Evli bir adam.. İkinci kadın..

Bu yazdıklarımı okuyunca bir çoğunuz bana tepki gösterecek biliyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum benim düştüğüm duruma kimse düşsün istemiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce başka bir şehire taşındım iş dolayısıyla. İş yerime sık sık gelen bir müşterimize aşık oldum, sonra öğrendim ki oda bana aşıkmış. Benim de ona boş olmadığımı anlayınca bana ulaştı bir şekilde ve biz görüşmeye başladık, 26 yaşında bir bayanım, o da 27. Bir süre sonra tesadüfen evli olduğunu öğrendim. Tabi bu sırada kaptırdık gidiyoruz ve ben öğrendiğim anda dünyam yıkıldı sanki. Çok kızdım, ağladım, yıkıldım 5 aylık evladının olmasıda cabası. Eşiyle de 2 yıllık evli ve severek evlenmiş. Ama evlendikten sonra eşine olan sevgisi bitmiş öyle diyor. Neyse ben bunu engelledim her yerden. Sürekli karşıma çıkmaya başladı, yalvarmaya, ağlamaya başladı, yapamıyorum edemiyorum, biz boşancaktık hamile olduğunu öğrendim boşanamadım, evladım için sabrediyorum vs vs dedi. Hayatımda ilk kez aşık olmuştum, o da ilk kez olmuş, aşkından şüphem yok ama evli işte. Sürekli çıkıyor karşıma sürekli unutmama, fırsat vermiyor, acım her gün daha çok artıyor. Karşıma çıkınca da dayanamıyorum sarılıp ağlıyorum. Çok canım yanıyor, Allah'ım biliyor her gece ölüyorum her güne daha büyük bir acıyla uyanıyorum. Depresyona girdim, yaşadığım şehri terketmeyi düşünüyorum, karısına üzülüyorum karısınında kronik bir hastalığı var, ona muhtaç, onun yerinde bende olabilirdim. Allah'ım affetsin. Benim yaşadıklarımı anlayan, yaşayan, akıl fikir verecek olan biri var mı? Artk düşünemez oldum, şuan arıyor karşıma çıkıyor, ediyor, bırakmıyor bende telefonda engel olsamda bir şeylere karşıma çıkınca dayanamıyorum çok seviyorum. Lütfen beni kınamayın kimse istemez böyle bir üçgenin içinde olmayı. :KK43:

1)Adam evli olduğunu saklamış.
2)5 aylık bebesi var.
3)Severek evlenmiş.
4)Sevgisi bitmiş.
5)Hamile olduğunu öğrenince boşayamamış..

Tipik hareketler bunlar..
Eşini aldatan adam boşansada gene aldatır,adam meyilli buna..

3 ayda nasıl bir aşkmış ki bu kadar acı çekiliyor,görünce ağlamalar zırlamalar filan..

Adama sarılıp ağlayan kadında bu yürek olabilir mi :olamaz:
Sözde kurtulmak istiyor ya yol gösterdim. :KK53:
O yüreğe sahipse zaten 2. kadın olarak kendini kabullenmez konu başlığında yazmazdı.
Konunun açılış amacı bu kadının aşk adı altında tam gaz devam edecek olması. Olmayan vicdanını rahatlamak amacıyla buraya yazdı. Tam teslimiyetten bir adım uzakta.

Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk.
:eğlence: Her yol mübah. Yeterki onun olsun. Yeterki sevişsin. :KK70:

Konu sahibi pampa A Ankara Konya aşk acısı çekmenin karşılığında gururlu onurlu olursun diyorlar. Bak sen bunu da bir düşün...

Sevmiyor ama çocuğu var? Ben anlayamadım. Sizi sevdiğini düşünmüyorum. Yazık günah kadına bebeğe size.. Uzak durmalısınız. O kadının yerinde siz , anneniz ; o bebeğin yerinde de siz olabilirdiniz..

