canım ya üzüldüm gerçekten ama bitirmekten başka çaren yok gibi.yuva yıkanın yuvası olmaz derler çünkü.hem adam senden epeycede büyük.kendi yaşıtlarından birisi ile vede bekar olan birisi ile ilişki yaşasan daha iyi olmaz mı?tamam gönül bu evli dul bekar dinlemiyor ama türk örf ve adetlerine göre yanlış birşey.hem düşünsene sevdiğin adamın karısı yerinde sen olsan ne yapardın?seni kınadığımı ayıpladığımı sanma sakın sadece olmayacak duaya amin denmezmiş daha fazla üzülmemen için yazdım bunları...
Evli bir erkekle beraber olmandan daha büyük bir hata varsa, o da buraya bu konuyu açmaktır! Yandın, yandınnnn!!!
ben evli bi adama aşığım. üstelik onunla birlikteyim. ben 30 yaşındayım o 47. 3 çocuğu var. boşanıp benimle evlenmesi gibi bi beklentim yok. bu durum yeterince ağır geliyor zaten. bide benim yüzümden boşansın istemem. ama vazgeçemiyorumda. çok denedim ama olmuyor.
bunları niyemi yazıyorum. en yakın arkadaşım bile bu durumu bilmiyor. konuşma ihtiyacı işte.
ben evli bi adama aşığım. üstelik onunla birlikteyim. ben 30 yaşındayım o 47. 3 çocuğu var. boşanıp benimle evlenmesi gibi bi beklentim yok. bu durum yeterince ağır geliyor zaten. bide benim yüzümden boşansın istemem. ama vazgeçemiyorumda. çok denedim ama olmuyor.
bunları niyemi yazıyorum. en yakın arkadaşım bile bu durumu bilmiyor. konuşma ihtiyacı işte.
Evli bir erkekle beraber olmandan daha büyük bir hata varsa, o da buraya bu konuyu açmaktır! Yandın, yandınnnn!!!
o kadının yerınde olsan da kendıne hak verırmıydın acaba çok merak ettım
yaptığımın kötü olduğunu biliyorum. ama insan beyniyle aşık olmuyor ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?