Evli bir adam.. İkinci kadın..

ay of hep aynı arabesk.. mutsuz çocukluk, depresyon, bir anlık boşluk.. bir tek çarpışıp kitap düşürme kısmı eksik onu da biz ekleyelim tam olsun.. ıkına sıkına yazmışsın ya ben açığını yazayım; bir A4 kağıdı boyunca yaptığın günah çıkartmanın adı AHLAKSIZLIK.. haydin geçmiş olsun..

İçeriği silmişsiniz az çok tahmin ettim yazdıklarınızı ve asla burada yazılanlarda tutup o insanı engellediğinizi sanmıyorum. onca zaman yanlış yaptığınızın kendiniz farkına varmadınız da buradaki yorumları okuyunca mı vardınız? adam seninle görüşüp canım aşkım deyip eve gidip karısına dedi bu lafları onunla birlikte oldu size de mutsuzum yalanı attı, bunu sindirdiniz ama bu yorumlarla aklınız başınıza geldi öyle mi.. Engellediyseniz bile yakında dönersiniz.

A Ankara Konya daha fazlasını duymak istemediğini biliyorum ama ister bu yazacaklarimdan ister sen ders çıkar ister başkası çıkarsın. yinede okumanı tavsiye ederim.

Yıllar önce daha bekarken bir adamla tanıştım. Adam bir anda bana hayran kaldı. sürekli mesajlar atıyor falan. Çok kazık yemiş biri olarak dedim bunda kesin bir b.kluk var ama hayırlısı. görüşmeye devam ettik ama adama çok ısınamadım yine de ilgisi beni cezbettigi için konuşmaya devam ediyorum. Adam yakışıklı denebilecek tipte, okumuş, işi gücü yerinde biri. neyse bir gün mesajlaşırken adam sürekli kendini övüyor. o zamanlar 33 yaşındaydı galiba. Bende "madem o kadar iyisin bu zamana kadar neden evlenemedin" dedim. Adam ben zaten evliyim dedi. ben şok oldum tabii. şaka yapıyorsun değil mi diyorum çok ciddiyim dedi. o zamana kadar adamı çok kaale almadığım için face hesabına hiç bakmamıştım. adını arattım. Adam gerçekten evliymis. hatta iki de çocuğu var. eşi de gayet fit ve güzel bir kadın.

Ben sana aşık değildim ama ya olsaydım o zaman ne yapacaktık? benim için karını mi bosayacaktin yoksa ben seni hep bekleyen kadın mı olacaktım? aklından ne geçti de böyle bir şeye kalkıştın dedim. ya kem küm aşık olsaydın o zaman bakardık falan. ne demek o zaman bakardık :skandal::oha:

Yani bu adamlar sadece anlık keyiflerini düşünüyor. sen uzulmussun, aşık olmuşsun hiçbir önemi yok. keyfine devam edebilmek için seviyorum ama ayrılamıyorum diyecek tabii.

Hatta hikayenin devamı da şöyle. ben buna küfür kıyamet her şeyi saydım ve her yerden engelledim. Bir süre sonra kendine yeni hat almış. "Biliyorum bana çok kızgınsın ama bu yeni numaram. belki kaydetmek istersin" şf.siz bir de yoklama çekiyor onca lafa rağmen.

Kisacaaaaa aşkı da sevgisi de batsın. zaten gerçek değil

böyle konularda neden erkeğe hiç laf edilmez onu anlamıyorum yani bu kız kendi duygularıyla cebelleşiyor ona yükleniyorsunuz ama evliyken başka birine kur yapmaya çalışan adama laf yok farkında mısınız bilmiyorum ama sadakat yükümlülüğü olan taraf evli olandır bu kız aman banane deyip birlikte olmaya devam etse evet hoş değil ama ben bekarım evli olan çoluğunu çocuğunu düşünmüyorsa ben mi düşüneyim dese haksız mı?

...
NOT: BURAYA BUNLARI YAZDIM ÇÜNKÜ ACI ÇEKMEYE HAKKIM BİLE OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM, AİLEVİ SORUNLARI OLAN DUYGUSAL BİR İNSANIM, BELKİ DE BU YÜZDEN BU KADAR ÇABUK KAPTIRDIM. İYİ KÖTÜ YORUMLAR ZATEN BEKLİYORDUM, ÇÜNKÜ OKUDUKÇA KENDİME İTİRAF EDEMEDİĞİM GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYİM İSTEDİM İYİ DE OLDU. ONUNLA KONUŞTUM VE AİLEMİN UYGUN GÖRDÜĞÜ BİRİYLE EVLENMEYE KARAR VERDİĞİMİ, BENİ ARAMAMASI GEREKTİĞİNİ ARADIĞI TAKDİRDE HEM EŞİNE DUYURACAĞIMI HEM DE KENDİSİNİ ŞİKAYET EDECEĞİMİ SÖYLEDİM. CEVAP VERMESİNİ BEKLEMEDEN KAPATIP, ENGELLEDİM. YAZDIKLARINIZI OKUMAK İYİ GELDİ, ÖZELLİKLE KÖTÜ YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER. KİMSE YAŞAMADAN BİLEMEZ YİNE DE YARDIMCI OLDUNUZ. -KONU KAPANMIŞTIR.-

Konu silinmiyor haberin olsun Mune Mune

Sevgisinden eminim sakın deme... Ne yapıyorsa yapsın, hepsi elde tutabilmek için. Yoksa tabiiki basacaksın tekemyi..
Ayrıca karısıyla konuşsan emin ol o sevmediği karısından ilişkilerinin devam ettiğini, arada kavga ettiklerini ama dayanamayıp barıştıklarını, boşanma lafları etse de hiçbir zaman icraate geçmediğini duyacaktın, eğer konuşmayı kabul etseydi tabi... Eminim, %100...

Ay o değilde hani şu ''karımı sevmiyorum ama çocuk için mecburen devam ediyorum'' yalanını ilkkim çıkardıysa patentini alsaydı keşke acayip zengin olurdu.:lülülü:

Ya bıraksana boşanacakmış mis miş .Defolup evine çocuğuna dönsün yazık o bebeğe. O bebeği bırakıp gelince siz mutlu olacak miniz???

o da ilk kez mi aşık olmuş? eşini de severek evlenmiş ama nasıl ilk kez aşık olmuş? kusura bakma ama en tahammül edemediğim kadın tipisin. o da en tahammül edemediğim erkek tipi. iğrenç ilişkinizde boğulun. allah o karısının yüzüne baksın da sizin bu iğrenç ilişkiniz (bak aşk demiyorum çünkü ortada aşk yok) bi an önce son bulsun. alçaklık bu.

...
NOT: BURAYA BUNLARI YAZDIM ÇÜNKÜ ACI ÇEKMEYE HAKKIM BİLE OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM, AİLEVİ SORUNLARI OLAN DUYGUSAL BİR İNSANIM, BELKİ DE BU YÜZDEN BU KADAR ÇABUK KAPTIRDIM. İYİ KÖTÜ YORUMLAR ZATEN BEKLİYORDUM, ÇÜNKÜ OKUDUKÇA KENDİME İTİRAF EDEMEDİĞİM GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYİM İSTEDİM İYİ DE OLDU. ONUNLA KONUŞTUM VE AİLEMİN UYGUN GÖRDÜĞÜ BİRİYLE EVLENMEYE KARAR VERDİĞİMİ, BENİ ARAMAMASI GEREKTİĞİNİ ARADIĞI TAKDİRDE HEM EŞİNE DUYURACAĞIMI HEM DE KENDİSİNİ ŞİKAYET EDECEĞİMİ SÖYLEDİM. CEVAP VERMESİNİ BEKLEMEDEN KAPATIP, ENGELLEDİM. YAZDIKLARINIZI OKUMAK İYİ GELDİ, ÖZELLİKLE KÖTÜ YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER. KİMSE YAŞAMADAN BİLEMEZ YİNE DE YARDIMCI OLDUNUZ. -KONU KAPANMIŞTIR.-
Konunun kapanmasını isteyebilirsin ama silemezsin. Kib.

Valla Allah içini soğutsun, unutmanı nasip etsin, senin için diyeceğim tek şey bu
Başkasının mutsuzluğu üstüne mutluluk kuramazsın, adam gerçekten dürüst olsa boşanırdı, burda hergün bunun aynısı konuları görüyoruz

Kadini bir güzel kandirmis, belli ki duygusal aclik ceken bir hanim kizimiz. Kolayca ava geldigi icin erkek gözüne kestirmis, daha ballisini bulamazdi. Kolay lokmayi yemeye calisiyor iste.
Kadin tamam diyeceginizi demisiniz, fazlasini isitmis.
Zayif karakterli bir hanim kiz bu belli. Inaniyor böyle adamlara, daha yedigi ilk tokat büyük ihtimalle. Sevdigi güvendigi bir erkek olmamis belki de daha önce. Neyse ne.
Al sana ilk tokat da..
Ben hala o adamin bu isten böyle kolay kurtulmasina uyuzum,
Kadini akndir, evdekinin de bunun da günahina gir. Sonra hicbirsey olmamis gibi yasa..
Bunu bir kadin yapsa hicbirsey olmamis gibi yasatirlar mi acaba.
Kandirilan erkek ilk firsatta belki de acisiyla kocasina kosar beraber paralarlar kadini. Bilemiyciim.
Bu adam bu kadar kolay pacayi siyirirsa bu suctan, soskakta taciz de devam eder, bunlardaki özgüven de.
Bambaska bir konu bak bu.
Yaptigi yanina kalmasin, o evde hicbirseyden haberi olmayan kadin ne yapsin. Ya yuvasi sarsilacak ya da yalandan yasayacak.
Gerecekten zor.

Back
X