Adamin evli oldugunun farkindasiniz..
Cocugunun oldugunun farkindasiniz..
Esinin adama ihtiyaci olduğunun da farkindasiniz..
Ve tum bu farkindaliklara ragmen 'seviyorum napiyimmmm' diyosunuz..
Askinizdan olseniz de gorustugunuz adamın kendi ailesi var ve en onemlisi cocugu var.. Elinizi kalbinize degil, vicdaniniza koyarak karar verirseniz kaybetmezsiniz...

Sözde kurtulmak istiyor ya yol gösterdim. :KK53:
O yüreğe sahipse zaten 2. kadın olarak kendini kabullenmez konu başlığında yazmazdı.
Konunun açılış amacı bu kadının aşk adı altında tam gaz devam edecek olması. Olmayan vicdanını rahatlamak amacıyla buraya yazdı. Tam teslimiyetten bir adım uzakta.

Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk.
:eğlence: Her yol mübah. Yeterki onun olsun. Yeterki sevişsin. :KK70:

Konu sahibi pampa A Ankara Konya aşk acısı çekmenin karşılığında gururlu onurlu olursun diyorlar. Bak sen bunu da bir düşün...
Vicdan işini çözmüş konu sahibi , karısına git demiş adam gitmemiş napsın elinden geleni yapmış yani:KK53::KK53:

Geriye tek seçenek kalmış rezil herifle rezil bir hayat yaşayıp onurunu gururunu kadınlığını yerlere sermek... pisliklerinin içinde boğulmak ! :kusmuk:

Bi telefon dolandırıcılarına inanıp parasını verenler, bir de 2. Kadın olduğunu öğrendikten sonra bi umut ama boşanacaktı deyip inanıp devam edenler yüzsüzler.

Gerçekten çok şaşkınım.

Bir bitmediniz ya.

Bir an önce uzaklaş, şehir değiştir ! Şehir değiştiremezsen eğer o adam bir şekilde karşına çıkacak, sende bu aşk sandığın ama aşk olmayan duygunu (belkide yıllardır arayıp bulamadığın ilgiyi) bir şekilde vicdanına ve mantığına uydurup bu şekilde devam edeceksin. Ama bu arada ne olacak, kendini yıpranacaksın, sevip de kavuşamıyoruz, çok istemesine rağmen karısı hasta, çocugu var o yüzden boşanamıyor ( adamda sana bu bahanelerle gelecek) diyerek bu ilişkiye bir şekilde devam edeceksin. Ta ki karısı öğrenene kadar, karısı öğrenince adam zaten kibar tabirle senle olan tüm ilişkisini keser, karısını kaybetmemek için kulu kölesi olur. Sende öyle kalırsın ortada adın da kötüye çıkar. Kısacası sen onun için sadece bir eğlence bir heyecansın. İnş çabuk farkına varırsın bu gerçeğin. Çok geç olmadan tüm ilişkini kes.

Ne demişler.
Evliye gönül verme eve gider unutur.

Hergece karısıyla ayni yatağı paylaşan bi adama nasil sevgi duyulurki. Benmi duygusuzum acaba....................

O degil de 3 ayda ne ara tanistiniz asik oldunuz baglandiniz, millet 3 ayda acilamiyor siz baska bir boyuta gecmissiniz :bicak:

Ne demişler.
Evliye gönül verme eve gider unutur.

Hergece karısıyla ayni yatağı paylaşan bi adama nasil sevgi duyulurki. Benmi duygusuzum acaba....................
Yok sen bu hikayeyi tam bilmiyorsun bu tip dangalak herifler aylardır ayrı yatıyoruz der , salak saf kızlarımız da "ama ayrı yatıyorlarmış " diye inanırlar. konu sahibi bebek yapmak öyle tek gecelik iş değil haberin olsun. adam düzenli bir senedir seviştiği kadını sevmediğini iddia ediyor, sen seni sevdiğine nasıl inanıyorsun ???

