Evli bir adam.. İkinci kadın..

Ankara Konya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
4
5
1
34
Bu yazdıklarımı okuyunca bir çoğunuz bana tepki gösterecek biliyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum benim düştüğüm duruma kimse düşsün istemiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce başka bir şehire taşındım iş dolayısıyla. İş yerime sık sık gelen bir müşterimize aşık oldum, sonra öğrendim ki oda bana aşıkmış. Benim de ona boş olmadığımı anlayınca bana ulaştı bir şekilde ve biz görüşmeye başladık, 26 yaşında bir bayanım, o da 27. Bir süre sonra tesadüfen evli olduğunu öğrendim. Tabi bu sırada kaptırdık gidiyoruz ve ben öğrendiğim anda dünyam yıkıldı sanki. Çok kızdım, ağladım, yıkıldım 5 aylık evladının olmasıda cabası. Eşiyle de 2 yıllık evli ve severek evlenmiş. Ama evlendikten sonra eşine olan sevgisi bitmiş öyle diyor. Neyse ben bunu engelledim her yerden. Sürekli karşıma çıkmaya başladı, yalvarmaya, ağlamaya başladı, yapamıyorum edemiyorum, biz boşancaktık hamile olduğunu öğrendim boşanamadım, evladım için sabrediyorum vs vs dedi. Hayatımda ilk kez aşık olmuştum, o da ilk kez olmuş, aşkından şüphem yok ama evli işte. Sürekli çıkıyor karşıma sürekli unutmama, fırsat vermiyor, acım her gün daha çok artıyor. Karşıma çıkınca da dayanamıyorum sarılıp ağlıyorum. Çok canım yanıyor, Allah'ım biliyor her gece ölüyorum her güne daha büyük bir acıyla uyanıyorum. Depresyona girdim, yaşadığım şehri terketmeyi düşünüyorum, karısına üzülüyorum karısınında kronik bir hastalığı var, ona muhtaç, onun yerinde bende olabilirdim. Allah'ım affetsin. Benim yaşadıklarımı anlayan, yaşayan, akıl fikir verecek olan biri var mı? Artk düşünemez oldum, şuan arıyor karşıma çıkıyor, ediyor, bırakmıyor bende telefonda engel olsamda bir şeylere karşıma çıkınca dayanamıyorum çok seviyorum. Lütfen beni kınamayın kimse istemez böyle bir üçgenin içinde olmayı. :(

Son düzenleme:
Bu yazdıklarımı okuyunca bir çoğunuz bana tepki gösterecek biliyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum benim düştüğüm duruma kimse düşsün istemiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce başka bir şehire taşındım iş dolayısıyla. İş yerime sık sık gelen bir müşterimize aşık oldum, sonra öğrendim ki oda bana aşıkmış. Benim de ona boş olmadığımı anlayınca bana ulaştı bir şekilde ve biz görüşmeye başladık, 26 yaşında bir bayanım, o da 27. Bir süre sonra tesadüfen evli olduğunu öğrendim. Tabi bu sırada kaptırdık gidiyoruz ve ben öğrendiğim anda dünyam yıkıldı sanki. Çok kızdım, ağladım, yıkıldım 5 aylık evladının olmasıda cabası. Eşiyle de 2 yıllık evli ve severek evlenmiş. Ama evlendikten sonra eşine olan sevgisi bitmiş öyle diyor. Neyse ben bunu engelledim her yerden. Sürekli karşıma çıkmaya başladı, yalvarmaya, ağlamaya başladı, yapamıyorum edemiyorum, biz boşancaktık hamile olduğunu öğrendim boşanamadım, evladım için sabrediyorum vs vs dedi. Hayatımda ilk kez aşık olmuştum, o da ilk kez olmuş, aşkından şüphem yok ama evli işte. Sürekli çıkıyor karşıma sürekli unutmama, fırsat vermiyor, acım her gün daha çok artıyor. Karşıma çıkınca da dayanamıyorum sarılıp ağlıyorum. Çok canım yanıyor, Allah'ım biliyor her gece ölüyorum her güne daha büyük bir acıyla uyanıyorum. Depresyona girdim, yaşadığım şehri terketmeyi düşünüyorum, karısına üzülüyorum karısınında kronik bir hastalığı var, ona muhtaç, onun yerinde bende olabilirdim. Allah'ım affetsin. Benim yaşadıklarımı anlayan, yaşayan, akıl fikir verecek olan biri var mı? Artk düşünemez oldum, şuan arıyor karşıma çıkıyor, ediyor, bırakmıyor bende telefonda engel olsamda bir şeylere karşıma çıkınca dayanamıyorum çok seviyorum.
Bence doğru yoldasın. Sevgi, aşk bunlar kutsal duygular ama bir de hayatın gerçekleri var. Atalarımız ne güzel demiş, yuva yıkanın yuvası olmaz. Sen bilemezsin başta onun kabahati. Ama ne kadar zor olsa da dönmüşsün zarardan. İçin yansa da doğru yolda ilerle bence. O günahsız evladı için...

