- 11 Kasım 2016
- 4
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi Ankara Konya
Bu yazdıklarımı okuyunca bir çoğunuz bana tepki gösterecek biliyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum benim düştüğüm duruma kimse düşsün istemiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce başka bir şehire taşındım iş dolayısıyla. İş yerime sık sık gelen bir müşterimize aşık oldum, sonra öğrendim ki oda bana aşıkmış. Benim de ona boş olmadığımı anlayınca bana ulaştı bir şekilde ve biz görüşmeye başladık, 26 yaşında bir bayanım, o da 27. Bir süre sonra tesadüfen evli olduğunu öğrendim. Tabi bu sırada kaptırdık gidiyoruz ve ben öğrendiğim anda dünyam yıkıldı sanki. Çok kızdım, ağladım, yıkıldım 5 aylık evladının olmasıda cabası. Eşiyle de 2 yıllık evli ve severek evlenmiş. Ama evlendikten sonra eşine olan sevgisi bitmiş öyle diyor. Neyse ben bunu engelledim her yerden. Sürekli karşıma çıkmaya başladı, yalvarmaya, ağlamaya başladı, yapamıyorum edemiyorum, biz boşancaktık hamile olduğunu öğrendim boşanamadım, evladım için sabrediyorum vs vs dedi. Hayatımda ilk kez aşık olmuştum, o da ilk kez olmuş, aşkından şüphem yok ama evli işte. Sürekli çıkıyor karşıma sürekli unutmama, fırsat vermiyor, acım her gün daha çok artıyor. Karşıma çıkınca da dayanamıyorum sarılıp ağlıyorum. Çok canım yanıyor, Allah'ım biliyor her gece ölüyorum her güne daha büyük bir acıyla uyanıyorum. Depresyona girdim, yaşadığım şehri terketmeyi düşünüyorum, karısına üzülüyorum karısınında kronik bir hastalığı var, ona muhtaç, onun yerinde bende olabilirdim. Allah'ım affetsin. Benim yaşadıklarımı anlayan, yaşayan, akıl fikir verecek olan biri var mı? Artk düşünemez oldum, şuan arıyor karşıma çıkıyor, ediyor, bırakmıyor bende telefonda engel olsamda bir şeylere karşıma çıkınca dayanamıyorum çok seviyorum. Lütfen beni kınamayın kimse istemez böyle bir üçgenin içinde olmayı. 

Son düzenleme: