V verbs Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 20 1 86 Ankara 19 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi selen0 #21 terapide işe yarayabilir bir psikoloğa gitmende fayda var
BenLiLa Nirvana Kayıtlı Üye 3 Ocak 2008 4.199 30 683 Diğer 20 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi selen0 #22 bencede iyi bir uzmandan yardım almalısınız... tek başına aşılacak bir problem değil... muhakkak eşinizle gitmelisiniz...
bencede iyi bir uzmandan yardım almalısınız... tek başına aşılacak bir problem değil... muhakkak eşinizle gitmelisiniz...
B benim_dunyam Ziyaretçi 20 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi selen0 #23 ayni seyleri bende söylemek istemiyorum ama sorununun caresi kesinlikle psikolog ben almanyada yasiyorum burda sexualitatlar var bununla ilgilenen doktorlar ama turkiyede karsiligini bilmiyorum bir an önce gitmelisin kacirdigin seyleri bir bilsen
ayni seyleri bende söylemek istemiyorum ama sorununun caresi kesinlikle psikolog ben almanyada yasiyorum burda sexualitatlar var bununla ilgilenen doktorlar ama turkiyede karsiligini bilmiyorum bir an önce gitmelisin kacirdigin seyleri bir bilsen