Allah şahidimdir, asla öyle bir şey istemedim aksine evinle ilgilen eşinle daha çok vakit geçir çocuğunu düşün diye şeyler konuştum hep. Anladım ki kimse başına gelmeden anlayamaz.
niye anlayamayalım?
tehdit mi ediyor dövüyor mu sövüyor mu nedir yani?
abartıp değişik biçimlere sokmaya çalışma durumunu arkadaşım.
yol yakınken dön bu yanlıştan.
3 ayda ölümsüz sevdalar yaşıyormuş gibi masallar türetme zihninde.
ölümden büyük dert yoktur.
karısını aldatan seni kullanan adam için bi de gözyaşı mı döküyorsun pes.

1)Adam evli olduğunu saklamış.
2)5 aylık bebesi var.
3)Severek evlenmiş.
4)Sevgisi bitmiş.
5)Hamile olduğunu öğrenince boşayamamış..

Tipik hareketler bunlar..
Eşini aldatan adam boşansada gene aldatır,adam meyilli buna..

3 ayda nasıl bir aşkmış ki bu kadar acı çekiliyor,görünce ağlamalar zırlamalar filan..

+1 harika...
Özellikle son cümleniz :)

Allah şahidimdir, asla öyle bir şey istemedim aksine evinle ilgilen eşinle daha çok vakit geçir çocuğunu düşün diye şeyler konuştum hep. Anladım ki kimse başına gelmeden anlayamaz.
kusurabakmayın da başınıza gelmiş bitirin neyi bekliyorsunuz sizin başınıza gelmiş siz hala ne yapacam diyorsunuz ...evi olduğunu öğrendiğiniz anda bitirmeliydiniz...sizi ararsa polise vereceğini eşine herşeyi anlatacağınızı söyleseydiniz daha peşinize düşermiydi siz ne yapmışsınız sarılıp ağlamışsınız...

Bu yazdıklarımı okuyunca bir çoğunuz bana tepki gösterecek biliyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum benim düştüğüm duruma kimse düşsün istemiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce başka bir şehire taşındım iş dolayısıyla. İş yerime sık sık gelen bir müşterimize aşık oldum, sonra öğrendim ki oda bana aşıkmış. Benim de ona boş olmadığımı anlayınca bana ulaştı bir şekilde ve biz görüşmeye başladık, 26 yaşında bir bayanım, o da 27. Bir süre sonra tesadüfen evli olduğunu öğrendim. Tabi bu sırada kaptırdık gidiyoruz ve ben öğrendiğim anda dünyam yıkıldı sanki. Çok kızdım, ağladım, yıkıldım 5 aylık evladının olmasıda cabası. Eşiyle de 2 yıllık evli ve severek evlenmiş. Ama evlendikten sonra eşine olan sevgisi bitmiş öyle diyor. Neyse ben bunu engelledim her yerden. Sürekli karşıma çıkmaya başladı, yalvarmaya, ağlamaya başladı, yapamıyorum edemiyorum, biz boşancaktık hamile olduğunu öğrendim boşanamadım, evladım için sabrediyorum vs vs dedi. Hayatımda ilk kez aşık olmuştum, o da ilk kez olmuş, aşkından şüphem yok ama evli işte. Sürekli çıkıyor karşıma sürekli unutmama, fırsat vermiyor, acım her gün daha çok artıyor. Karşıma çıkınca da dayanamıyorum sarılıp ağlıyorum. Çok canım yanıyor, Allah'ım biliyor her gece ölüyorum her güne daha büyük bir acıyla uyanıyorum. Depresyona girdim, yaşadığım şehri terketmeyi düşünüyorum, karısına üzülüyorum karısınında kronik bir hastalığı var, ona muhtaç, onun yerinde bende olabilirdim. Allah'ım affetsin. Benim yaşadıklarımı anlayan, yaşayan, akıl fikir verecek olan biri var mı? Artk düşünemez oldum, şuan arıyor karşıma çıkıyor, ediyor, bırakmıyor bende telefonda engel olsamda bir şeylere karşıma çıkınca dayanamıyorum çok seviyorum. Lütfen beni kınamayın kimse istemez böyle bir üçgenin içinde olmayı. :KK43:

