- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
e ben neyapayım iki çocuk ev birde çalışıyorum sabah 6 buçukta yola düşüyorum akşam altı buçukta eve giriyorum çocukların ödevi yemek vs birde yüksek lisans yapıyorum bacım ben napayım söyle nerelere gidem beeennnnMerhaba bayanlar... Evliyim... Bide bebişimiz var... Bazen çok yoruluyorum... Eşim evde olunva elinden geldiği kadar yardım ediyor ama o işdeyken çok zor oluyor... Bide evi temizliyorum a dan zye bana hala pis geliyor dip köşe temizlik yapmadan içim rahat etmiyor sürekli aklıma geliyor...bazen heryer batıyor yetişemiyorum... Zaman geliyor bebiş hiç durmuyor iş yapamıyorum kendi kendime kızıyorum... Evim her an temiz olsun istiyorum... Herşey rayına otursun istiyorum kendimi bazen tembel buluyorum bazende çok yorulduğumu düşünüyorum... Siz nasıl yapıyorsunuz bi yandan evin işleri bebek eş dost misafir????
Oğlum 1 yaşına gelene kadar oturma odası ve mutfak dışında ince temizlediğim yer neredeyse olmadı. Nezaman misafir gelse ben banyo yıkamaya giderdim ç normalde de yıkardım ama ince ince değil. Yani ben temizlik yaparken çocuk bir kenarda ağlayacağına çocuğun yaşam alanı kısmını tezilerim yeter derdim.
Ev işi nankör bak dün dip köşe sildim bugün halının üzerinde maydanoz bana sırıtıyor. Ahanda aldım. Yarın süpürürüm. Temizlik yapmaya mı geldik dünyaya.
Beni bana anlatmissin aynıyız bitmiyor is fln bitmiyor ve bu hafta hastayım çok kötü kvdem bakıyor dinleniyorum evdeMerhaba bayanlar... Evliyim... Bide bebişimiz var... Bazen çok yoruluyorum... Eşim evde olunva elinden geldiği kadar yardım ediyor ama o işdeyken çok zor oluyor... Bide evi temizliyorum a dan zye bana hala pis geliyor dip köşe temizlik yapmadan içim rahat etmiyor sürekli aklıma geliyor...bazen heryer batıyor yetişemiyorum... Zaman geliyor bebiş hiç durmuyor iş yapamıyorum kendi kendime kızıyorum... Evim her an temiz olsun istiyorum... Herşey rayına otursun istiyorum kendimi bazen tembel buluyorum bazende çok yorulduğumu düşünüyorum... Siz nasıl yapıyorsunuz bi yandan evin işleri bebek eş dost misafir????
Merhaba bayanlar... Evliyim... Bide bebişimiz var... Bazen çok yoruluyorum... Eşim evde olunva elinden geldiği kadar yardım ediyor ama o işdeyken çok zor oluyor... Bide evi temizliyorum a dan zye bana hala pis geliyor dip köşe temizlik yapmadan içim rahat etmiyor sürekli aklıma geliyor...bazen heryer batıyor yetişemiyorum... Zaman geliyor bebiş hiç durmuyor iş yapamıyorum kendi kendime kızıyorum... Evim her an temiz olsun istiyorum... Herşey rayına otursun istiyorum kendimi bazen tembel buluyorum bazende çok yorulduğumu düşünüyorum... Siz nasıl yapıyorsunuz bi yandan evin işleri bebek eş dost misafir????
D
çok güzel yazmışsın canım gerçekten... Ben temzilik yaparken masum meleğim bana yatarken hep bakıyor içim parçalanıyor aslında...bebeğim daha çok küçük bir yaşına bile girmedi :)
Valla ben okurken yoruldum sizin isleri masallahınız var:))Ben nasil denk gelirse oyle yapiyorum.. Mesela hafta sonu topran temizlik yaparim... Ortaligi toplamam cocuklar yatinca olur...bulasiklar makinadan sabah ya da gece cikarilir..cogu zaman ise gitmeden once..camasirlar haftadonu genelde hava guzel olacaksa hafta ici bazen.. Evde oldugumuz gunler illaki yemek yaparim onceligim cocuklarin yiyecegi seyler..aksam uyuduklarinda borek corek islerini hallederim.. Bazen cocuklarla gunduzden yaparim gozleme filan.. Birinin elive hamur tutustururum digeride yerden bizi izler.. Bazen super otedi temizlik yaparim bazen yapmam.. Tamamen yorgunlugumla ve modumla alakali.. Mesela dun aksam ortalik cok daginikti yattim uyudum cocuklarla sabah 6.30 da kalktim ve ortaligi hallettim giyindim hazirlandim enerjik olarak gunume basladim.. Ama suanda yorgunluktan oluyorum :)
cok sagol canim...Allah bizlere saglikli bedenler ve ruhlar versin..bunu yazdim bu gece bizimki hic uyutmadi uyumadida...normalde zaten geceleri uyumaz..bu gece iyice azitti benimki..nazar ettim herhalde kendi kendimizeValla ben okurken yoruldum sizin isleri masallahınız var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?