- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bence de tabiki evlenince aynı evde yaşandığı için daha yakın olur eşler birbirine sevgili gibi olmaz ama bence uzun süreli bi ilişki de de ve o ilişki ciddi ise el oğlu olduğunu sanmıyorum karşındakinin . Yani en azından bu benim ilişkim de böyle değil sonuçta biz hertürlü derdimizi birbirmiizle paylaşıyoruz başka şeyleri de paylaşıyoruz birbirimize güveniyoruz , seviyoruz , ailesi beni tanıyo benim ailem de tanıyo 2 seneden fazladır da çıkıyoruz + yüzük de takıyoruz ( ailelerimiz biliyo sözlüyüz ) gerçi bunu öylesine bi ayrıntı olarak söyledim . Normalde ilk ayda aa hemen hadi yüzük takalım diyip kişilerin kendi arasında yüzük takması çok saçma geliyo ve bence bi bağ da ifade etmiyo ama bizimki böyle değil o yüzden örnek verdim .
Canım istersen 10 sene birlikte ol,bütün sülale bilsin EVLİLİK FARKLI BİRŞEYDİR.Sevgiliyken hayat laylaylom.O zaman ki sıkıntılar bile,evlenince sıkıntı gibi bile olmuyor.Hele de çocuk varsa,bağ daha da farklı.Aranızda hem hukuki,hem manevi hemde çocuk bağı oluyor.Sevgili öyle mi?Ne kadar yakın olursa olsun,neyi paylaşırsan paylaş bir bitti demeye bakar.Sonuçta erkek arkadaş.Yani gerçekten elin oğlu.Ama insanın kocası öyle mi? Aynı yatağı,aynı lokmayı,aynı keseyi,aynı hayatı,aynı soyadını yaşıyorsun.Aynı çatı altındasın.Çalıştığın işte,verdiğin herhangi bir kararda bile ortak yol almalısın.Sonuçları ikinizide etkiliyor çünkü evlilikte.En sert kavgalarda bile öyle bitti deyip geçemiyorsun.Düşünüyorsun.Engellerin,yükümlülüklerin oluyor.Hele de hayata bir çocuk getirip,onu birlikte büyütüyorsan.Nişanlıyken bile herşey daha basit.