aslında uzmana 15 günde bir gidiyorum ilac tedavisi görüyorum fakat hiç bir faydası yok.ilk evlendiğim senelerde eşimden zevk alıyordum.bazı bana yapmış olduğu haksızlıklardan dolayı soğudum. şuan da evliliğimiz iyi hiç bana karışmaz her istediğimi yapar fakat neden iş ilişkiye gelince kaşçak delik arıyorum. seviyorum aslında onsuz yapamıyacağımı biliyorum amaki ilişkisiz bir evlilik istiyorum 4 yaşımda bir kızım var . ilk 3 sene evliliğimde ayrılıklar yaşayıp tekrar birleştik hiç aranızda eşinizin sizden isteyip sizin hayır dediğiniz hiç olmuyormu sadece bende böyle bir rahatsızlık var eşimin de benedn soğumasınıda istemiyorum. bazı arkadaşlarım anlatıyor iç çamaşırı aldım eşime akşam giyeceğim gibi şeyler fantaziler kuruyorlar ama hiç bir zaman bende böyle düşünceler yaşamadım sizce ne gibi şeyler yapmalıyım kendimi düzeltebilirim. kusura bakmayın cümle bozukluğu olmuştur yazılarımda cünkü düşüncelerimi yazı dökmekte zorlanıyorum.
bana dokunduğu zaman hiçbirşey hissetmiyorum. aşkımın bitiğini kabullenmek istemiyorum acıkcası cünkü bir cocuğum var. ve yuvamın bozulmasını istemiyorum. neden sadece ilişki olduğunda evlilik yürüki bu durumda olmam eşimin hatası ama kabullenmiyor. yaşadıklarımın sonucu olan bir şey bu rahatsızlığımı nasıl gecirim bilmiyorum.varmı bir yolu sizce arkadaşlar
eger gercekten bittiyse inandir bunu kendine bazen cocuklar icin ayriliklar daha hayirlidir biliyormusun ayni evde mutlu olmayan anne v babayla yasiycagina ayri ama mutlu olan anne ve babaylayasasin daha iyi. ayrica sen hasta falan degilsin bunu sil kafandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?