yok yavrum ben daha sinirli birinin sonradan sakinleştiğini hiç görmedim
hakkında hayırlısı olsun
can çıkar huy çıkmaz gülüm....
ama kendisi isterse ,karşısında ki insan için sinirlerine pek tabi hakim olabilir....
tam tersi flört döneminde sakin sessiz olan erkek
evlendikten sonra kabalaşip çirkinleşiyor
eskiye nazaran aman kirilir incinir diye düşünmüyor
çok sinirliyse iyi düşün evlenince onun bir çok katlarini göreceksin çünkü
valla cnm aynı özellikleri taşıyan bir eşe sahibim.4 sene kadar beraberlik-nişanlılık dönemin den sonra evlendik.1 senelik te evliyiz.evlenmeden önce sinirliydi evet hala da öyle ama evlendikten sonra.artma değil azalma var eğer seviyosan ve sevildiğinden de eminsen sana çook büyük sabır düşüyo.
Çaktırmadan bitkisel çaylar içirmeyi deneseniz başka bir hastalığına iyi geldiğini söyleyip baş ağrısı hemoroit kolestrol falan filan.Benim eşimde sinirlidir normalde kızlar 10 yıllık evliyim ilk yıllar ağrıma giderdi tavrı ağlar ağlar dururdum oda bi ketun hiç oralı olmazdı bide bi huyu vardı ben özür dileyeceğim şeyi yapmam derdi.Sonra o adam gitti yerine bambaşka biri geldi kalbi kırınca yarım saat sonra gelir yanaşır özür diler.Ben ne yapıyorum ama lüzumsuz sinir yapınca hiç cevap vermiyorum hiç konuşmuyorum asla bir cümle kurmuyorum üzülmüyorumda bu adam böyle az sonra söner diyorum oda bu durumdan dolayı konuşmasını sinirini kontrol ediyor çünkü artık 3 5 ayda bir oluyor böyle bi durum çok şükür.Ama kendini tak diye kapamak harika bir çözüm tavsiye ederim.Lüzumsuz birşeyse hiç umursamıyorum haklıysa şımarıp özür diliyorum yıllar çözüyohaklısın ever çok seviyorum ve o sabrıda 3.5 yıldır gösteriyorum sinirini hat safhaya çıkaracak kadar denedim bana zarar verecek bir durum olmadı şuana kadar sadece szöleri fazla kırıcı oluyo
Çaktırmadan bitkisel çaylar içirmeyi deneseniz başka bir hastalığına iyi geldiğini söyleyip baş ağrısı hemoroit kolestrol falan filan.Benim eşimde sinirlidir normalde kızlar 10 yıllık evliyim ilk yıllar ağrıma giderdi tavrı ağlar ağlar dururdum oda bi ketun hiç oralı olmazdı bide bi huyu vardı ben özür dileyeceğim şeyi yapmam derdi.Sonra o adam gitti yerine bambaşka biri geldi kalbi kırınca yarım saat sonra gelir yanaşır özür diler.Ben ne yapıyorum ama lüzumsuz sinir yapınca hiç cevap vermiyorum hiç konuşmuyorum asla bir cümle kurmuyorum üzülmüyorumda bu adam böyle az sonra söner diyorum oda bu durumdan dolayı konuşmasını sinirini kontrol ediyor çünkü artık 3 5 ayda bir oluyor böyle bi durum çok şükür.Ama kendini tak diye kapamak harika bir çözüm tavsiye ederim.Lüzumsuz birşeyse hiç umursamıyorum haklıysa şımarıp özür diliyorum yıllar çözüyo
bence değişmez ama cocuk olunca değişir mi tecrübesi olan arkadaslar söylesin belki o zaman sakinler CADIARZU
10 kilo vermek istiyosun galiba lal burayı bir incele canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri-135.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?