Yok canım niye tepki gösterelim bayılırız biz aşk için bu kadar iğrençleşebilen mide bulandırıcı insanlara!!

Adam evli olduğunu gizlemiş senden hiç mi kafan çalışmıyor hala sevebiliyorsun? ne hikmetse bu herifler hep boşanacak oluyor ama bir türlü boşanamıyor. sevgisi bitmiş karısına o bebeği leylekler mi bırakmış kapıya?

Saf olmayın bu kadar rezil etmeyin kendinizi...

Evli bir adam...

İkinci kadın...

2. Kadın

2. KadIn

2. Kadın

Sana ödev... Yüz kez yaz bunu bak bu gece...

Yarın yine gidip sarilirsan

Doktor dahi paklamaz seni...

Bu evli erkeklerin cazip gelen yerini cozemiyorum. "Eşine sevgisi evlenince geçmiş..." Bak burada fena güldüm... Bosanacak kadın da adam da kimseyi onu bunu cocugunu colugunu dinlemez... Boşanir...

Şöyle dimdik durmak...
Kasırga misali esip gurlemek
Çekip gitmek
Camurunda bırakmak çok mu zor da

Gidip birde sarıp ağlıyorsun o herifi...
Tükürügüme acirim tükürsem yüzüne !

Dik dur dik!

Son düzenleme:
Bu yazdıklarımı okuyunca bir çoğunuz bana tepki gösterecek biliyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum benim düştüğüm duruma kimse düşsün istemiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce başka bir şehire taşındım iş dolayısıyla. İş yerime sık sık gelen bir müşterimize aşık oldum, sonra öğrendim ki oda bana aşıkmış. Benim de ona boş olmadığımı anlayınca bana ulaştı bir şekilde ve biz görüşmeye başladık, 26 yaşında bir bayanım, o da 27. Bir süre sonra tesadüfen evli olduğunu öğrendim. Tabi bu sırada kaptırdık gidiyoruz ve ben öğrendiğim anda dünyam yıkıldı sanki. Çok kızdım, ağladım, yıkıldım 5 aylık evladının olmasıda cabası. Eşiyle de 2 yıllık evli ve severek evlenmiş. Ama evlendikten sonra eşine olan sevgisi bitmiş öyle diyor. Neyse ben bunu engelledim her yerden. Sürekli karşıma çıkmaya başladı, yalvarmaya, ağlamaya başladı, yapamıyorum edemiyorum, biz boşancaktık hamile olduğunu öğrendim boşanamadım, evladım için sabrediyorum vs vs dedi. Hayatımda ilk kez aşık olmuştum, o da ilk kez olmuş, aşkından şüphem yok ama evli işte. Sürekli çıkıyor karşıma sürekli unutmama, fırsat vermiyor, acım her gün daha çok artıyor. Karşıma çıkınca da dayanamıyorum sarılıp ağlıyorum. Çok canım yanıyor, Allah'ım biliyor her gece ölüyorum her güne daha büyük bir acıyla uyanıyorum. Depresyona girdim, yaşadığım şehri terketmeyi düşünüyorum, karısına üzülüyorum karısınında kronik bir hastalığı var, ona muhtaç, onun yerinde bende olabilirdim. Allah'ım affetsin. Benim yaşadıklarımı anlayan, yaşayan, akıl fikir verecek olan biri var mı? Artk düşünemez oldum, şuan arıyor karşıma çıkıyor, ediyor, bırakmıyor bende telefonda engel olsamda bir şeylere karşıma çıkınca dayanamıyorum çok seviyorum. Lütfen beni kınamayın kimse istemez böyle bir üçgenin içinde olmayı. :KK43:
Boşanmak isteyen insan 2 yıl için de 100 kere boşanırdı.Klasik erkek yalanları çocuk için boşanmıyorum,sevgimiz bitti,ayrı yaşıyoruz,vs liste uzar gider.Yuva yıkanın yuvası olmaz derler durumun sen de farkındasın ve üstelik kadın hastaymış.Şehir dışına gidin,telefon numaranızı gizleyin yeni telefon numaranıda rehberde gizletin sizi hayatta bulamaz.Sosyal medya hesaplarınıda kapattın mı nerede bulacak bir daha.

