Evli bir adama aşığım,ben kötümüyüm?

bu konuyu açan kişi her kimse , ki kim olduğu da belli değil 4 msj sayısı var, klüpten banlanmasını istiyorum. bu amaçla mı girmiş bu isteye, adam mı kadın mı belli değil, burada dalga mı geçiyo milletle, konuya bak, ne denmesini bekliyo ki? ooo, süpersin bebeğim, devam et, durumunu hepimiz beğendik, keşke herkes böyle olsun dememizi filan mı? boşuna işgal etme buraları hacııı!!!! çek git, evli adamla berabermiş, allah böylelelrinin kökünü kurutsun inşallah. adam kalmamış sanki dünyada, evlilere sarmış.

pardon kaç yaşındasın

Valla sinirden gülüyorum yaa. Hangisine kızmalı bilemiyorum. Adam tam teneşirlik arkadası Allaha havale ediyorum. Evdekine üzülüyorum ben :S

pardon kaç yaşındasın

bak şimdi empati kuruyorsun kendini o adamın (adamda denmez ya neyse) karısının yerine koyuyorsun sen olsan ne hissederdin ne yapardın nasıl bir mutsuzluğun içinde boğulurdun ??önce bunları düşünüyorsun sonra en önemlisi çocuklarını düşünüyorsun sence bu aile dağılırsa sen o çocukların mutsuzluklarının ne kadarından sorumlusundur..anlayana yeter ha bide karısını aldatan seni haydi haydi aldatır sen bunun adına sevgi diyorsun ama bunun adı resmen kendini kullandırmaktır..kendi çocuğunu sevmeyen düşünmeyen bi adam seni niye sever bi düşün istersen..

bekar erkekler kıtlığa girmiş ya arkadaş ne yapsın bekar bulamamış yuva yıkmak istemio zaten o öyle kabul ediyo adamı

ya allahaşkına ya insan biraz kendini sevmeli ya ne bu böyle evli adam gençte değilsinki kendini hiçmi sevmiyorsunda bu kadar saçma bir duruma düşürüyorsun..

ay sinir oldum haaaaa
yıllar önce bi arkadaşım yaşadı bunu evli bi adamla 5 yıl konuştu adamın 2 çocuğu var sonraaa benim arkadaş adamdan hamile kaldı apar topar nikahsız düğün yaptılar adam buna ayrı ev açtı bu arada diğer kadındanda boşanmaya çalışıyor neyseee kadın önce boşanmadı sonra boşandı 2 çocuğuda bunların başına attı ailesine döndü kendi hamile adamın eski karısından 2 çocuk ki çocuklar düşman gibi baktılar buna sadede geleyim 2 tanede bu doğurdu 1 yaş arayla çocukları oldumu 4 çocuk sonraaa 3. hamile kaldı ve adam bu defada bunu başkası için terk etti 3 çocukla kaldı ortada eski karısının çocukları da annelerine gittiler durum böyle olunca sonuç şimdi rezil kepaze allahım kimseye yaptırmasın böyle hatalar
ve benim arkadaşa nikah yapmadı hep salladı nafaka bile alamıyo adam çocukların yüzüne bile bakmıyo o kadar yani gözünün önüne bak derim

bu ilişkiyi bitirmen için yardım istiyorsun tamam, herkes yeterince yardım etmiş. başka ne yapılabilir ki ? eşi var , çocuğu var, hatalısın . hatanı biliyorsun.hatanını bile bile devam ediyorsun. aranızda neredeyse 20 yaş var. bence ayrılman için yeterli bir sürü neden var. daha ne denebilir ki? bence bir an önce ayrıl, psikolojik yardım al.sakın çocuk falan da yapma.

Töbee töbee ..
Yanlıs oldugunu biliyorsunuz, evlilik gibi bir beklentinizde yok!
Olmasın da zaten yuva yıkanın yuvası olmaz.
Peki ne zamana kadar sürebilir bu iliski?
Aynısını yasadıgınızı farzedin lütfenn.

Son düzenleme:
Şu KK kadınları gerçekten bazen çekilmez oluyorlar!
Aranızda bu hataya düşen kimse mi yok yahu?
Olmayacak şey değil ki arkadaşlar!
Adı üstünde YANLIŞ.
Onu anlamaya çalışmak, fikir vermek, başetme yolları göstermek yerine neden kınıyorsunuz, kırıyorsunuz?
Bazılarımıızın evladı da var, sizin yaşamadığınızı onlar da yaşayabilirler Allah korusun!
Lütfen anlayışlı olun. Bu kızcağız derdini paylaşmış doğru veya yanlış. Sorun çözme yönteminiz bu mu???

ay KK niye boş diyorum herkes burdaymış

valla duygularıma engel olamıyorum diye bişeyi gerçekçi bulmuyorum kusura bakma

aman Allahım, ne kadar da kötü bir durum, bak yasmin_m bak oku da gör, bize kızıyorsun ama bak gör, biz işte bu duruma gelme diye coştuk burda

kadının en büyük düşmanı yine kadın ya yasak şeyler neden bukadar ilgi çeker anlamıyorum ama klasik bi lafta vardur yuva yıkanın yuvasıda olmaz allah ıslah etsın senı ne dıyım....

Haklısın ortada bir sorun var ama o çözülsün diye yazmamış; ben bunu yaşıyorum içimde patlayacak paylaşmak istedim sizinle demiş. Olay bu. Yardım isteyen yardım görür. Bunu herkes bilio zaten....

bu isin Turku yabancisi yok hanimefendi.hayvanlar bile boyle bi durumu kabullenemezken sadece Turklere mahsu biseymis gibi soylemeyin!

bazı durumlarda insan sevdasını içine gömüp yoluna devam etmeyi bilmeli. sizi kınamıyorum, çünkü kınarsam başıma gelmesinden korkuyorum. insanız sonuçda belli ki şeytana uymuşsunuz ama yuva yıkanın yuvası olmaz. bir an önce bu ilişkiyi bitirmelisiniz. KENDİNİZİ SEVGİLİNİZİN EŞİNİN YERİNE KOYUN LÜTFEN!.. Allah'ım bu nasıl bir cümledir; sevgilinizin eşi..

ya ne kadar igrenç yorumlar bunlar sizlerin yüzünden böyle oluyo falan ne kadar kötü kelimeler.arkadaşım biraz medeni olun ya.medenice düşünün kaç insan var etrafta aşık olmadıgı insanla sadece çocugu var diye evliligini sürdüren yada aile baskısı yüzünden ayrılamayan.dinlemeden anlamadan ne kadar çirkin yorumlar yapıyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…