ben ıstıhareye yatmadım ama yatarken dua ederım bazen dua dedımse boyle sey derım
hayırlıysa olsun degılse olmasın hayırlısıyla olsun nasıl olcak acaba derım merakla yatarım,
bır defa sey gordum bır oncekı sevgılımle evlenıyoruz gelınlıkler ıcındeyım ama cocugun annesı bana takı takmıor cok az takıyor hır cıkarıyor ıstemıyor yanı benı, oyle gordum cıdden de oyleydı oyle oldugnu bılıyordum,
evlenırsek de anca boyle olur dıye yorum getırmıstım hatta...zaten netekım ayrıldık.
bari sevgılıme soyleyeyım de ıstıhare neyse ona yatsın ya da anneme soylıyeyım ama o benımkını gorse tanıycak mı baskasını gorse ne olacak. ınsan kaderınden kısmetınden ötesını yasamıyor ya ben buna ınanıyorum.
bır de ben erkeklere bakınca bunla şu olacak bunla şu olacak dıyorum
mesela eskı sevgılımı hep ancak nısan yuzuguyle goruyordum ya nasıl olur kı dıyordum ancak nısana varabılecez demekkı demıstım zaten bıseye varamadık.
sımdıkı sevgılımı yıllardır hep sey gorurum, düğünde gıdıp göbek atan bı tıp sabaha kadar vur patalsın cal oynasın oynar oynamayı da sever hep oyle gorurum allallah baskasının düğünü de degıl bızım mı derım hep emın de olamam,
bır de hep sey gorurum ızmıre yakın cesme var denız, orada arabada görurum bunu dıreksıyon başında sirinlık yapar gene bana ama aradan yıllar gecmıstır hatta ben bı yazlıgımız yok be adam dıye ıcım ıcım hayıflanırım ama demek onla evlenıcem mı yaa evlenırsem yazlıgımız olmıcak mı dıye de hep düşünürüm.
ınsanın ısteklerı düşüncelerı belkı hıslerı bıraz da yönlendırıyor mu ıcıne mı doguyor nedır bılemıyorum.
bana bıraz da öyle gelıyor, o kısıyle gelecegımı gorebılıyosam gelecegıme ulasabılıyorum
yani mesela daha kımseyı eşim dıye bakamadım hep hayal edıyorum ama işte bu cocukla mesela gelecekte oyle bır kac hayalım var , işte yıllardır, cesmedeyız arabada bu bana sırınlık yapıo plajdan cıkmısız yazlık yok ama bır arkadasımızın yazlıgına mı gıdıyoruz ne plaja gıtmısız ama işte. yani bızım yazlıgımız yok. ve aradan yıllar gecmıs ben genc kız degılım kadınım ılerı bı yasta gördum, oyle hıssettım.
belkı de onu gördugum o düğünde cakkıdı cakkıdı oynuyor hep oıyle göruyorum o da düğünümüzdür cunku evlenırken düğün ıstıyormus kuru kuru olmaz oynamak lazım dıyor hep., umarım hayırlısıyla olur ya.
yani her seyın hayırlısı işte. olmıycagı varsa ne yapsan boş...