evli bayanlardan bekar bayanlara öneriler

Valla benim tavsiyem, evlendikten sonra kocanıza nasıl hamarat bir bayan olduğunuzu göstermek için didinmeyin sonra bu sisizn asli göreviniz olur çıkar. Eşiniz bu kalıbı yapıştırırı herşeyden elini ayağını çeker.

Eşinizin ailesiyle aranızda hep mesafe olsun, onlara kolay lokma olmadığınızı ve evlendikten sonra hayatınıza burunlarını sokamayacaklarını hissettirin. Sen izin vermediğin sürece kim seni değiştiremez öyle değil mi?

Kocanıza kendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğinizi ve ilerde en ufak bir şey olsa bile çekip gideceğinizi hissettirin, kocanızın çantasında keklik olmayın.

Eşinizin ailesine ne laf söyleyin nede kendi ailenize söylettirin. Kendi ailenizin sorunlarını bile kocanıza anlatmayın.

Birşeyler rayına oturmadan asla ve asla çocuk düşünmeyin.

Şimdilik bu kadar aklıma glierse yine yazarım...

teşekkür ederim aşk kırıntısı çok önemli bilgiler bunlar paylaştığın için çok saol gerçekten evlilikte saygı çok önemli ne olursa olsun onu kaybetmemek gerek bide paylaşım duygu ve düşünce paylaşımı mesela birşey alırken eşine danışmakta çok önemli değil mi

Tabiki çok önemli ama karşılıklı olursa. Eşin sormadan iş yapıyorsa o kötü işde. Önemli kararlar alırken fikir birliğine varılmalı.
Günümüzün erkekleri de değişti artık eskidenmiş o karısını köle gibi kullananlar. Şimdi bayanlar göüzünü açtı erkeklerde kaybetme korkusu yaşıyor.

haklısın ama en iiside bu bende nişanlıyım benim nişanlımda hep bana soruyo ama yine onun dediği oluyo ne hikmetse

Eşinizi ve sevgilinizi hayatınızın merkezi yapmayın.
Ona verdiğiniz değer ve gösterdiğiniz ilgiyi kendinize gösterin.
Hep benim istediğim olsun diye düşünmeyin yoksa herşey bir süre sonra üstünüe kalır.
Ve asla ağlamayın.
Gözyaşı işe yarar ama bir süre.
Sonra sıkar.
Şimdilik bu kadar.

ama çokta uzamamalı diye düşünüyorum çünkü hep stres bu işler düğün nezaman diye soruyorlar devamlı hani bide belirsizlik oluyorya çok zor ya düğün nerde olacak önce nikahmı yoksa nikahla birliktemi olsun eşyalarda bile sorun oluyo bazen makineler grimi yoksa beyaz mı olsun saçımı nerde yaptırmalıyım gelinliğim nasıl olmalı bide hep şey derler gelin ata binmiş ya kısmet demiş olayıda ayrı bir stres valla

tşk öznur evet haklısın gözyaşını devamlı kullanmamak gerek ama şöyle birşey vardır hep erkekler güçsüz ve çaresiz bayanlara yardım etmeyi sever mesela hani evlilikte kavga çıkacak gibi göründüğünde kavga çıkmasın diye bunu kullana biliriz sanırım öyle değil mi ve gerçekten kaybetme korkusu her zaman olmalı fazlada değer verilmemeli

kesinlikle çok uzatmak başa bela.

ben de yakında evleniorum inş, yakınlara diorum nişan mişan uzatmayın direk evlenin:roflol:

hayır nişandan önceki beraberliğimiz çok güzeldi nezaman işe aileler resmiyet vs girdi stres bindi.. evlenim de bitsin diom yatatlicadiarzu

inş mutlu huzurlu oluruzzz

canım inşallah çok mutlu olursun hayırlı olsun şimdiden evet aileler işin içine girincede çok kötü oluyor ama ikinizin konuştuklarını aileye söylememek ve ailenle konuştuklarınıda ona söylememek gerek diye düşünüyorum ama benim ailem çok meraklı aradığı zaman ne dedi ne düşünüyo vs vs sorularda bunaltıyo ve ister istemez arayı bozuyor strese giriyorsunuz bende aynı şeyi yaşıyorum çünkü benim nişanlım yurt dışında daha çok sorunlar oluyor burdamı kalacaksınız ordamı buraya nasıl gelecek vs vs sorular baya strese girdim ben bu konuda

