çok teşekkür ederim canım özel atıcam bir bakarmısın acabaYumurtlama gününüzü geçmişsiniz İnşallah sıkıntı yok
canım çok teşekkürler güzel yorumların ve tavsiyen için ama inanki hayatım şuanda bebek için hiç uygun değil ne bedenen nede ruhsal yönden bazı sorunlarım var aile içi o yuzden istemıyorum yoksa bebekleri cokmu cok sevıyorum bennn :/Ertesigun hapi kullanma sakin cok buyuk yan etkileri var ve etkilide olmayabiliyor ustelik hormonlarini alt ust edeceksin kac gunde bir regl oluyorsan onu 2 ye böl cikan rakami ilk adet gununden say o gun oncesi ve sonrasi yumurtlama tarihin normal sartlarda denk geldimi bi bak ama felaketimiz olurda deme herseyde bi hayir vardir minnos belkide ugur getirir size
oyle cok agir bi yan etkisi yokmus, kisiye gore de degisir zaten..Korkuom ertesi gun hapı yan etkilerinden
bu sizi ilgilendirmez ki benim bedenim benim hayatım yargısı size düşmez eğer yazım itici bulduysanız okur ve geçerdiniz yorum yapmak ndn demekki herkesin kendi düşünceleri var değilmi
Bekleyip göreceksiniz işte.Eşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Eşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Ertesi gün hapı içseydinEşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Simdi ertesi gun hapi alma, bebek olusursa onu aldirirsin.Korkuom ertesi gun hapı yan etkilerinden
.hamile kalma oranı 6 ayda %25 1 ayda hamile kalabilme şansın sadece 24 saat kaliteli ve çatlayan bi yumurta olması lazım ve güzel spermler yani ikinizde çok saglıklı ,sende çok dogurgan bi yapıya sahip olmalısın ayaga kalmadan 1 saate yakın durmalısın bunların hepsini sadece 1 denemede olcagını sanıp kendini kasıyosan devam et ben rahatım
ertesi gün hapı almadınız mı?Eşimle birlikteliğimiz sonucu istenmeyen bir durum oluştu. Adetime 10 gün var hamile kalmam mümkünmü acaba?geceden beri uyku uyumadım çok kötü hissediyorum.asla bebek düşünmüyorum uzun süre böyle bir durum benim için felaket olur bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Ay iyi tamam kadın senin dedigine göre hemen hamile kaldı aglamaya başlasın.Simdi ertesi gun hapi alma, bebek olusursa onu aldirirsin.
tobe yarabbim ya. Panik atakmis da suymus buymus.
Madem istemiyorsun gebe kalmak elini tasin altina koyacaksin.
Ve dusunmek icin de fazla zamanin yok
.
Iki kez hamile kaldim ikisi de ilk denemede oldu. Ayrica bir saat yatakta falan da yatmadim yani.
Herkesin dogurganligi farkli.
Dogurganligi cok az olanlarla cok fazla olanlari toplayip ortalamasini aldigi icin o sans %25 olarak goZukuyor.
Kiminde %90 olur kiminde %1
Benim dedigime degil de senin dedigine uyarsa aglamaya baslayabilir.Ay iyi tamam kadın senin dedigine göre hemen hamile kaldı aglamaya başlasın.
Valla etrafımda kimse senin dedigin gbi tek seferde hamile kalamadı bi ton sitede sebepsiz hamile kalamamktan dert yanıyo senin dedigin 1000 de bir ama benim dedigim milyonlarca.Benim dedigime degil de senin dedigine uyarsa aglamaya baslayabilir.
Aynen yakızıyosun arkadaşlar eski konularına bakmışlar diye de
sende daha yeni açmışsın o konuyu insanların dikkatini çekmiş ister istemez
bide anlatımın yanlış.. yanlış anlama çocukça
neden felaket mahvoldum gibi anlatıyorsun bu kötü olmuş
bide kesin istemiyorsan ihtirasının kurbanı olmayacaktın
herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?