vicdansiz bi adami seviyorsun.
karisinin kronik hastaligi,5 aylik bebegi umrunda degil hala ask mesk pesinde kosup senin hayatini da zindana ceviriyor,resmen 3 kisinin hayatini ziyan edecek kadar egoist pis nefisli bi adam.
gordugunde sarilip aglamayi kes artik,durumu imkansiz ask moduna sokup daha cok aci cekme.
evet dedigin gibi o evli oldugu kadincagizin yerinde sende olabilirdin ki yasin cok genc,yolun cok uzun..ilerde basina ne gelecegini bilemezsin.
5 aylik sabinin,hasta bi kadinin vebalini alma boynuna.
dunya uzerinde erkek irkina kiran girmedi,karsina helal sut emmis duzgun biri cikar.
sakin lutfen sakin kendini bu batagin gunahin icine surukleme.
duygular gelip gecici seyler ama duygusal hareket edip insanlarin hayatini mahvetme,buna sebep sen olma.
gerekirse aldir tayinini git baska sehire,kaybettir izini.

sevgi sandığın şey bir ilüzyon.

uzaklaş oradan, işten izin al ya da başka şehre gitmeye çalış. bu tip tipler yüzsüz ve yalaka olurlar, evli oldukları halde. sen ondan uzaklaş bak bu sefer seni aklınca kıskandırmak için karısıyla sarmaş dolaş olacak. daha 5 aylık bebeği olan adamın ne çabuk sevgisi bitmiş.

kadın evde çocuk derdin adam dışarda yeni hatun peşinde ne biçim erkekler var ya.

siz daha iyilerini hak ediyorsunuz boynunuzu kimse bükük dolaştıramasın. gururlu olun.

Yok sen bu hikayeyi tam bilmiyorsun bu tip dangalak herifler aylardır ayrı yatıyoruz der , salak saf kızlarımız da "ama ayrı yatıyorlarmış " diye inanırlar. konu sahibi bebek yapmak öyle tek gecelik iş değil haberin olsun. adam düzenli bir senedir seviştiği kadını sevmediğini iddia ediyor, sen seni sevdiğine nasıl inanıyorsun ???
Himmm bak ben onu atladim. Tabi bu yalana inanan sever dimi.
Nasıl inanilirsa boyle bi yalana..

Tek tavsiyem alın pılınızı pırtınızı toparlanın gidin!!
Hakkınız yok 5 aylık bir anneyi yaralanmaya
Sevgilin hakkında yorum bile yapmıyorum
Aynı terane sevmiyorum çocuk için katlanıyorum
Klasikleşti artık.
Emin ol sevgin geçer acı çekersin bir müddet ama sonrasında unutursun
Fakat şimdi devam eder ve ayrılmalarına göz yumarsan akşam başını yastığa koyduğunda vicdanın buram buram sızlar.
Ha bu arada tekrar hatırlatmak isterim.''
YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ''

Tavrinizdan donmeyin, dediginiz gibi onun yerinde siz de olabilirdiniz. Kadinlara en buyuk kotulugu biraz da kadinlar yapmiyor mu zaten? Karsinizdaki hem rahatsizmis hem yeni dogum yapmis hem de yeni evli... Ona bu kotulugu yapmaya hakkiniz yok diye dusunuyorum. Ayrica erkeklerin de en buyuk yalanidir biz onunla bosanacaktik, ben zaten onu sevmiyordum bla bla bla. Emin olun esiyle karsi karsiya kalsaniz sucu size atar, pesimden kostu anlatamadim der siyrilir icinden. Yani ne kendinizi ne kadini ne de o gunahsiz sabiyi yakmayin lutfen. Gerekiyorsa tekrar tayin isteyin ama kimsenin hayatini yikmayin...

Back
X