- 2 Temmuz 2013
- 4.048
- 8.603
- 358
- Konu Sahibi adelisa_zvucan
-
Yazanlar hamilelik için doktora gidin demiyor, enfeksiyon falan kapmış olabilirsiniz, ya da kist gibi bir sorununuz olabilir diye tamamen çocuktan bağımsız söylüyorlar. 60 yaşında çocuğunuz olmama ihtimali olsa dahi aynı tavsiye verilecekti.3 ay daha olmazsa gelin demişti 1 ay kaldı bekliyoruz
Arkadaslar size bebek icin doktora gidin demiyor kasik agrisi icin gidin diyor. Bebek icin 1 ay sonra giderseniz ama iliski sonrasi 2 gun suren kasik agrisi normal bir sey degil.3 ay daha olmazsa gelin demişti 1 ay kaldı bekliyoruz
Yeni evli veya çocuklu bayanlara sorum olucak. 1 senelik evliyim. Hiç bir şekilde ne eşim ne de ben korunmadık. Herhangi bir sorunumuz da yok. Ovulasyon testleri ile de yumurtalama dönemimi takip etmeme rağmen gebelik olmadı. Ama şöyle bir sıkıntım var. Yaşayan var mıdır bilemiyorum. İlişki sonrası kasık ağrım oluyor. Adet ağrısı gibi. Ve 2 gün kadar sürüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bilen veya fikri olan var mı? Gebe kalmak içinde neler yapabilirim?
Enfeksiyon olabilir mi ?3 ay daha olmazsa gelin demişti 1 ay kaldı bekliyoruz
Yaaa aynı durum bendede var 2 haftadır geçmedi sizdede uzun sürüyor mu böyle karnimdan sesler felan geliyor bendede vajinusmus vardaBenim de ilişkiden sonra deli gibi kasık ağrım olurdu. Böyle gaz sancısı gibi. Birinde çok ağlamıştım ve 1 ay korkmuştum ilişkiden. Ama ben vajinusmustum, çok kasıyordum. Gittikçe kasmalarım azaldı, o kasık sancılarım da bitti. Sizde kasıyor olabilir misiniz?
Ben vajinusmusu yendim, son zamanlarda yine ağrıyordu ama uzun sürmüyordu eskisi gibi. Doktor iltihap da olabilir diyip fitil vermişti bana.Yaaa aynı durum bendede var 2 haftadır geçmedi sizdede uzun sürüyor mu böyle karnimdan sesler felan geliyor bendede vajinusmus varda
bebek için değil de ağrı için bir kadın doğum druna görünsen iyi olur3 ay daha olmazsa gelin demişti 1 ay kaldı bekliyoruz
Benimde ağrım oluyor ama hepimizin ağrı nedeni farklıdırYeni evli veya çocuklu bayanlara sorum olucak. 1 senelik evliyim. Hiç bir şekilde ne eşim ne de ben korunmadık. Herhangi bir sorunumuz da yok. Ovulasyon testleri ile de yumurtalama dönemimi takip etmeme rağmen gebelik olmadı. Ama şöyle bir sıkıntım var. Yaşayan var mıdır bilemiyorum. İlişki sonrası kasık ağrım oluyor. Adet ağrısı gibi. Ve 2 gün kadar sürüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bilen veya fikri olan var mı? Gebe kalmak içinde neler yapabilirim?
Folik asit hamile kalmayi kolaylaştırıcı bir şey değil. Bebegin gelişimi icin çok gerekli bir şey.Folik asit kullanmanızı öneririm. Hamilelikte zaten kullanılıyor ama planlı şekilde bebek isteyenlerin bir kaç ay öncesinden başlaması gerekiyormuş. Benim bir arkadaşım 2 sene denedi olmadı bebeği sonra folik asite başladı bir ay sonra hamile kaldı. Bende aynı şekilde erken kullanmaya başladım hemen hamile kaldım. Yanlız ilişkiden sonra bi 15 dk kadar ayaklarımızı belimizden itibaren havaya kaldırdık ve duş almayı sabaha bıraktık. Denemek isterseniz bir düşünün isterseniz. İnşallah faydasını görürsünüz
Evet sperm ağrı yapabilir. Spermde prostaglandin hormonu bulunur. Vajina bu hormona bir tepki verir ve kramplar oluşur. Eğer film çekildiyse, tetkikler yapıldıysa ve temiz çıktıysa, yaşadığınız şey bu olabilir.Yok hayır. Ayıp olucak belki ama içime boşalmadığı sürece ağrım olmuyor. Sperm mi ağrı yapıyor acaba diye düşünüyorum
Bendede aynı problem var, tüm tetkikler temiz çıkıyo. Rahim filmide çekildi, histereskopi bile yapıldı, rahim kalın dedi kazıdı doktor. Ona rağmen ağrı oluyo, özellikle arkadaşın dediği gibi af buyurun eşim boşaldıktan sonra oluyo. Dediğiniz rahatsızlığın tedavisi var mı acaba?Evet sperm ağrı yapabilir. Spermde prostaglandin hormonu bulunur. Vajina bu hormona bir tepki verir ve kramplar oluşur. Eğer film çekildiyse, tetkikler yapıldıysa ve temiz çıktıysa, yaşadığınız şey bu olabilir.
Bu aslında bir hastalık değil, hassasiyet. En iyi yolu eşinizin prezervatif kullanması, spermin temas etmemesi.Bendede aynı problem var, tüm tetkikler temiz çıkıyo. Rahim filmide çekildi, histereskopi bile yapıldı, rahim kalın dedi kazıdı doktor. Ona rağmen ağrı oluyo, özellikle arkadaşın dediği gibi af buyurun eşim boşaldıktan sonra oluyo. Dediğiniz rahatsızlığın tedavisi var mı acaba?
Her ilişki sonrasında mı oluyor kasık ağrısı bazı günler mi? Yumurtlama veya çatlama günlerinde isen ilişki sırasında veya sonrasında kasık ağrısı çok olağan. Her ilişki sonrası ağrıyorsa ve kadın hastalıkları ile alakalı bişey çıkmadıysa bi genel cerrahiye gitmeni tavsiye ederim kasık fıtığı olabilir. Bekarken kasık fıtığım vardı ameliyat olmama rağmen her adet dönemi ağrırdı, evlendim bazen ilişki sonrası bazen yumurtlama döneminde hala kendini belli ediyorYeni evli veya çocuklu bayanlara sorum olucak. 1 senelik evliyim. Hiç bir şekilde ne eşim ne de ben korunmadık. Herhangi bir sorunumuz da yok. Ovulasyon testleri ile de yumurtalama dönemimi takip etmeme rağmen gebelik olmadı. Ama şöyle bir sıkıntım var. Yaşayan var mıdır bilemiyorum. İlişki sonrası kasık ağrım oluyor. Adet ağrısı gibi. Ve 2 gün kadar sürüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bilen veya fikri olan var mı? Gebe kalmak içinde neler yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?