Yarın bir gün karışından boşanıp seninle evlenirse senide bir başkası ile aldatır emin ol buna
Taşın adresini değiştir numaranı değiştir işini değiştir uzak dur ondan hatta peşini bırakmıyorsa şikayet et o karaktersizi

İsterse kişi kimse ulaşamaz gerekirse şikayet ederim yine de uzaklaşırım bu kadar zor olmamalı bence siz kalbinize söz geçiremiyorsunuz. O boşanacaktım olayları da tamamen hikaye kandırmayalım bence beynimizi size çok aşık olsa falan çocuk falan dinlemez ki erkekler genel olarak bencildir anında da siler çocuk bile durduramaz sizde sanırım böyle bir yükün altında mutlu olamazsınız.

Aşk falan bitiyor biliyor musun

Aynı ,adamın eşiyle severek evlenip bittiği gibi...

Bosanicaktik falan bunlar da hikaye klasik yalanlar tabi öyle diyecek ne diyecekti? Manyaklar gibi sevisiyoruz eve gidince diyecek hali yok ya

Dayanamıyorum diye bisey yok, dayanacaksin insanlar nelere dayanıyor

Engellediysen her yerden gerçekten engelle git şehirden ama bi yandan da içten içe ulaşsın diye bekleme

Yok canım niye tepki gösterelim bayılırız biz aşk için bu kadar iğrençleşebilen mide bulandırıcı insanlara!!

Adam evli olduğunu gizlemiş senden hiç mi kafan çalışmıyor hala sevebiliyorsun? ne hikmetse bu herifler hep boşanacak oluyor ama bir türlü boşanamıyor. sevgisi bitmiş karısına o bebeği leylekler mi bırakmış kapıya?

Saf olmayın bu kadar rezil etmeyin kendinizi...

3 ay öncesine kadar bende sizinle aynı şekilde düşünüyordum ama büyük konuşmuşum işte, insanın başına her şey gelebiliyor kimse bilerek isteyerek böyle bir durumun içinde olmak istemez. Benimde zaten merakım yok yaşamaya, kaçmaya çalışıyorum, kendimle savaşıyorum. Burdan da bana destek olursunuz belki acım hafifler diye yazdım.

