Evli bir adam.. İkinci kadın..

Boşanmak isteyen insan 2 yıl için de 100 kere boşanırdı.Klasik erkek yalanları çocuk için boşanmıyorum,sevgimiz bitti,ayrı yaşıyoruz,vs liste uzar gider.Yuva yıkanın yuvası olmaz derler durumun sen de farkındasın ve üstelik kadın hastaymış.Şehir dışına gidin,telefon numaranızı gizleyin yeni telefon numaranıda rehberde gizletin sizi hayatta bulamaz.Sosyal medya hesaplarınıda kapattın mı nerede bulacak bir daha.
bence konu sahibi bunları yapmak istemiyor hala bir umut bekliyor karısnı boşarda onu alır mı diye ..... şuan duymak istedikleride emin olun bunlar değil ... ayyyy canım bekle bekle boşat karısından gelsin seninle evlensin dememizi bekliyor... çook sinir oldum yaaaa bide sarılıp ağlıyormuş vah vah.....

İmkansız aşk bir yarım kalmışlık hissi veriyor sanıyorum.
Ama doğru yoldasınız, nasıl yaparsınız ne yaparsınız bilmem ama kaçın.

3 ay öncesine kadar bende sizinle aynı şekilde düşünüyordum ama büyük konuşmuşum işte, insanın başına her şey gelebiliyor kimse bilerek isteyerek böyle bir durumun içinde olmak istemez. Benimde zaten merakım yok yaşamaya, kaçmaya çalışıyorum, kendimle savaşıyorum. Burdan da bana destek olursunuz belki acım hafifler diye yazdım.
Ya 3 aylık ilişkide vazgeçemeyecek ne olabilir Allah aşkına! 3 ay nedir ya??? sen adama sarılıp ağlarsan adam tabi bırakmaz peşini! bir daha karşıma çıkarsan seni cemi cümleye rezil ederim gider karına herşeyi bir bir anlatırım de bakalım bir daha seni gördüğünde yolunu değiştirip kaçmıyor mu o zaman !

Saf mısın nesin ya.. gidip sarılıp adama ağlamış bir de!! karşındaki adam mı bunu bir aklına getir! karısını aldatan adam kimi aldatmaz???? hayatı yalan o herifin!

Ne olur kendini bu şerefsiz adamın elinde oyuncak etme ..Sen de biliyorsun sonu yok .Kurtar kendini,uzaklaş.

çocuğum için boşanmıyorum bahanesi dayak yiyen kadınlara özel değil miydi ya? erkeklerde de mi başladı.
Evlilik muhabbeti açma canım isteyince gelirim seni her türlü kullanırım gece de gider masum zavallı karıma sarılır , bebeğimi öper koklar uyurum demek oluyor erkeklerde de

Devam etmek için kendinize hafifletici sebepler aramayın.
Herif boşanmayacak. Sizinle gönül eğlendiriyor bunu anlamak çok zor olmasa gerek.
Peşinizi bırakmasını net ifade ile söyleyin. Şikayetçi olun, bakın gelir mi arar mı çıkar mı karşınıza.
Hadi bakalım sizde bu yürek var mı görelim?

Ayrıl git tövbe et bence, burda günah cikarmayla bir yere varamazsin ağlayıp sizlayip o adamla olduktan sonra kim inanır senin pismanligina

Evlilik muhabbeti açma canım isteyince gelirim seni her türlü kullanırım gece de gider masum zavallı karıma sarılır , bebeğimi öper koklar uyurum demek oluyor erkeklerde de

bir eli yağda bir eli balda. adama sorsak çocuğum var ühühühühühü

bence konu sahibi bunları yapmak istemiyor hala bir umut bekliyor karısnı boşarda onu alır mı diye ..... şuan duymak istedikleride emin olun bunlar değil ... ayyyy canım bekle bekle boşat karısından gelsin seninle evlensin dememizi bekliyor... çook sinir oldum yaaaa bide sarılıp ağlıyormuş vah vah.....

