o da doğru bilipte sineye çeken yada çekmek zorunda kalan![]()
hemde nasıl doğru bile bile göz yummak eşim çocuklarımın babası demek hangi mantık hala anlamış değilim bizim kadınlarımız bu kadar çaresizmi acaba ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da doğru bilipte sineye çeken yada çekmek zorunda kalan![]()
bu konu sanki bilerek, oylesine, ortaligi karistirmak gibi acilmis...
yoksa hangi akilli boyle bir topic acarak kendi kendini KK'ye kurban eder?:82:
olsun tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır mantığı. beyimdir yapar .![]()
seni oturup dinlemek, empati mi yapmak lazım
yoksa aforoz mu etmek lazım bilemedim...
bizi dinlemeyip nasılsa yarın sabah aşkını yaşamaya devam edeceksin bu belli...
insan aşık olduğu zaman bile olmayacak deyip, kalbine aşkını gömmeyi başarabilmeli.
aşkının esiri değilsin sen. sadece kalbinden ibaret de değilsin.
ayrıca o iğrenç adam da kendisine 3tane yavru veren o kadını haketmiyor!
ohh gündüz senle, geceleri karısıyla...
erkek olmak varmış yaa haremini kurmuş mübarek![]()
bilerek açmadım, söylediklerim doğru. yaşadığımın doğru olmadığını biliyorum. burya yazdım. çünkü bitirebilmem için desteğe ihtiyacım var. en yakınlarım bile bilmiyor anlatamıyorum. ama destek olacağınıza rencide ediyorsunuz çoğunuz. zaten psikolojisi çok kötü olan birine siz vuruyorsunuz.
bilerek açmadım, söylediklerim doğru. yaşadığımın doğru olmadığını biliyorum. burya yazdım. çünkü bitirebilmem için desteğe ihtiyacım var. en yakınlarım bile bilmiyor anlatamıyorum. ama destek olacağınıza rencide ediyorsunuz çoğunuz. zaten psikolojisi çok kötü olan birine siz vuruyorsunuz.
doymazlar doymazlarkurabiye canavarları gibi onlar
aha kadın huaaaa kadın la kadın huuaaaa cinsi onlar, yapacak bir şey yok
- ee evindeki de kadın ??
- olsun bu da kadın, şu da kadın, o da kadın, bunlar da kadınlar, hepüsü benüm huaaaaa
![]()
Sen ayrılmak istiyorum ama engeller var yardım edin demedin?
engeller;arkadaşın bencilce aşkı ve 50lik bir adamın tarihe gömülmeden önceki son uçkur muhabbeti![]()
engeller;arkadaşın bencilce aşkı ve 50lik bir adamın tarihe gömülmeden önceki son uçkur muhabbeti![]()