Şu KK kadınları gerçekten bazen çekilmez oluyorlar!
Aranızda bu hataya düşen kimse mi yok yahu?
Olmayacak şey değil ki arkadaşlar!
Adı üstünde YANLIŞ.
Onu anlamaya çalışmak, fikir vermek, başetme yolları göstermek yerine neden kınıyorsunuz, kırıyorsunuz?
Bazılarımıızın evladı da var, sizin yaşamadığınızı onlar da yaşayabilirler Allah korusun!
Lütfen anlayışlı olun. Bu kızcağız derdini paylaşmış doğru veya yanlış. Sorun çözme yönteminiz bu mu???
adamın elinin kiri nolcakkisanki adamı zorlayan var
bilerek açmadım, söylediklerim doğru. yaşadığımın doğru olmadığını biliyorum. burya yazdım. çünkü bitirebilmem için desteğe ihtiyacım var. en yakınlarım bile bilmiyor anlatamıyorum. ama destek olacağınıza rencide ediyorsunuz çoğunuz. zaten psikolojisi çok kötü olan birine siz vuruyorsunuz.
Haklısın ortada bir sorun var ama o çözülsün diye yazmamış; ben bunu yaşıyorum içimde patlayacak paylaşmak istedim sizinle demiş. Olay bu. Yardım isteyen yardım görür. Bunu herkes bilio zaten....
Haklısın ortada bir sorun var ama o çözülsün diye yazmamış; ben bunu yaşıyorum içimde patlayacak paylaşmak istedim sizinle demiş. Olay bu. Yardım isteyen yardım görür. Bunu herkes bilio zaten....
bu konuyu açan kişi her kimse , ki kim olduğu da belli değil 4 msj sayısı var, klüpten banlanmasını istiyorum. bu amaçla mı girmiş bu isteye, adam mı kadın mı belli değil, burada dalga mı geçiyo milletle, konuya bak, ne denmesini bekliyo ki? ooo, süpersin bebeğim, devam et, durumunu hepimiz beğendik, keşke herkes böyle olsun dememizi filan mı? boşuna işgal etme buraları hacııı!!!! çek git, evli adamla berabermiş, allah böylelelrinin kökünü kurutsun inşallah. adam kalmamış sanki dünyada, evlilere sarmış.
ya ne kadar igrenç yorumlar bunlar sizlerin yüzünden böyle oluyo falan ne kadar kötü kelimeler.arkadaşım biraz medeni olun ya.medenice düşünün kaç insan var etrafta aşık olmadıgı insanla sadece çocugu var diye evliligini sürdüren yada aile baskısı yüzünden ayrılamayan.dinlemeden anlamadan ne kadar çirkin yorumlar yapıyosunuz.
iyi o zaman bacım, sen de evlimisin bilmiyorum ama evliysen kocanı, değilsen de babanı, bu kadın bile diyemediğim şeyin yanındaki adamın yerine koy, ondan sonra konuş. haatayymış!!! yok yaa, herkes kendini kontrol etsin, allah bunu düşmanımın başına vermesin, bir de adamın boşanmasını beklemiyorum yazmış. rezil
Şu KK kadınları gerçekten bazen çekilmez oluyorlar!
Aranızda bu hataya düşen kimse mi yok yahu?
Olmayacak şey değil ki arkadaşlar!
Adı üstünde YANLIŞ.
Onu anlamaya çalışmak, fikir vermek, başetme yolları göstermek yerine neden kınıyorsunuz, kırıyorsunuz?
Bazılarımıızın evladı da var, sizin yaşamadığınızı onlar da yaşayabilirler Allah korusun!
Lütfen anlayışlı olun. Bu kızcağız derdini paylaşmış doğru veya yanlış. Sorun çözme yönteminiz bu mu???
Bu konuda biraz uzman sayılırım. Gelinliğimi üstümden cıkarır cıkarmaz uğrastım bunun gibi biriyle. Tam 6 ay kan kusturdu bana. Belki ben objektif bakamadım. Neyse susuyorum ben :) Allah bu tarz insanların yardımcısı olsun. Doğru yolu göstersin...
off offf al bide burdan yak yaaa birincisi arkadaşım dinlemeden anlamadan bu tarz çirkin yorum yapılmaz bu arkadaş gerçek yada degil buraya bişiy yazmış dimi önce bi anlattırın bi dinleyin neden birlkiteler acaba evli oldugunu bilmiyomuydu birsürü şey var .sonrada yardımcı olmaya bu yanlış kararından vazgeçirmeye çalışın.ikincisi şu yorumunla aynı 70 lik teyzelere benzemişsin tüüü gözün körolsun demedigin kalmış bi tek.ve şu hacı kelimesiii hiç hoş olmuyo bi bayandan duymak
hiiiii
çok üzüldüm
Üzülme tatlım. ben de cok üzüldüm ama gecti :) Derdi veren Rabbim dermanını da veriyor
Yaşadım canım empati yapmama bile gerek yok! Çocuğunuz olduğunda sorunları böyle şiddetle çözmeye çalışırsanız işiniz çok zor! Kurduğunuz dil karşınızdakini o yanlışa daha çok sürükler. Biraz psikoloji kitapları alın okuyun da hayatınız kolaylaşır belki. Etrafınızdakilerin de...
ay iyi o zaman cidden bi an içim çok acıdı, ama sevindim şimdi dermanını bulmana
Evli bir erkekle beraber olmandan daha büyük bir hata varsa, o da buraya bu konuyu açmaktır! Yandın, yandınnnn!!!
bu nasıl birşey ya, iğrenç olan yorum senn yorumun, medeniliğine hayran kaldım !!! iyi siz de tasvip ediyosunuz dememkki bu durumu, o zaman sizin eşiniz ya da babanız da aynı durumu yaşasa onaylarsınız, bravooo
Yaşadım canım empati yapmama bile gerek yok! Çocuğunuz olduğunda sorunları böyle şiddetle çözmeye çalışırsanız işiniz çok zor! Kurduğunuz dil karşınızdakini o yanlışa daha çok sürükler. Biraz psikoloji kitapları alın okuyun da hayatınız kolaylaşır belki. Etrafınızdakilerin de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?