Allah şahidimdir, asla öyle bir şey istemedim aksine evinle ilgilen eşinle daha çok vakit geçir çocuğunu düşün diye şeyler konuştum hep. Anladım ki kimse başına gelmeden anlayamaz.

Devam etmek için kendinize hafifletici sebepler aramayın.
Herif boşanmayacak. Sizinle gönül eğlendiriyor bunu anlamak çok zor olmasa gerek.
Peşinizi bırakmasını net ifade ile söyleyin. Şikayetçi olun, bakın gelir mi arar mı çıkar mı karşınıza.
Hadi bakalım sizde bu yürek var mı görelim?
Adama sarılıp ağlayan kadında bu yürek olabilir mi :olamaz:

aksine evinle ilgilen eşinle daha çok vakit geçir çocuğunu düşün diye şeyler konuştum hep. .

Bir adım sonrasında ben evine dönsün diye teşvik ettim ama bırakmadı diyeceksiniz devam edeceksiniz.
Bunları konuşmayı bırakın sizin bu adamla hiç bir şekilde konuşmuyor olmanız gerekli.
Çünkü şuan siz bunları konuşurken aslında herifin evli olduğunu hazmedip devam etme sürecine giriyorsunuz.
2. kadınların ilişkiye devam etmek için dayanağı bu oluyor genelde.
Filmin gelecek sahnesinde seviyorum dediğin mahluğu savunmak için diyeceğinde şu olur muhtemelen: - boşanmak istiyor ama karısı olacak yapışkan bırakmıyor

Bu hikaye hep böyle oluyor. Hepte aşk için yapılır bunlar.

Yapma abla ya 3 ay once o sehire tasinmissin sen onu o seni gordu sevde etti acildi derkenn ooo en az 1 ay lazim geriye kaliyo 2 ay bu devirde liseli asiklar bile 2 ayda kara sevdaya tutulmuyo yapma gozunu seveyim. Ya kendini kandiriyosun ya bizi karsina cikiyosa acik ve net bir bicimde tehtit edeceksin herseyi karisina anlatmakla baktin ki olmuyo cidden birakmiyo once babasina felan uls olmadi ciddi ciddi cik git soyle karisina kadinada yazik seni elde edemezse yarin baska birini bulup aldatacak zaten kadini

Ya hatta sen direk gidip karisina soyle ya madem kendinden cok karisini dysunuyosun onun boyle bir adiyle daha fazla yasamasina izin verme

Allah şahidimdir, asla öyle bir şey istemedim aksine evinle ilgilen eşinle daha çok vakit geçir çocuğunu düşün diye şeyler konuştum hep. Anladım ki kimse başına gelmeden anlayamaz.
Bunları söylemek o aşağılığı adam etmek sana kalmadı. üstüne vazife değil. tek kelime dahi konuşursan hatalısın. yaşadıkların zor olabilir ama evli ve çocuklu olduğunu öğrendikten sonra yaptıkların kabul edilemez. kendine gel. bu iğrençliğin bu çamurun içinden kendini çıkar. azcık karakterli ol lütfen.

Ya 3 aylık ilişkide vazgeçemeyecek ne olabilir Allah aşkına! 3 ay nedir ya??? sen adama sarılıp ağlarsan adam tabi bırakmaz peşini! bir daha karşıma çıkarsan seni cemi cümleye rezil ederim gider karına herşeyi bir bir anlatırım de bakalım bir daha seni gördüğünde yolunu değiştirip kaçmıyor mu o zaman !

Saf mısın nesin ya.. gidip sarılıp adama ağlamış bir de!! karşındaki adam mı bunu bir aklına getir! karısını aldatan adam kimi aldatmaz???? hayatı yalan o herifin!
+1

ben karisina bebege acidim allah boyle insanlari islah etsin yasamayan bilemez demis konu sahibi ama insan anne olarakda dusununce sizi anlamiyo gercekten allah boyle bisey yasatmasin kimseye

Back
X