Mümkün az da olsa..
Yumurtlama gününse ya da geç döllenme olursa.
Madem istemiyorsun umarım olmaz.
Dua ediom canımmm çok saol:/Umarim olmaz =))
Biz de bir kac kez kaza yaptik ama olmadi sukur, sansli gununuzde olmayi dileyin
lah sşimdiden stres yapmayın, bizde çocuk istediğimizde hemen olur sanıyorduk ama olmuyor
nasip birazda
ilişkiden sonra hemen wc ye gittiyseniz düşük ihtimal hamilelik
birde hangi gün oldu yumurtlamaya denkmı yoksa bitince mi
bence stres olmak için erken
Mümkün evet..
Ertesi günü hapi al bence .
evet olasi,Eşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Korkuom ertesi gun hapı yan etkilerinden
Canim ben 2 kez almistim korkmana gerek yok.Korkuom ertesi gun hapı yan etkilerinden
hamileliğin yan etkileri daha fazla ama... o kadar büyük bir yan etkisi yok merak etme.. ben kullandım 2 kere..Korkuom ertesi gun hapı yan etkilerinden
aynen öyle, biraz daha sancılı geçti o ayki adetim o kadar..Canim ben 2 kez almistim korkmana gerek yok.
Hic bir yan etkisinide gormedim acikcasi.
Hamile kalmak o kadar kolay degil merak etme sebepsiz senelerce olmayanlar var canım o kadar ugraştıkları halde. Boşuna uyukunu kaçırma yoktur %90Eşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Istenmedik bir gebelik yasamaktansa..aynen öyle, biraz daha sancılı geçti o ayki adetim o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?