Evli bayanlara ufak bir sorum olacak

3 ay daha olmazsa gelin demişti 1 ay kaldı bekliyoruz
Yazanlar hamilelik için doktora gidin demiyor, enfeksiyon falan kapmış olabilirsiniz, ya da kist gibi bir sorununuz olabilir diye tamamen çocuktan bağımsız söylüyorlar. 60 yaşında çocuğunuz olmama ihtimali olsa dahi aynı tavsiye verilecekti.

Yani tekrardan gidip kasik ağrınızın sebebinizi anlatmalisiniz miyom olabilir,sperm alerjisi olabilir belki hiç biri değil ben atıyorum sadece basit bir enfeksiyon olabilir burdan bizim bilmemiz imkansız öncelikle konunun uzmanı değiliz
bence siz kesinlikle bir devlet Hastanesi'ne gidin bir jinekologa gözükün birde rahim filminden muhakkak bahsedin altı ay olmadan tekrar çekmiyorlar diye biliyorum

Gebelik gerçekten nasip işi biraz ama siz elinizden gelen testti kontroldü bunları yaptırın.
Arkadaşım 5 senelik evli hiç bir sorun yok çocuk olmadı hala ben evlendim ilk ay sonunda hamile kaldım.
Kontrole gittiğimde ben rahim girişinin ters olduğunu öğrendim mesela.
İlişki anında canım yanıyordu çünkü nedenini öğrendim.
Hormon testi isterler sizden, o değerlerinize bir baktırın.
Sağlıkla hayırlısı ile Allah kucağınızı doldursun dilerim

Yaaa aynı durum bendede var 2 haftadır geçmedi sizdede uzun sürüyor mu böyle karnimdan sesler felan geliyor bendede vajinusmus varda

Enfeksiyon, kist va ilişki sonrası ağrıya sebep olabilir diyorsunuz. Hem de iki gün sürüyormuş. Hiç normal bir durum değil.

Benimde ağrım oluyor ama hepimizin ağrı nedeni farklıdır
Çok sert ilişkiye girmeyiniz
Boşaldıktan sonra daha fazla zorlamayın uzatmak için.
Bide kadında sulanmanız olmadan başlamayınız zorlandıkça acıyor
Eğer bunlari zaten yapiyor ve buna rağmen ağrınız varsa kadın doğum mutlaka muayne etmeli
Ben muayne olduğumda vajina girişin ilişkiden tahriş olmuş yara olmuş demişti

Folik asit hamile kalmayi kolaylaştırıcı bir şey değil. Bebegin gelişimi icin çok gerekli bir şey.

Yok hayır. Ayıp olucak belki ama içime boşalmadığı sürece ağrım olmuyor. Sperm mi ağrı yapıyor acaba diye düşünüyorum
Evet sperm ağrı yapabilir. Spermde prostaglandin hormonu bulunur. Vajina bu hormona bir tepki verir ve kramplar oluşur. Eğer film çekildiyse, tetkikler yapıldıysa ve temiz çıktıysa, yaşadığınız şey bu olabilir.

Bendede aynı problem var, tüm tetkikler temiz çıkıyo. Rahim filmide çekildi, histereskopi bile yapıldı, rahim kalın dedi kazıdı doktor. Ona rağmen ağrı oluyo, özellikle arkadaşın dediği gibi af buyurun eşim boşaldıktan sonra oluyo. Dediğiniz rahatsızlığın tedavisi var mı acaba?

Bu aslında bir hastalık değil, hassasiyet. En iyi yolu eşinizin prezervatif kullanması, spermin temas etmemesi.
Eğer bebek deniyorsanız benim bildiğim kadarıyla başka bir yöntemi yok. Ama alerji söz konusuysa; ağrıya eşlik eden kırmızılık, kaşıntı oluyorsa, o zaman ilişkiye girmeden önce antihistaminik yani bir alerji ilacı kullanmanız gerekecek. Yine de doktorunuza danışın

Benim de böyle yumurtalıklarda bi ağrı oluyor kramp gibi ben bunu yumurtlama sanıyordum hep. Bu ay ovulasyon testi denedim iki gün önce yumurtladığımı gördüm peki bugün olab ağrı neyin nesi oluyor çatlamamın üzerinden iki gün geçmiş. Ben de korktum açıkçası adet olursam hemen doktora gidicem. Yerleşme ağrısı faln da değildir iki günde ne bebeği dimi

Kasık ağrısı normal değil. İlişki de tükürük, kayganlaştırıcı vs kullanınca da spermler yavaşlatıyormuş ve gebelik ihtimali düşüyormuş ona dikkat ettiniz mi? En iyi cevabı kadın doğum doktoru verir ilk muayenede problem yoksa sperm testi yaptırılır vs vs biraz konu uzun

Kendinizi çok mu sıkıyorsunuz ilişki sırasında da ondan da olabilirmiş bi arkadaşımda vardı anlatmıştı
Her ay %50 şansımız var gebe kalmak İçin böyle düşünün
Birimde problemimiz yoktu 8. sene de hamile kaldım
İnşallah güzel haberinizi alırım

Her ilişki sonrasında mı oluyor kasık ağrısı bazı günler mi? Yumurtlama veya çatlama günlerinde isen ilişki sırasında veya sonrasında kasık ağrısı çok olağan. Her ilişki sonrası ağrıyorsa ve kadın hastalıkları ile alakalı bişey çıkmadıysa bi genel cerrahiye gitmeni tavsiye ederim kasık fıtığı olabilir. Bekarken kasık fıtığım vardı ameliyat olmama rağmen her adet dönemi ağrırdı, evlendim bazen ilişki sonrası bazen yumurtlama döneminde hala kendini belli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…