Evli bir adama aşık oldum..(2010)

Bence ikisi de yanlış. Biraz yolacaksın biraz okşayacaksın tek taraftan yazınca ise yaramıyor şaşırtmaçlı teknik yapmalıyız:)
Yooo yarıyor valla. Burda böyle bir konumda sadece bir kişiye üzüldüm, zaten yaptığı şeyin farkında idi, herşeyden haberi vardı, kendini kandırmıyordu, kendisine hakaret edenlere bile kızmadı, tuhaf bir hali vardı, kopamıyordu heriften.

Bu mesaja,

Bu mesaj yazılmış. Aman Tengrim! Şimdi olsa yolardık.
Ben bu konularda şeyi merak ediyorum. Şimdi kadın evli adama aşık oldu ya. Bu alık olan sevişmeli mevişmeli aşık olma mı? Yani evli adamın direkt metresi olma mı? Yoksa bildiğimiz duygusal olarak aşık olma mı ?

Bana bitince seçenek gibi geliyor

2012de hoşlandığım çocuk sevgilisiyle tatile çıkıyor diye bir mesaj yazmış ilginç sürekli üçüncü insan olmuş. Acaba hayatı nasıl şekillendi merak ettim doğrusu.

Çoğunlukla sevişmeli oluyor. Evli adam kadının tekiyle liseli aşıklar gibi cafelerde buluşmak için takılmaz ki. Arkadaşlıkla başlayıp ilişkiye evrilince olabiliyor. Kadın daha önce ilişki yaşamadıysa bu sevişme işi gecikebiliyor, ama evli adamın aklında sevişmek hedef oluyor. Sevişmiyorsan hemmen yedek yapıyor adam, hoş sevişiyorsan da bu tehlike var. Ay çok dağıldık şu an. Neyse.

2012de hoşlandığım çocuk sevgilisiyle tatile çıkıyor diye bir mesaj yazmış ilginç sürekli üçüncü insan olmuş. Acaba hayatı nasıl şekillendi merak ettim doğrusu.
Ay ne bileyim, evli ya da sevgilisi olanlardan hoşlanıyor galiba. Var böyleleri.

Hep yanlış yazmışım ama anlayıp cevap vermişsin teşekkürler Evli adam zaten evde seks yapıyor yani bu nasıl bir cinsel güçtür ki ikinci gerekiyor ama eşi adama sürekli hayır diyorsa ? Şu an adam haklı gelmeye başladı bana

Ben böyle insanların bu ilişki şekillerini tersten yaşamasını diliyorum.

Evliyken aldatılır umarım, eşi başkasının peşinden koşar sevgili olur çok bağlanır,uzun süre sürer ilişkisi.
.
Hatta kızın ailesiyle bile tanışır umarım eşi, kendisi evde kocasını beklerken.
Çok amin.

Aldatma sırf seks ihtiyacından olmuyor ki. Birçok nedeni var. Kendini kanıtlama, arkadaş ortamında gerine gerine anlatacağı çapkınlık hikayesi - skor yapma -, evdeki huzursuzluktan kaçış, rutinin sıkıcılığı.

Ama kendileri yetersiz kalınca kadının sebat etmesini beklerler. Boşanma diye birşey var ama çoğu da kurulu düzeni yıkıp gitmez, konfor alanından çıkamaz. Hem evli kalıp hem istedigi haltı yemek diğer erkekler karşısında övünç kaynağı, gurur sebebi. Biraz da o yüzden boşanma aşamasındaki tuhaf halleri. Hem altlarından rahatları kayıyor hem de yenilmiş oluyorlar.

Bence ikisi de yanlış. Biraz yolacaksın biraz okşayacaksın tek taraftan yazınca ise yaramıyor şaşırtmaçlı teknik yapmalıyız:)
Evet hemen yolma moduna giriyosunuz, konu sahibi de kaciyo. ben olsam yimşak yimşak konusur, tüm detayları anlattirir en son yoluşa gecerim, siz bastan yoluyosunuz, isin heyecani kalmiyo

Niye mucumsuzluk yapip konu hortlatiyosunuz? Kac konu oldu giriyorum eski konu cikiyorum geri yetti gari

vallahi haklısın ne zamandır böyle konular yok
hep çok asabi girişiyorlar kimse yazmıyor

bu arada bu çok efso bi tespit olmuş tebrik ederim arkadaşım

Kim hortlatti kiz konuyu tam benlikmis yalnız eski kocamın yeni karısı mi diyecektim 2010 yazmışlar. