- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
yaşlarınız kaç?
Yaşın gereği ailenin kısıtlamalar getirmesini normal karşılıyorum.Başkası üzeceğine,şimdilik bu kısıtlamalara üzül
Benim sevgilim üzmez beniOndan ayrı yaşamak onunla yeterince vakit geçirememek asıl beni üzen ..
Şu verdiğin cevap bile,yaşının ne kadar toy olduğunu gösteriyor.Üzmez canım üzmez tabii.Şimdi hayat toz pembe sana.
Sizi ayırmaya çalışıyor diye niye ablanızı da ayırmaa çalışmasını bekliyorsunuz.
Sevgilinizi tanıyor mu ayrıca.
Konuşun annenizle ablanızı kıskanıp kendinizi mahvetmek yerine.
Ablanıza duyduğunuz öfke çok çirkin ve gereksiz.
Yaşamak istediklerinizi o yaşıyor diye onu suçlayamazsınız.
Annenizin istediğiniz gibi davranmaması da ablanızın suçu değil..
burda sorun ablan değil..yani kıskançlık yapmana gere yok...
bunu ailenle konuşmalısın...ama bence 1-2 yıl daha sabret bakalım...
18 yaş o kadar da büyük değil...
Çocuk denen bi yaşta ilişkiye başlamışsın. Hala yaşın oldukça küçük.
Seni alkışlamalarını mı bekliyorsun. Yazılarına bakılırsa çok fevri başına buyruk bi kızsın. Ailene de eminim zerre güven vermiyorsun.
Herşeyi yapabileceğini düşünüyorlar ki seni kontrol altında tutmak istiyorlar.
Ablan 19 yaşında üniversitede başlamış ilişkisi. Normal bi zaman.
Ablan demek ki daha olgun. Ailen ona güveniyor. Biraz bu açıdan bak. Sevgilim de sevgilim. Böyle bi kızı kimse ciddiye almaz.
Ablan evli barklı size gelecek. Annen demese bile senin teklif etmen lazım. Benden 3 yaş küçük kardeşim var. 19 yaşında şuan asla böyle tavırları yok.
Bu tip kişileri görünce ona sevgim bir kat daha artıyor.
Yalnız ablam 19 üniversiteye gittiği için normal oluyo ben 18 ve üniversiteye gidiyorum normal olmuyo mu :) biraz sert geldi yorumunuz bana .. Ben kimsenin kötülüğünü istemiyorum yani benimle ilgili bu tip insanlar falan diyosunuz . Herşeyi yapabileceğimi düşünebilir herkes o onların düşüncesi yalan söylemek zorunda bırakmasa kimse asla yalan söylemem yani . Zaten herkes ailesinden gizli çıkmıştır dışarı ya da sevgilisi olmuştur ya da vs.. vs.. bi tek benim yaptığım birşey değil bu . güven meselesine gelirsek yalan söylemek zorunda bırakılmasaydım her zaman hep doğruları söyler haberdar eder ona göre dışarıya çıkardım ama hep yalan söylemek zorunda bıraktılar bu yüzden de güvenmemeleri normal yani .. Ayrıca da kimsenin beni alkışlamasını beklemedim . Bi tek alkışlanmayı beklemediğim gibi karışılmasını da istemiyorum o kadar ki zaten 18 yaşında benim bildiğime göre kişi çocuk denen o yaştan çıkıp olgunluğa doğru ilerleme yolunda oluyo ve kendi kararlarını kendisi verebilecek yaşta oluyo ....
Canım benim,sen gerçekten çoookkk küçüksün.Her 18 li yaşlardaki kızlar gibi konuşuyorsun.Biz de 18 yaşımıza girdiğimizde özgürlüğümüzü elimize aldık olgunlaştık sanırdık.Ama 25 ten öncesi çocukluğumuza yakın.Bak beni yalan söylemek zorunda bıraktılar cümlen bile senin ne kadar toy olduğunu gösteriyor.Şimdi biz,ailemize göre yanlış birşey yapalım.Ya da onaylamadığı birşey yapalım.İzin vermesinler.Ama sen kendince yaptığını haklı gör.Gizli gizli yap,yalan konuş,sonra da onlar yalan söylemek zorunda bıraktılar de.Yalanın açıklaması olamaz.Yalan yalandır.Olgun bir yaşa girmiş olsaydın,bu yazdıklarını dert etmezdin zaten.Bugün el oğlu kıymetli gelir ama,yaş geçtikçe anne abla ne demek anlarsın.
Lafım size değil genel konuşuyorum yanlış anlamayın ama nedense herkes evlenince el oğlu şöle yapar böle yapar diyo . Evlenmeden önce ise ah biran önce evlensem sevdiğimle falan diyolar .. Evlenince sanki karşısındaki el oğlu değil de . Neyse .
yorum için teşekkür ederim .
Evlenince insan eşine el oğlu diye bakarsa yanlış yapar.Evlenmeden önce,evet el oğlu.Ama evlenince hayatı paylaştığı,aynı yastığa baş koyduğu,ortak evlat dünyaya getirdiği insanı el oğlu olarak görmez insan,görmemeli.
Seni dediğin şeye gelince,insan sevdiğiyle evlenmek ister.Ama evlilikte sevgili gibi olmuyor hiçbirşey.Ne kadar severse sevsin çiftler birbirlerini,evlenince daha farklı bir hayatı yaşıyorsun ve sadece sevmek tek başına yeterli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?