- Konu Sahibi zxuxhallll
-
Benim onerilerim cok degil cunku henuz yeni evli sayilirim.2 yil icinde ne tecrube ettiysem artik..
1) En basta soylemek istedigim bekarlikta ne kadar cok projeniz hevesiniz ve planlariniz varsa yapin evlendikten sonrada yaparim yada devam ederim demeyin inanin ya yapamiyor yada yarida birakmak zorunda kaliyorsunuz.Kisacasi doya doya yasayin bekarliginizi..
2) Kesinlikle 1 ay dahi olsa kesinlikle esinizin ailesiyle bir oturmaya razi olmayin.Cunku ne kadarda iyi olsa sorun cikiyo ve iyiyken kotu oluyorsunuz hersey daha berbat oluyo.Basima gelmedi ama gelenleri cok gordum yazik oldu.1 goz odaniz olsun ama ayri eviniz olsun..
3) Esinizin ailesiyle olan sorunlarinizi kesinlikle esinize yansitmayin.Cunku inanin hakliyken haksiz duruma dusuyorsunuz.Neden cunku sizi ona kotuleyen yok herkes siyasi sen kotuledinmi fesat art niyetli oluveriyorsunuz esinizin gozunde.Susun ve esinize caktirmadan halledin sorununuzu..
4) Esinize cok bagli kalmayin yani o olmadigi zamanda ayaklarinizin ustunde durabileceginizi gosterin.Yoksa her erkek kendini vazgecilmez sanip havaya girebiliyo.
5) Esinize sadik olun bagli olun ama asla hapis olmayin.Yani en ufak bir hatasinda gozunu korkutunki daha ileriye gidemesin.Yani bir ere bagirir kufur eder susarsin ve o zaman iste o kufurlerin daha agiri gelir.En ufak hatasinda karsisinda dimdik durun ve heran sizi kaybedecek hissi verin.Elinde keklik oldugunu dusundururseniz isiniz yas.Yani bilsinki buyuk bir hatasinda sizi kaybedicek.O korku ona zaten o hatalari yaptirmaz..
Simdilik bu kadar aklima geldikce yazarim.Umarim faydali olur.SevgileR...
Kayınvalide sevsin diye samimi olmaya çalışmayın.
Sonra sömürülürsünüz.Herzaman mesafe iyidir.
Başka şehirlerde tayinciyseniz eğer aynı şehre gelmeden evlenmeyein.Çünkü uzaktan evlilik çok zor(
Ya ben işte bu dengeden habersizim daha iyi birileri açıklayabilir mi? Nasıl davranmalı?
Ya ben işte bu dengeden habersizim daha iyi birileri açıklayabilir mi? Nasıl davranmalı?
Sanırım en ıyısı yıne resmı olmak.
Cunku cok ıyı anladım kı, esınızın annesı ne kadar ıyı olursa olsun
Asla sızı kızı gıbı gormesını bekleyemezsınız.
Nasıl kı sız onu annenız yerıne koyamıyorsanız!
Caglacım, evlendıgınde susmayı da ogreneceksın!
Susmak da bır tepkıdır sonucta.
[LEFT]
.
Ve bu ınsanları uyardıgım halde hala evıme geldiklerinde duvarda asılı olan resimlerden tutun bardagımın rengine saçımın seklıne kadar karısırlar.. ve eger o resım oradan inmezse senın evıne birdaha girmeyız diyerekten eşimle sorun yaşamama sebep oluyorlar...
Bu yaşadıklarım normal şeyler çünkü ben 'GELİNİM ' :)
Ama susamıyorum!![/LEFT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?