• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adama aşığım,ben kötümüyüm?

bu konu sanki bilerek, oylesine, ortaligi karistirmak gibi acilmis...
yoksa hangi akilli boyle bir topic acarak kendi kendini KK'ye kurban eder? :27: :82:

bilerek açmadım, söylediklerim doğru. yaşadığımın doğru olmadığını biliyorum. burya yazdım. çünkü bitirebilmem için desteğe ihtiyacım var. en yakınlarım bile bilmiyor anlatamıyorum. ama destek olacağınıza rencide ediyorsunuz çoğunuz. zaten psikolojisi çok kötü olan birine siz vuruyorsunuz.

burada bence kendiniz için ne yapacağınızı sormak yerine o zavallı, aldatılan, 3 çocuklu, hayatını o pislik adama adayan, ama karşılık bulamayan, neredeyse çocuğu yaşında bi kadınla yaşayacağı 3 dk lık zevk için bilmem kaç yıllık kocası tarafından aldatılan kadıncağızın ne yapacağını sorsaydınız biz de yardım edebilirdik... belki kadının haberi de var ama ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde duramadığı için sizin aşk olarak gördüğünüz ama eminim ki o adamın zevk için yaşadığı bu ilişkiyi sineye çekmek zorunda kalıyor. çocuklarım büyüsün kendilerini kurtarsınlar öyle boşanayım diye bekliyor belki de. bence sizin yapacağınız en büyük iyilik madem o kadar üzülüyorsnuz o kadına yardım edin. ne biliym maddi olarak kendini kurtarıp o pislik adamdan ayrılsın zavallım. siz de ne halt ediyorsanız edin.o yuvayı yıkmak zorundasınız artık yoksa kadın hayatı boyu sizin yüzünüzden aldatılacak.

seni oturup dinlemek, empati mi yapmak lazım
yoksa aforoz mu etmek lazım bilemedim...

bizi dinlemeyip nasılsa yarın sabah aşkını yaşamaya devam edeceksin bu belli...

insan aşık olduğu zaman bile olmayacak deyip, kalbine aşkını gömmeyi başarabilmeli.

aşkının esiri değilsin sen. sadece kalbinden ibaret de değilsin.

ayrıca o iğrenç adam da kendisine 3tane yavru veren o kadını haketmiyor!

ohh gündüz senle, geceleri karısıyla...
erkek olmak varmış yaa haremini kurmuş mübarek :52:

katılmamak imkansızz:7:

aha bu arada seni bekarım diye kandırdıysa sorun yok, yapar onlar yani beklerim :34: şaşırmam

öğrendikten sonra popişe tekme :34:

hem yaşlanmış artık, çevrede dolu cillop gibi 30 yaşlarında bekar ama bak burası önemli bekar erkek var.

şuanda olgun erkek havalarında, kazağının kollarını omuzlarından aşağıya bağlamış, ciks şapkalar takıp, elinde pipo, güneş gözlükleri hesabı dolanıp, ee cebi de paralı

olsa da

(eminim istediğin her şeyi alıyordur karşılıyordur)

ama yine de

buruşacak yakında, adımları hızı yavaşlayacak, bildiğimiz amca olacak

senin gönlün ferman dinlemese de şimdi

eli kulağındadır, nasıl olsa artık beğenmeyeceksin

biz boşuna burdan yazmakla kalacağız.

adam da zaten diyordur, zaten ben başlarım iyice çökmeye, ben çöktükçe artık benimle olmak istemez, hazır hala elim ayağım tutuyorken, iki kadınla da olayım, sonra nasıl olsa benim vefakar karıcığımla yaşlılığım geçecek diyordur.

yani bence sizin durum böyle gider, taa ki sen artık onu beğenmeyene kadar. işte o zaman adamın işi çok zor, abooo, iki kadından bir kadına düştü,, hem de artık kimse de bakmıyor, iyice bunalıma girecek, hem eş sayısı azalacak, hem de yaşlanacak,

buradan adama da üzülmek lazım arkadaşlar :50:

bilerek açmadım, söylediklerim doğru. yaşadığımın doğru olmadığını biliyorum. burya yazdım. çünkü bitirebilmem için desteğe ihtiyacım var. en yakınlarım bile bilmiyor anlatamıyorum. ama destek olacağınıza rencide ediyorsunuz çoğunuz. zaten psikolojisi çok kötü olan birine siz vuruyorsunuz.

bitirememek gibi birşey yok.. bu zayıflık değildir.. sadece yeterince bitirmeyi istemiyorsun. yarın bitir. yapabilecekmisin?

peki arkadaşım bu kadar kişi açtığın konuya iyi yada kötü
cevap yazdılar değil mi??
buradaki herkes şuan sana vakit ayırıyor değil mi??
fikrimizi aldın yani en azından okudun??

