Evli bir ablanız varsa ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
2 Senelik evli bir ablanız varsa ve sizinde 2 seneden fazladır bi ilişkiniz varsa işler pek de kolay olmuyo açıkçası .
Kendimden bahsetmek yerine şöyle genel olarak yazmak istiyorum ..
Ben anlamıyorum tamam biliyorum evli istediği herşeyi yapar onun yaşı gelmiştir evlenip gitmiştir gezer tozar kocasıyla naparsa yapar kimse karışamaz bbirşey diyemez . Ama anlamadığım şu var anneniz evlenen ablanızın da pek evliliğini onaylamıyo olsa bile pek uğraşmasa ayırmaya çalışmadan izin verse ona ve ablanız evlenip gitse 2.senesinde olsa hatta evliliğinin . Sizinle de tam tersine çok uğraşsa ayırmaya çalışsa burda biraz ablanızı kıskanmaz mıydınız ? Konu aslında tam olarak bu da değil .
O evli illa bize gelince benim yatağımda yatacakmış benim yatağım iki kişilik diye ben hayır diyorum bu seferde başka odaya illa annem yatak alacak hayır kırk yılda bir gelecekler o halde yatak almayı düşünüyo . Nebilyim o gezsin tozsun takılsın . Ohh sevgiliykende rahattı aynı üniversitedendi hep görüşüyodu konuşuyodu telde evdeyken üni bttiğinde de hiç bişey demiyorlardı bizimkiler . çektiği zorluk en fazla 1 sene falandır hatta daha az . Ama ben 2 senedir eziyet çekiyorum her dakika karışıyolar mesaj dahi atamıyorum yanlarında hep böyle bakıyolar sert sert konuşamıyorum telefonda odama geçip hemen kiminle konuşuyosun diyolar Dışarı çıkamıyorum sorun çıkartıyolar sürekli.
Yani sizce bu durum insanı biraz olsun kıskançlığa itmez mi bunu merak ediyorum ben ?
Evliler her şeyi yapar özgür ohh ne rahat bekarlar hiç bi şey yapamaz gezemez tozamaz mesajlaşamaz sevgilisi olamaz çok saçma bi düşünce ..

Yaşın gereği ailenin kısıtlamalar getirmesini normal karşılıyorum.Başkası üzeceğine,şimdilik bu kısıtlamalara üzül

Şu verdiğin cevap bile,yaşının ne kadar toy olduğunu gösteriyor.Üzmez canım üzmez tabii.Şimdi hayat toz pembe sana.

Üzmez dediğim lafın gelişiydi . Kısıtlamalar daha çok canımı acıtıyor sadece . Tabiki sevgilimle de kavgalarım oluyo üzülüyorum . Ama hayat bana toz pembe değil bunu bilmeni isterim şuana kadar başıma bir sürü şey geldi daha da bir sürü sıkıntı çekeceğim .
Ayrıca bence hayat yeni evlenip balayında olanlara toz pembe . Evlenince sorumluluklar kat kat artıyo hayat zorlaşıyo . Bakılması gereken bi ev faturalar kira alışveriş o bu şu çamaşır bulaşık herşey üstüne düşen bi görev oluyo insanın ama en azından insan hatta bence en çoğundan demeliyim insan sevidği kişiyle brlikte . Ve de sevdiği kişiyle mutluysa asıl hayat o zaman güzel bence .

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi ayırmaya çalışıyor diye niye ablanızı da ayırmaa çalışmasını bekliyorsunuz.
Sevgilinizi tanıyor mu ayrıca.
Konuşun annenizle ablanızı kıskanıp kendinizi mahvetmek yerine.
Ablanıza duyduğunuz öfke çok çirkin ve gereksiz.
Yaşamak istediklerinizi o yaşıyor diye onu suçlayamazsınız.
Annenizin istediğiniz gibi davranmaması da ablanızın suçu değil..

Ben ablama öfke duymuyorum ki bunu da nerden çıkarttınız ?
Ayrıca beni ayırmaya çalışıyo diye onu da ayırmaya çalışmasını da istemedim tam tersi onu ayırmaya çalışmadı beni de ayırmaya çalışmasa güzel olur demek istemiştim . Annem sevgilimi tanıyo . Ama sırf tokatlı diye istemiyo ablamın eşi de tokatlı ..

burda sorun ablan değil..yani kıskançlık yapmana gere yok...

bunu ailenle konuşmalısın...ama bence 1-2 yıl daha sabret bakalım...

18 yaş o kadar da büyük değil...

ah kizlar kizlar , ah genclik genclik , canim bak anlattiyina gore ablanizi kiskanmak cok yalnis , ne guzel ablaniz yuvasini kurmus , annenizde erip gorduyu icin sevinclidir kadin , sen se ters anliyorsun galiba , hic bir anne evladini diyerinden ayirirmi , ama sen daha buyuk sayilmazsinki okadar acele edecek , helbet annelerin ailelerin de bi bildikleri vardir , ama siz gencler bunu anlamakta zorlanirsiniz cunku siz her seyi toz pempe goruyor ve dusunuyorsunuz , cunku acemilik cok zor , bir gun gelecek annenize hah vereceksiniz , anneniz belkide size daha acele etmemeniz icin boyle der olamazmi ...

