Evli bayanlar yada bana yardımı dokunabilecel arkadaşlar bakarmısınız?

Sağlıklıysanız olması fazlasıyla muhtemel bir şey. Ama ben öldüm bittim asla olmasın diyorsunuz ertesi gün hapının yan etkisini düşünüyorsunuz. Ne yapalım biz daha? Çok korkan insan mecburen içecek.

istemiyosun umarım olmaz canım.ama yumutlama dönemiyse olabilir benim 17 temmuz adet tarihimdi 16 temmuzda eşimle olan korunmasız ilişkide oldu.olmayacak diye bişey yok

Annem jinekolok o yıllarca anlayamadıysa senin bu dedigin gerçegi bende anlayamam merak etme
Annenizin "jinekolok" olmasi sebebiyle sorunu olan insanlarla karsilasmasi normal.
Anne gruplarindaki katilima bakarsaniz infertilite gruplarindan daha fazla oldugunu gorursunuz, neyse bu kadar gereksiz bir konuyu daha fazla tartismayacagim.

Annenizin "jinekolok" olmasi sebebiyle sorunu olan insanlarla karsilasmasi normal.
Anne gruplarindaki katilima bakarsaniz infertilite gruplarindan daha fazla oldugunu gorursunuz, neyse bu kadar gereksiz bir konuyu daha fazla tartismayacagim.
Hanfendi ben bakıyorum bebekle ilgili ne yazsam hep olmadıgından dert yanan insanlar dolu nasıl aksini idda ediyosunuz anlamıyorum. Aynn uzatmayalım iyi akşamlar

Annem jinekolok o yıllarca anlayamadıysa senin bu dedigin gerçegi bende anlayamam merak etme
Annen jinekolog ise onun "jinekolok " olmadığını bilmem gerekmez miydi?
Annenin jinekolog olması senin bu konuda yetkin ve birikim sahibi olduğunu göstermez malesef. Söylediklerinin ne bilimsel açıdan ne de hayatın gerçekleri ve tecrübe açısından bir değeri yok.

Niye insan kendi adınıda biliyo ama o hzla yanlış yazabiliyor . O zaman oda adını bilmiyo kesin bi süpheli olay diyemi yaklaşılıyo. Benm demek istedigimi hem bilimsel hem hayattın gerçekleriyle anlayan anladı size gerek kalmadı konu sahibiyle halletik. Başkasına takın iyi akşamlar

İlkinde yanlışlıkla olmuştur dedim ama birkaç kez tekrarlanınca hata olmadığını farkettim. Bize gerek kalmadığına kim nasıl karar verdi acaba? Doğrularınızın herkese göre doğru olmadığını, size özel olduğunu, burda bir sürü insanın farklı yaşanmışlıkları olabileceğini kabullenmelisiniz.. bu ne stres?
"Jinekolok" anneniz kızı liseden sonra okumadığı için ne kadar üzülmüştür.
Size de iyi akşamlar diliyorum

Üzülmedi çünkü nişanlıydım ve eşim okutmayacagını zaten durumumuzun çok iyi oldugunu söyleyince bende boşa uğraşmadım. Ve şuan 2 sene olucak evliyim allaha şükür 5 üni bitirip çalışanlar benm kadar rahat degildir maddi durum bakımından. Ben konuşcagım insana özlden anlattım durumu tekrar diyorum size gerek kalmadı iyi akşamlar

Hmm demek maddi durum iyi olunca okumaya çalışmaya gerek kalmıyormuş. Bir şey daha öğrendik ne güzel..
Size de tekrar tekrar iyi akşamlar

Panik atak oldugunuz icin ertesi gun hapi almiyorsunuz ama istenmeyen bir gebelik olusmasi riskini goze alabiliyorsunuz, cok ilginç...
diyelim hamile kaldiniz (ki bence gayet olasi) ne yapacaksiniz? Bir hap icerken bile sizi endiselendiren Panik ataginiz istenmeyen bir hamilelik durumunda sorun yaratmayacak mi? Hic mantikli gelmedi...

Valla her zaman bir ihtimal söz konusu, düşük bile olsa bir risk mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…