Evli bir kadın olarak bekarlara pek tavsiyem olamayacak maalesef.. Her insanın kişiliği farklıdır. Tanımadan şöyle yap,böyle yap dersem bir de ters teperse çok üzülürüm.:çok üzgünüm:
Ancak takıldığım nokta düğün,nikah tarihleri,evlendikten sonra nerede yaşayacağınız konusu..
Bu konuları nişanlanmadan önce,flört döneminde hiç konuşup karara bağlamadınız mı?:1shok:
Şimdi ailenin sorması çok normal bence..Çünkü bu konuları çoktan konuşup halletmek için geç bile kalmışsınız bence..:1no2:

laale canım benim nişanlım isviçrede ve benim yaşadığım şehirde evi var yani komşuyuz şuan orda nişanlım diyorki ben tamamen dönüş yapacağım bu yaz düğünümüzüde o zaman yaparız şimdi mart sonu gelecek işte veimizi düzeriz ve bu düğün işlerini konuşuruz diyor bu gelişimde nikah yaparsak seni burda bırakamam sende gelmelisin diyor ama ben burda ücretli öğretmenlik yapıyorum bırakıp gidemem ben gelmesini bekliyorum ama ailem bunları bildiği halde hala soruyor ve beni bunaltıyo bide çevre küçük bir şehirde yaşıyorum koşularda ne bekliyorsunuz biran önce evlenin diyorlar valla ben arada kaldım

offffff arkadaşım aynı benim sıkıntılarım.sözü takmadan önce aramız gayet iyiydi.şimdi herşey stres kaynağı.benim ailem bişey der onunki bişey.stresten sıkıntıdan baydım valla.ne zor işlermiş bunlarsenağlama

Aileler sorar pek takılma..
Onlar da bizim mutluluğumuz için uğraşıyorlar,ne yapsınlar..
Zaten 1 ay sonra gelecekmiş,birçok şey de belliymiş.Geldiğinde de ailen aklına takılanları sorar,inşallah tatmin olurlar.
Annenlere hep bunları anlatabilirsin.
Küçük yer olmasını anlıyorum da önünüzde belli olan engeller varken yine de hemen evlenin diyorlar demek ki.. Sıkacaksın dişini arkadaşım çaresi yok.. Sabırlı olacaksın. Nişanlılık dönemi hem çok zordur hem de çok zevkli.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah

bende aynı şeyi düşünüyorum zor ve stresli mesala nevresim takımı bile bazen sorun oluyo ben siyah istiyorum hani tacın yeni saten nevresimleri varya onlardan annem siyah olmaz beyaz olsun ben kendi zevkime gör alırım diyo beni çatlatıyo sanki kendi evlenecek bende bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim inşallah hepimiz hayırlısıyla mutlu bir yuva kurarız arkadaşlar

teşekkür ederim laale umarım dediğin gibi olur sorunda zaten orda onun yanında sormuyorlar nedense o gittiğinde soruyorlar kendilerine göre en ufak kelimeden anlam çıkartıyorlar yorumluyorlar beni felç ediyorlar

Arkadaşım takılma böyle ufak tefek sorunlara..
Nevresim rengi filan..
Bırak o da anne kimbilir ne kadar özeniyor da böyle yapıyor..
Beyaz oluversin boşver. Sen evlenince istediğin rengi alırsın, kullanırsın..
Benim anam babam hiç karışmadı ama karışsaydı da inan bunları hiç dert etmezdim. İnan ki en önemli şey huzurdur evlilikte..

teşekkür ederim laale umarım dediğin gibi olur sorunda zaten orda onun yanında sormuyorlar nedense o gittiğinde soruyorlar kendilerine göre en ufak kelimeden anlam çıkartıyorlar yorumluyorlar beni felç ediyorlar

Bir kere önce kafana yerleştir; hiç ana baba evladının kötülüğünü istemez. Felç etmek çok ağır olmuş..:1no2:
Hangi ufak kelimeden hangi anlamı çıkardıklarını bilmediğim için yorum yapamam.
Ama yine tekrar ediyorum. Sadece senin mutluluğunu istiyorlar,sen üzülürsen senin kadar üzülecek olan yegane insanlar yine ana babandır.:1hug:
Bu şekilde düşünürsen hayatın daha kolay olur inşallahyerimseniben

evet haklısın geliba çok büyütüyorum ama ne yapayım bende istiyorum kendi zevkime göre olsun ama sorunlar yinede bitmez takılara gelecek sıra asıl sorun düğün ve düğünden sonra

ben evlik hakında çok şeyler söylemek isterdim ama kısaca evliliği sürdürmek istiyorsanız karşılaştığınız zorluklara bunuda atlatacağız biz birbirimizi seviyoruz her şey düzelecek bunlar herkesin başına gelebilir diye kendinizi telkin edin herkese sorunlarınızı anlatmayın sözüm meclisten dışarı tabiki bizler hariç hani dipsiz kuyuya konuş ağla derlermiş ya eskiler biz şu anda bunu yapıyoruz bunda bence bir sorun yok inanki senin dost bildiklerin arkandan gülüyorlar sonra devam ederim kapatmam lazım goncam geldi.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…