Ablaları zan altında bırakmayalım Benim kızkardeşim benden daha rahattı valla
Neyse konumuza dönelim, sen saygını bozma. Küçük olduğun için değil sana yakışan bu olduğu için.
Her şeyin bir zamanı var, sen de zamanı geldiğinde kocanla gezip tozcaksın. Sen gezip tozarken ablan çocuk bakmakla falan uğraşcak.
Birbirinizin kıymetini bilin, boşver

vallahi annen ve baban haklı çoğunluk olarak
ortalıkta doğru düzgün erkek yok,
ortada olanların çoğu mesleksiz,ahlaksız,sorumsuz kızlarını üzmek onlara para harcatmaya ve hediye aldırmaya bayılıyorlar ,yuh yani sen bence böyle basit konulara kafanı yorma,
geleceğini hazırla ,eline mesleğini al , sonra eğlenceye ve erkek konularına dalarsın

Çocuk denen bi yaşta ilişkiye başlamışsın. Hala yaşın oldukça küçük.
Seni alkışlamalarını mı bekliyorsun. Yazılarına bakılırsa çok fevri başına buyruk bi kızsın. Ailene de eminim zerre güven vermiyorsun.
Herşeyi yapabileceğini düşünüyorlar ki seni kontrol altında tutmak istiyorlar.
Ablan 19 yaşında üniversitede başlamış ilişkisi. Normal bi zaman.
Ablan demek ki daha olgun. Ailen ona güveniyor. Biraz bu açıdan bak. Sevgilim de sevgilim. Böyle bi kızı kimse ciddiye almaz.
Ablan evli barklı size gelecek. Annen demese bile senin teklif etmen lazım. Benden 3 yaş küçük kardeşim var. 19 yaşında şuan asla böyle tavırları yok.
Bu tip kişileri görünce ona sevgim bir kat daha artıyor.

Yalnız ablam 19 üniversiteye gittiği için normal oluyo ben 18 ve üniversiteye gidiyorum normal olmuyo mu :) biraz sert geldi yorumunuz bana .. Ben kimsenin kötülüğünü istemiyorum yani benimle ilgili bu tip insanlar falan diyosunuz . Herşeyi yapabileceğimi düşünebilir herkes o onların düşüncesi yalan söylemek zorunda bırakmasa kimse asla yalan söylemem yani . Zaten herkes ailesinden gizli çıkmıştır dışarı ya da sevgilisi olmuştur ya da vs.. vs.. bi tek benim yaptığım birşey değil bu . güven meselesine gelirsek yalan söylemek zorunda bırakılmasaydım her zaman hep doğruları söyler haberdar eder ona göre dışarıya çıkardım ama hep yalan söylemek zorunda bıraktılar bu yüzden de güvenmemeleri normal yani .. Ayrıca da kimsenin beni alkışlamasını beklemedim . Bi tek alkışlanmayı beklemediğim gibi karışılmasını da istemiyorum o kadar ki zaten 18 yaşında benim bildiğime göre kişi çocuk denen o yaştan çıkıp olgunluğa doğru ilerleme yolunda oluyo ve kendi kararlarını kendisi verebilecek yaşta oluyo ....

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım benim,sen gerçekten çoookkk küçüksün.Her 18 li yaşlardaki kızlar gibi konuşuyorsun.Biz de 18 yaşımıza girdiğimizde özgürlüğümüzü elimize aldık olgunlaştık sanırdık.Ama 25 ten öncesi çocukluğumuza yakın.Bak beni yalan söylemek zorunda bıraktılar cümlen bile senin ne kadar toy olduğunu gösteriyor.Şimdi biz,ailemize göre yanlış birşey yapalım.Ya da onaylamadığı birşey yapalım.İzin vermesinler.Ama sen kendince yaptığını haklı gör.Gizli gizli yap,yalan konuş,sonra da onlar yalan söylemek zorunda bıraktılar de.Yalanın açıklaması olamaz.Yalan yalandır.Olgun bir yaşa girmiş olsaydın,bu yazdıklarını dert etmezdin zaten.Bugün el oğlu kıymetli gelir ama,yaş geçtikçe anne abla ne demek anlarsın.

Lafım size değil genel konuşuyorum yanlış anlamayın ama nedense herkes evlenince el oğlu şöle yapar böle yapar diyo . Evlenmeden önce ise ah biran önce evlensem sevdiğimle falan diyolar .. Evlenince sanki karşısındaki el oğlu değil de . Neyse .
yorum için teşekkür ederim .

Evlenince insan eşine el oğlu diye bakarsa yanlış yapar.Evlenmeden önce,evet el oğlu.Ama evlenince hayatı paylaştığı,aynı yastığa baş koyduğu,ortak evlat dünyaya getirdiği insanı el oğlu olarak görmez insan,görmemeli.
Seni dediğin şeye gelince,insan sevdiğiyle evlenmek ister.Ama evlilikte sevgili gibi olmuyor hiçbirşey.Ne kadar severse sevsin çiftler birbirlerini,evlenince daha farklı bir hayatı yaşıyorsun ve sadece sevmek tek başına yeterli olmuyor.

Bence de tabiki evlenince aynı evde yaşandığı için daha yakın olur eşler birbirine sevgili gibi olmaz ama bence uzun süreli bi ilişki de de ve o ilişki ciddi ise el oğlu olduğunu sanmıyorum karşındakinin . Yani en azından bu benim ilişkim de böyle değil sonuçta biz hertürlü derdimizi birbirmiizle paylaşıyoruz başka şeyleri de paylaşıyoruz birbirimize güveniyoruz , seviyoruz , ailesi beni tanıyo benim ailem de tanıyo 2 seneden fazladır da çıkıyoruz + yüzük de takıyoruz ( ailelerimiz biliyo sözlüyüz ) gerçi bunu öylesine bi ayrıntı olarak söyledim . Normalde ilk ayda aa hemen hadi yüzük takalım diyip kişilerin kendi arasında yüzük takması çok saçma geliyo ve bence bi bağ da ifade etmiyo ama bizimki böyle değil o yüzden örnek verdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…