Evli bir adama aşığım,ben kötümüyüm?

andropoza girmiş bir erkek için bukadar aşağılık bir hata yapmaya değermi?
sana sadece el kiri mantığıyla yaklaştığını farkedince yine gel buraya sana destek olalım..
ama şimdi destek olamayız..yaptığını destekleyemeyiz..

Simdi birsey diyecegim ama,buna ne terbiyem musade eder nede kk....Allah iyi etsin,aklinizi basiniza toplayin,yuva yikanin yuvasi olmaz..iyimisiniz siz ya, Allah askina' utanin birde koskoca 30 yasindasiniz tuuuuuu baska birsey demiyorum ....Cok cirkin cok

EVET HEMDE COK KOTU BIRISISINIZ

Belli ki yaşın küçük ya da olgunlaşmamışsın. Hayat kapının eşiğinden çıktığın an "kınadıklarını" yaşayabileceğin bir dolu olay çıkarıyor karşına ve ummadığın kadar aciz kalabiliyorsun. Bu tam bir çocuk cesareti. Her türlü yanlışa meydan okuyan insan, olgunlaşmamış insandır canım. Unutma bunu olur mu?
Bu arada evet ben bu duruma anlayışla yaklaşıyorum çünkü senin tabirinle böyle bir hayat yaşıyorum. Adım başı evli bir adam buluyorum kendime, yanlışa yanlış demiyorum.
Umarım bu zihin yapısı değişmeden ebeveynliğe soyunmazsın...

yazık ya sana cidden yazık yani ne demek katılanlarıda böyle bir hayatın içinde görüyorum sen kimin hayatını biliyosunki bu şekilde konuşabiliyosun iyi o zaman biride çıksın sana desinki kardeşim büyük konuşuyosun sen işallah seninde başına gelir hoş olurmu yaaa bu şekilde beddua alsan

ya aklım almıyo nasıl olur evli erkeklere bakıyolar yok artık hiç tasvip etmediğim şeyler ve eminimki sende bunun farkındasın ne kadar ayıp olduğunu bildiğin için çevrene anlatmıyosun kop bir an önce koppp şu adamdan.yazık etme ailesine zaten o adam eşini aldatarak affedilmicek bi hata yapıyo bugün karısına yapan yarın sana yapar

şöyle konular yüzünden evlenesim gelmiyo ya hadi en büyük suç erkekte onu geçtim kadın kadına bunu yapar mı? yazık diyorum başka bişey demiyorum

sakin ol canım, aaaaa hadi bakalım
sen de haklısın, hata tek taraflı olamaz, kimse %100 haklı veya haksız değildir, biri en fazla %70 haksız olabilirmiş (derste hocamız dediydi )
geri kalan %30 da haklılık payı vardır ve tabii bu da diğer kişilerin %30luk hatası oluyor
hadi bakalım birbirinizi kırmayın, konuyu açan arkadaşı da kırmayalım, burda yazılanlardan kendisine en mantıklı olanı seçer zaten ya da kendi kararlarını da üstüne katar, ya da içini dökmüştür şimdi daha da rahatlamıştır, kendine göre mantıklı bir çözüm yolu bulacağına eminim, burda herkes kendi hayat görüşüne, bakış açısına, felsefesine göre ne yapması gerektiğini söylüyor
birbirimizi kırmayalım

tovbe,tovbeeeee ne tipler var Allahim.....Konuyu acan sahis gibi olanlar bence basina bela arayanlar,Allah oyle bir bela verirki nerden geldigini bilemezsin.....yuva yikmak,insanlarin yuvasiyla oynamak neymis gorursunuz ozaman....cok sinirlendimmm,hic bir kadinimiz boyle seyleri hak etmiyor,ama boylesi seytani hemcisler oldukcada kadinlarimiz hep aldatilicak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…