Ah be fotosentez ne kadar acı bir kadının baska bir kadının yuvasını yıkmaya sebep olması.
Bu işin evli ya da bekar olmakla hic ilgisi yok. Tamamen ahlak anlayışı. Hayatta bazı seyler siyah beyazdır bu da onlardan biri işte. Evlilik sadece cinsellik demek değildir.
Bu konuda yazacak cok seyim var ama küfretmek istemiyorum
Bende öyle düşündümde, hani burda diyorlar ya sadece evli olanlar yazsın bekarlar anlamaz vs falan diye. Acaba dedim gerçekten öyle mi? Ayrıca cinsellik yaşanmaması gerçekten bir evliliğin bittiğini mi gösterir? Bazen insanlar günlük hayatın stresinden yada aralarındaki bazı problemlerden birlikte olmak istemezler diye düşünüyorum. Ama bu net bir biçimde evliliği yıkar mı?
Her evliliğin süreci, bitmesi muhakkak farklı oluyordur nasıl böyle bir düşünceyle tüm evlilikleri tekdüze hale getirebilir ki.
buna
akla uygunlaştırma diyoruz. yani kendini böyle olduğuna yada olacağına inandırmaya çalışıyor., o yüzden kendince hatalı değil ve hatta onu bu şekilde tanıyabildiğini düşünecek kadar haklı...
arkadaşın gibiler yüzünden binlerce yuva belki kurtarılabilirken yıkılıyor. Kendisine yapıldığı halde şuan yapıyor olması da ayrı bir muamma, hele bir de anne.
bence görüşmeyin derim.

kolay gelsin
Görüşmüyorum zaten, ama yazdıgınız çok hoşuma gitti. Gerçekten bu akla uygunlaştırma ya! Yanlış olan birşeyi kendine inandırmaya çalışıyor. Ama tökezliyor biliyormusunuz. Görüyorum rahat değil içi.
inşallah bu insan siz değilsinizdir
ayrılacağım diye ilişkiye başlayanların hiç birisi ayrılmaz
ortada bir de kız çocuğu var
biriyle evlenmeden önce 1000 kere düşünmek lazım
Forumdaki yazılarımı az çok gördüyseniz değilim, ha başıma gelebilirdi, o zaman boşanma evragıyla birlikte gel deyip o sürede hiç görüşmezdim. Ama biliyormusunuz aslında buda yanlış. Evliliği bitip yara almış boşa düşmüş bir adam beni yarabandı olarak kullanabilir. Bu ilişki baştan ölü doğmuş bence.
Bu sabah mesaj atmış, aynen yazıyorum.
Sen aşık olmak, kavuşamadığın insanı unutmak için hata üstüne hata yapmak nedir biliyor musun? Biz birbirimizi kaç sene bekledik, sevdik. Ailesi izin vermedi. Benim için taa yurtdışından buralara geldi. Ama ailesi izin vermediğinden kavuşamadık. Ben onu unutmak için evlendim o da ailesinin zoruyla evlendi. Ben evliyken bile takip ediyormuş beni, anlamıyor musun ne kadar sevdiğini? O kadınla mutlu değillerse, olamıyorlarsa benim suçum ne? Sevmeden evlenmişler zaten. Şimdi kapıyı çarpıp çıkar ama o zaman kadın inat ederse 3 4 yıl uzayan bir dava olur. Kadının da gönlünü alarak ayrılmak istiyor. Bende bu süre içinde onun yanında olmak istiyorum. Hem bana yalan mı söylüyor onu da görmek istiyorum. Neyi yanlış ki bunun? Benimde annem babam yok bir yuva kurmak istesem çok mu? Kadın o kadar onursuz gurursuz bir kadın ki surat asan, başkasını sevdiğini söyleyen onunla cinsellik yaşamayan bir adamla evli. Dün sormuştun ya vicdanın rahat mı diye, düşündüm de çok çok rahat. O yuvayı çocugum ve ben bu kadından daha fazla hak ediyoruz.
Yazmış. Ben inanamadım. Son 2 aydır görüşüyoruz. Bu kadar ileri gideceğini hiç düşünmezdim. Sanki içinden başka biri çıktı! Cevap olarak Allah yolunu açık etsin bir daha benimle görüşme arama beni yazdım, bunu yazmış.
Sen uğraşıp didiniyorsun 3 5 kuruş için, benim böyle zengin üstelik sevdiğim bir insanla olmam mı gücüne gitti? Keşke senin içinde bunları yapacak bir insan olsaydı.
Yazmış. Kızgınım varya, çok kızgınım kendime. Göremedim ya ben bu insanın gerçek yüzünü. Çok kızgınım. Ne salakmışım. Ama okuldan ayrılma eşyalar iş derdi derken detaylı da görüşemedik. Ama anladım ne oldugunu. Az çok benim yazılarımı okuyanlarınız olmuştur belkide, her yorumumu sizi kırmak istemem, yanlış anlamayın lütfenle başlarım çünkü ben çok korkarım bir insanın kalbini kırmaktan, kişisel değerlerimle onu yargılamaktan. Ama bir yerde, benim artık sabrım kalmıyor. Bu cümlesine yazılacak şey belli, ama ben kendimi bozmak istemiyorum. FBdan falan sildim engelledim, aramaya devam ederse, sonu kötü bitecek onun için.