ben evli bi adama aşığım. üstelik onunla birlikteyim. ben 30 yaşındayım o 47. 3 çocuğu var. boşanıp benimle evlenmesi gibi bi beklentim yok. bu durum yeterince ağır geliyor zaten. bide benim yüzümden boşansın istemem. ama vazgeçemiyorumda. çok denedim ama olmuyor.
bunları niyemi yazıyorum. en yakın arkadaşım bile bu durumu bilmiyor. konuşma ihtiyacı işte.
çok fenasınn
On numara beş yıldız bi cvp olmuş şekerim :))))
pardon kaç yaşındasın
bekar erkekler kıtlığa girmiş ya arkadaş ne yapsın bekar bulamamış yuva yıkmak istemio zaten o öyle kabul ediyo adamı
kız ortada yuva mı kalmış yıkılacak
bide yuva yıkan kadın olmak istemem, bana ayrı ev açsın arada bir uğrasın azgın tekem yeterli falan dermiş
ay sinir oldum haaaaa
yıllar önce bi arkadaşım yaşadı bunu evli bi adamla 5 yıl konuştu adamın 2 çocuğu var sonraaa benim arkadaş adamdan hamile kaldı apar topar nikahsız düğün yaptılar adam buna ayrı ev açtı bu arada diğer kadındanda boşanmaya çalışıyor neyseee kadın önce boşanmadı sonra boşandı 2 çocuğuda bunların başına attı ailesine döndü kendi hamile adamın eski karısından 2 çocuk ki çocuklar düşman gibi baktılar buna sadede geleyim 2 tanede bu doğurdu 1 yaş arayla çocukları oldumu 4 çocuk sonraaa 3. hamile kaldı ve adam bu defada bunu başkası için terk etti 3 çocukla kaldı ortada eski karısının çocukları da annelerine gittiler durum böyle olunca sonuç şimdi rezil kepaze allahım kimseye yaptırmasın böyle hatalar
ve benim arkadaşa nikah yapmadı hep salladı nafaka bile alamıyo adam çocukların yüzüne bile bakmıyo o kadar yani gözünün önüne bak derim
Şu KK kadınları gerçekten bazen çekilmez oluyorlar!
Aranızda bu hataya düşen kimse mi yok yahu?
Olmayacak şey değil ki arkadaşlar!
Adı üstünde YANLIŞ.
Onu anlamaya çalışmak, fikir vermek, başetme yolları göstermek yerine neden kınıyorsunuz, kırıyorsunuz?
Bazılarımıızın evladı da var, sizin yaşamadığınızı onlar da yaşayabilirler Allah korusun!
Lütfen anlayışlı olun. Bu kızcağız derdini paylaşmış doğru veya yanlış. Sorun çözme yönteminiz bu mu???
canım ya üzüldüm gerçekten ama bitirmekten başka çaren yok gibi.yuva yıkanın yuvası olmaz derler çünkü.hem adam senden epeycede büyük.kendi yaşıtlarından birisi ile vede bekar olan birisi ile ilişki yaşasan daha iyi olmaz mı?tamam gönül bu evli dul bekar dinlemiyor ama türk örf ve adetlerine göre yanlış birşey.hem düşünsene sevdiğin adamın karısı yerinde sen olsan ne yapardın?seni kınadığımı ayıpladığımı sanma sakın sadece olmayacak duaya amin denmezmiş daha fazla üzülmemen için yazdım bunları...
kadının en büyük düşmanı malesef ki yine kadın
burda kaç insan kocam beni aldatıyo diye konular açıyo..
sizlerin yüzünden böyle oluyo
erkeklere lafım bile yok zaten:95:
eee şimdi anlattın nooldu için rahatladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?