- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
çok güzel yazmışsın canım gerçekten... Ben temzilik yaparken masum meleğim bana yatarken hep bakıyor içim parçalanıyor aslında...Bebeğin küçükse bırak bazı yerler dağınık kalsın. Mesela oturma odan mutfağın banyon temiz olduktan sonra gerisini dip köşe uğraşma. Bende senin gibiydim aslına. Millet pazartesi günü bi temizlik yapar sonra ki günler sadece süpürür geçerdi. Ben o süpürgeyi elime alınca bitmezdi bi türlü. Sonra dedim ki yapsam da olmuyo yapmasam da. Çünkü çocuk küçük çok yoruyo ve dağıtıyo. Üstelik bi de yaptığım zamanlar çok yorulduğum için canım sıkkın oluyodu.
Şimdi hergün süpürsem de 3 günde bir siliyorum. Hafta da bi gün ütü. Ütü yaptığım gün başka hiç bişi yapmıyorum çünkü hem sıkıcı hem yorucu. Yemekleri günlük ama çorbayı biraz fazla yapıyorum çünkü ertesi gün içinde hem çocuk hem ben acikiyorum akşam yemeğine kadar idare ediyoruz. Canım istemedigi zaman bi iş yapmıyorum. Ayaklarımı uzatıp oturuyom. Çocuk sıkılırsa işim bile olsa bırakıp dışarı çıkıyorum.
Sonuç mu? Daha enerjik oldum. Aslında böyle yapmaya başladığımda ev işi daha kolay gelmeye başladı. Çünkü dinlenmis olarak başlıyorum işe. Ayrıca çocuğun kac yaşında bilmiyorum ama 2 buçuk yaşından sonra evin içinde pek bi sıkıntı yapmayacak sana. Sen her şeyi boşver. İnan ki boşver. Ev işi senden benden kıymetli değil. Çocuklar büyüyünce evlerimiz zaten müze gibi olacak. Gençliğini, enerjini tüketme. Çocuğun için sen lazımsın...
Merhaba bayanlar... Evliyim... Bide bebişimiz var... Bazen çok yoruluyorum... Eşim evde olunva elinden geldiği kadar yardım ediyor ama o işdeyken çok zor oluyor... Bide evi temizliyorum a dan zye bana hala pis geliyor dip köşe temizlik yapmadan içim rahat etmiyor sürekli aklıma geliyor...bazen heryer batıyor yetişemiyorum... Zaman geliyor bebiş hiç durmuyor iş yapamıyorum kendi kendime kızıyorum... Evim her an temiz olsun istiyorum... Herşey rayına otursun istiyorum kendimi bazen tembel buluyorum bazende çok yorulduğumu düşünüyorum... Siz nasıl yapıyorsunuz bi yandan evin işleri bebek eş dost misafir????
İnşallah canım :):)Oğlumun 0-2 yaş arası yaşadığım psikolojiyi tarif etmişsin:) geçecek tatlım, sakin ol
D
çok güzel yazmışsın canım gerçekten... Ben temzilik yaparken masum meleğim bana yatarken hep bakıyor içim parçalanıyor aslında...bebeğim daha çok küçük bir yaşına bile girmedi :)
O uyurken yap ev hanımısın parça parça yap evin temizdir sana öyle geliyordurD
çok güzel yazmışsın canım gerçekten... Ben temzilik yaparken masum meleğim bana yatarken hep bakıyor içim parçalanıyor aslında...bebeğim daha çok küçük bir yaşına bile girmedi :)
Merhaba bayanlar... Evliyim... Bide bebişimiz var... Bazen çok yoruluyorum... Eşim evde olunva elinden geldiği kadar yardım ediyor ama o işdeyken çok zor oluyor... Bide evi temizliyorum a dan zye bana hala pis geliyor dip köşe temizlik yapmadan içim rahat etmiyor sürekli aklıma geliyor...bazen heryer batıyor yetişemiyorum... Zaman geliyor bebiş hiç durmuyor iş yapamıyorum kendi kendime kızıyorum... Evim her an temiz olsun istiyorum... Herşey rayına otursun istiyorum kendimi bazen tembel buluyorum bazende çok yorulduğumu düşünüyorum... Siz nasıl yapıyorsunuz bi yandan evin işleri bebek eş dost misafir????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?