şimdi ben sorayım;"ne yapmayı düşünüyorsun"

doymazlar doymazlar :60::60::60: kurabiye canavarları gibi onlar :60::60::60::60::60:

aha kadın huaaaa kadın la kadın huuaaaa cinsi onlar, yapacak bir şey yok :60::60::60::60::60::60:
- ee evindeki de kadın ??
- olsun bu da kadın, şu da kadın, o da kadın, bunlar da kadınlar, hepüsü benüm huaaaaa
:60::60::60::60::60::60:

İyiydi :)) Erkek değişiklik aşığı aslında. Evli hanımlara bir öneri benden : Evinizde çokça peruk ve hemşire, polis vs. kostümü bulundurun. Başkalarına akmasın, size damlasın en azından...:69:

Bu aralar aklım fikrim bebek mevzusuna takılı olduğu için konuya oradan gireyim:)
Yaşın 30 olmuş,treni kaçırmak üzeresin.Bir an önce evlenip çocuk yapmaya bak.Yoksa ileride yalnız ve başkalarının mutluluğunu kıskanan aksi bir kadın olarak yaşlanacaksın.
47 yaşında 3 çocuklu adam,bu mevzuları çoktan yaşayıp bitirmiş.Aslında evliliği de yaşayıp bitirmiş,kendine heyecan arıyor işte.Büyük ihtimalle andropozda filan olabilir.Evlenmek istemiyorum diyorsun ya,ondan böyle bir teklif geldi mi ki ? 20 yıllık karısını bırakacağını hiç sanmam.Bıraksa bile hayatını yaşamak isteyecektir.Bu yaştan sonra bir nikahtan kurtulmuşken başka nikaha girmek istemez.Olacaklar belli,seni bir güzel oyalar,sen evlenelim diye huysuzlanmaya başlayınca iş tatsızlaşır,ayrılırsınız.Olan sana ve kaybettiğin zaman olur.Ha evlendiniz diyelim,unutma her zaman iyinin iyisi var.Bunca yıllık karısını,çocuklarının annesini aldatan adam,seni hayli hayli aldatır.

seni burda rencide etseler ne olur etmeseler ne kendin için geleceğin için yap bunu bitir çıkar hayatından yoksa gerçek hayatta burada üzüldüğünden çok rencide edilip canın yanacak

çünkü siz sadece kendi psikolojinizi düşünüyorsunuz
burada söylenenleri anck evlenip çoluk çocuk sahibi olup
eşiniz sizi aldattığında anlayacaksınız

ben kötü müyüm demişsin evet kötüsün :36::36::36:
sorduğun için cevap verdim kimseyi kınamıyor yargılamıyorum

Sen ayrılmak istiyorum ama engeller var yardım edin demedin?

Son düzenleme:
rencide ettiysem özür dilerim :26:

aman ayrıl gitsin işte amaaaaaan

bi bak etrafına seninki takıntı olmuş bence
47 yaşındaki adamı neyapacaksın yahu
durup dururken adamın popişini de kaldırmışsındır sen şimdi
47 yaş bu, sen 30 sun
bu arada bir kadının en güzel olduğu yaş 30 muş
treni kaçırma derim
en güzel yaşındayken, bırak sen bu amcayı da çevrene bak :34:
etrafta dolu cillop gibi bekar erkek var :34:

hadi kaçtım ben, sen akıllı birisin, çünkü kadınsın
al eline telefonu, buluşma bile, at bir mesaj
o anca bir mesajla ayrılmayı hakediyor, hadi bakalım amcacığım, yolun açık olsun, ben çevredeki yakışıklı benim yaşlarımda bekar erkeklere bakarım bundan sonra, bitti gittii, eine de söyle ama, yazık kadına, biz birlikteydik ama hatamı anladım ayrıldım de, o teyze de bilsin durumu, yazık kadıncağıza, hadi bakalım, hem cinsimsin sonuçta, ömrünün sonuna kadar mutluluklar ve kimsenin ahını almamanı dilemek boynumun borcu

o adam ise nasıl can verecek artık orasını Allah bilir :50:

Back
X