- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi zxuxhallll
-
bekarken asla asla sus(a)mayan,haksızlıga tahammülü olmayan öleceğini bilse konusan biriydim ,şimdi ise çoğu zaman susabılen içine atan kendi iç sesleriyle konuşan kavga eden biri oldum...
Annem hep derdiki ''el kapısı insanı değiştirir '' bende aaa olur mu hiç öyle sey ben asla değişmem derdim..
öyle bir değiştim ki ...
...
Valla benim tavsiyem, evlendikten sonra kocanıza nasıl hamarat bir bayan olduğunuzu göstermek için didinmeyin sonra bu sisizn asli göreviniz olur çıkar. Eşiniz bu kalıbı yapıştırırı herşeyden elini ayağını çeker.
Eşinizin ailesiyle aranızda hep mesafe olsun, onlara kolay lokma olmadığınızı ve evlendikten sonra hayatınıza burunlarını sokamayacaklarını hissettirin. Sen izin vermediğin sürece kim seni değiştiremez öyle değil mi?
Kocanıza kendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğinizi ve ilerde en ufak bir şey olsa bile çekip gideceğinizi hissettirin, kocanızın çantasında keklik olmayın.
Eşinizin ailesine ne laf söyleyin nede kendi ailenize söylettirin. Kendi ailenizin sorunlarını bile kocanıza anlatmayın.
Birşeyler rayına oturmadan asla ve asla çocuk düşünmeyin.
Şimdilik bu kadar aklıma glierse yine yazarım...
Çağla*cım bu sorunları yakın oturmadıgımız halde yaşıyorum...tavsiyem elbetteki nekadar uzaksan okadar iyi.
he birde nekadar uzak olursan ol,o mesafeyi kısaltanlarda var tabıı kı :) ben haftada birkez giderim ( oda eşime olan saygımdan ) ona ragmen neler oluyor neler...
bekarken asla asla sus(a)mayan,haksızlıga tahammülü olmayan öleceğini bilse konusan biriydim ,şimdi ise çoğu zaman susabılen içine atan kendi iç sesleriyle konuşan kavga eden biri oldum...
Annem hep derdiki ''el kapısı insanı değiştirir '' bende aaa olur mu hiç öyle sey ben asla değişmem derdim..
öyle bir değiştim ki ...
evlendiğin gün itibariyle uyandığın her yeni günde biraz daha farklılaşacaksın..bu kötü manada değil,her konuyu kapsayan bir farklılık olacak...
ister istemez değişeceksin susmayıda sabrıda zamana bırakmayıda öğreneceksin...
öğrendim,öğrenmekteyim ...
Bütün bu kötü deneyimler evlilikle degil insan karakterleriyle ve sansla alakali malesef. Kötü seyler yasamiy olabilirsin ama burda bütün yükü evlilige atmak olmaz. Insanlarin sucu var evliligin degil. Insallah zamanla düsüncelerini degistirecek iyi seylere sahit olursun =)Benim ailem fazla sorunluydu gozum cok korktu bu sebepten 20 yila yakin anne babamin berbat iliskisi icinde buyudum babam annemi aldatti annem zaten felaket karakterde bir Kadin haketti demek istemiyorum ama saygisiz kufurbaz bir insan evin icinde hic huzur ortami gormedim evlilikleri ezzelden kotu gitmesine ragmen bosanmadilar da ve babam su an baska kadinla birlikte kacinci aldatisi bilmiyorum annnem bilmesine ragmen hirsindan babami bosamiyor bu sebepten evlilik denilince aklima hic hos seyler gelmiyor bu bilincaltimi nasil degistiririm bilmiyorum sanki ne yapsam bu onyargiyi atamicakmisim gibi sevgilime uzuluyorum evlilik sade cocuk icin yapilir mantigindayim ote yandan evlilik disi cocuk da yapmak istemiyorum tam bir celiski icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?