mrb arkadaşlar benim sorum şu evlenmeden önce flört dönemimde sevgilisi yada nişanlısı çok sinirli olupta evlendikten sonra erkeğin siniri aza iniyormu yani evlendikten sonra daha sakinmi davranıyor merak ediyorum benim sevgilim çok sinirli detaycı bir insan evlenmeyi düşünüyoruz sinirlendiği zaman çok kırıcı oluyor hata kabul etmiyor endişeliyim kıslar sizind eevlnmeden önce çok sinirli olan sevgiliniz evlendikten sonra değiştimi???? evlendikten sonra erkeğin dahada sakinleştiği söleniyor dorumu?a.s.
bnm sevgılım askerden sonra daha sakın bı adam oldu önceye oranla :)
değişmiyor deyip kalıba sokmak yanlış bir düşünce öleyse bnde zamnla daha aza ineceğine inanıyorum öle olmasada yola devam sonuna dek.
yanı canım yıne sınırlı ama damarına basmamak lazım bu arada hala bekarım yanı evlendıkten sonra nolur bılemıyorum :lepi:
evet canım ya evli bayanlardan yorum bekliyorum ama yorum yapan yok
mrb arkadaşlar benim sorum şu evlenmeden önce flört dönemimde sevgilisi yada nişanlısı çok sinirli olupta evlendikten sonra erkeğin siniri aza iniyormu yani evlendikten sonra daha sakinmi davranıyor merak ediyorum benim sevgilim çok sinirli detaycı bir insan evlenmeyi düşünüyoruz sinirlendiği zaman çok kırıcı oluyor hata kabul etmiyor endişeliyim kıslar sizind eevlnmeden önce çok sinirli olan sevgiliniz evlendikten sonra değiştimi???? evlendikten sonra erkeğin dahada sakinleştiği söleniyor dorumu?a.s.
sanmıyorum. evlenmeden önce sık sık görüşmemize rağmen, asabiliklerinin çoğunu evlendikten sonra gördüm.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?