• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanların boyu uzarmı

Evlenince aniden boyu uzayan tanıdıklarım var..
Ben kendime öyle şey mi olur diyordum gerçi ama konuyu görünce aklıma geldiler tekrar..
Ama onlar 18-19 yaşlarındalar.. Ha zaten o yaşlarda boy uzar diyebilirsin belki ama sürekli gördüğüm insanlar ve evlendikten sonra kısa sürede boy uzaması garip.. Ne bileyim kafam karıştıı :KK45::confused:

Evlilik cüzdanı alınca 15 cm atıyorsun birden

Yeni promosyon !?

Evlilikle boy uzaması ne alaka ya :KK53:

Vay canına
Sevgili Just ilk kocada 15 cm atıyorsak 2. 3. de durum nasıl olur acaba ? :KK53:
Çok merak ettim şimdi
1.ciyi daha bulamadım o ayrı tabi :KK53::KK53: Ondan hala 1 63üm. Yoksaaaa yani biliyosunuz.

Bayanlar teşkrler her yorum için bianda yaşım büyümedi 18 de evlendim zaten o ayrıda bakayım yorumlar nasıl olacak maksat kandırmak oyalamak değil kandırdığımı düşünenler k.bakmasın o niyetm yoktu hani evlenince imkanı ypk uzamaz diye duydumda meraklandım hamile insanlar bile hamilelikte uzuyormuş bağlantı varmı yokmu öğrendim bazı hanımlar sayesinde uzarsam haber ederim zaten :-)

evlenince göğüslerin büyür palavrasından sonra evlenince boyun uzar yalanı mı cıktı? sen de ona kanıp 18 yasında evlendin sanırım.
konu sahibi 18 yasında bildiginiz. sonra 22 diye degıstırmıs tepki alınca.

Back
X