evli bayanlara sesleniyorummm

evlenince ne oluyorki de adamın sinirleri azalsın hiç yani :umursamaz:evliliğin böyle bi faydası varda bizimmi haberimiz yok kısaca neyse odur arkadaşım değişmez.:1no2:

Azalmaz, daha bir rahat sinirlenir evlenince
Bende öyle olmuştu, yaşadığım için emin olarak yazıyorum
Değişmiyor sinirli her an kabalaşacak adamla ömür gecmez, gecmedide bende

evet değişebilir ama iyi yönde değil..daha görmediğin birçok sinir bozucu huyunu görürsün..iyi olan herşeyini şu an sana gösteriyordur zaten..hatta iyiki sinirli olduğunu biliyorsun evlendikten sonra görseydin şaşırıp kalırdın..ona göre değerlendir işte..

Belki bana inanmayacaksınız ama benim eşim evlenmeden önce çok daha agresifti, çok çabuk sinirlenirdi herşeye ama şimdi o halinden eser yok Nasıl böyle olduğuna hala şaşırıyorum ama oldu işte Tabi bu çok istisnai bir durum, evlenmeden önce böyle olacağını söyleselerdi hayatta inanmazdım :44:

aynı sorun bizde de var canım bu kış nişan yazın evlenmeyı düşünyrz ama bu sinirliliği beni korkutuyor bir psikiyatriden yardım alacağız bakalım inşallah düzelir öfkesini kontrol edemiyor ben yapı olarak sabırlı biriyimdir bazenleri benım de sabrım taşıyor o zaman kavgalar çıkıyor inşallah üstesinden geliriz

bitanem değişmiyorlar emin olabilirsin seni üzmek istemem ama bir insan neyse o ..
yinede dikkat et kendine derim. Hatta sana öyle şeyler anlatırımki evlenmekten vazgeçersin diye korkarım bu yüzden yinede dikkat et diyorum
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Ayrıca erkeğe asla taviz verme ... 1 kere bile sana vurmasına izin verme olurmu.. 1 kere vurursa 2-3-4-5- 6 .cısıda gelir aman ha amannnn diyorum

Allah aşkına mantıken de evlenmeden önce flört dönemindesiniz. Daha özverili anlayışlı kırmaktan çekinen davranışlar sergileyecektir. Evlendikten sonra da bir süre devam eder. Ama uzun vadede bir evi bir hayatı paylaşıyorsunuz her an berabersiniz o özveri istesenizde korunamayabiliyor. Sizinki şimdiden sinirliymiş ve evlenmeden önce de bunu fazla fazla hissettirmiş. Evlendikten sonra daha da rahatça yapar despotlaşabilir. Siz iki iyi bişey söylese bir kişi anında rahatlayıp gerginliği üstünüzden atacaksınız çünkü seviyorsunuz.. Ama değişme ümidiyle değil, olabilecek zorlukları göze alın ve öyle rahatlayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…