Bu yazdıklarımı okuyunca bir çoğunuz bana tepki gösterecek biliyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum benim düştüğüm duruma kimse düşsün istemiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce başka bir şehire taşındım iş dolayısıyla. İş yerime sık sık gelen bir müşterimize aşık oldum, sonra öğrendim ki oda bana aşıkmış. Benim de ona boş olmadığımı anlayınca bana ulaştı bir şekilde ve biz görüşmeye başladık, 26 yaşında bir bayanım, o da 27. Bir süre sonra tesadüfen evli olduğunu öğrendim. Tabi bu sırada kaptırdık gidiyoruz ve ben öğrendiğim anda dünyam yıkıldı sanki. Çok kızdım, ağladım, yıkıldım 5 aylık evladının olmasıda cabası. Eşiyle de 2 yıllık evli ve severek evlenmiş. Ama evlendikten sonra eşine olan sevgisi bitmiş öyle diyor. Neyse ben bunu engelledim her yerden. Sürekli karşıma çıkmaya başladı, yalvarmaya, ağlamaya başladı, yapamıyorum edemiyorum, biz boşancaktık hamile olduğunu öğrendim boşanamadım, evladım için sabrediyorum vs vs dedi. Hayatımda ilk kez aşık olmuştum, o da ilk kez olmuş, aşkından şüphem yok ama evli işte. Sürekli çıkıyor karşıma sürekli unutmama, fırsat vermiyor, acım her gün daha çok artıyor. Karşıma çıkınca da dayanamıyorum sarılıp ağlıyorum. Çok canım yanıyor, Allah'ım biliyor her gece ölüyorum her güne daha büyük bir acıyla uyanıyorum. Depresyona girdim, yaşadığım şehri terketmeyi düşünüyorum, karısına üzülüyorum karısınında kronik bir hastalığı var, ona muhtaç, onun yerinde bende olabilirdim. Allah'ım affetsin. Benim yaşadıklarımı anlayan, yaşayan, akıl fikir verecek olan biri var mı? Artk düşünemez oldum, şuan arıyor karşıma çıkıyor, ediyor, bırakmıyor bende telefonda engel olsamda bir şeylere karşıma çıkınca dayanamıyorum çok seviyorum. Lütfen beni kınamayın kimse istemez böyle bir üçgenin içinde olmayı. :KK43:
Yaklaşık 3 aylık bir mevzu.70-80 günlük
3 aylık bir mevzuda hemen aşık olunup,her gece ölünüp üzülünüyorsa,karısına rağmen bırakılamıyorsa bence senin psikolojik destek alman gerek.Bu aşk maşk değil.Bir de o kadar eminsin ki akrşındakinin sana olan aşkından.Senden istediğini alsın da görürüm ben o aşkı.
Severek evlenen adam,5 aylık çocuğu olan adam böyle kolay mı ya sevgim bitti deme.Yarın sana da dediğinde napacaksın.Karısına değil bu şekilde gidersen kendine üzül.Kimse kimseye muhtaç değil.2 yıllık evli 5 aylık bebeği olan bir kadın,ona buna göz diken bir kocaya hele hiç muhtaç değil.
Aklını başına al.Kendine bu kötülüğü yapma.

Malesef klasik erkek yalanı Mutlu'yum eşim Bebek'le ilgileniyor benimde ilgiye ihtiyacım var o yüzden seninle takılıyorum diyecek hali yok tabi ki bu taktikleri uygulayacak ama sonunda sen üzülürdün muhatap bile olma böyle karaktersiz bir Ada'mla.Boşanacak insan 3 4 aydan uzun süredir anlaşamıyor olması lazım.E haliyle hamilelik isteyerek olmuştur.Kısacası yalan üstüne yalan ama senin insifiyatine kalmış,Allah dogru yoldan şaşırtmasın.

Sıra belli.
1)Karşılıklı birbirlerini severler
2)Kadın adamın evli olduğunu öğrenir.
2) Boşanma evresindeyiz zaten- Çoucuk olmasaydı boşanıcaktık- Ayrı yaşıyoruz ben zaten karımı sevmiyorum
3)Evli olduğunu öğrenince yıkılan kadın asla görüşmek istemez, ama dayanamaz kaldığı yerden devam edder.
4)Erkek isteediğini almıştır karısıyla arası düzelir 2. kadın şutlanır.:işsiz:
(Biilerek 2 tane 2 yazdım dikkat ediyor musunuz diye:KK48:)

Back
X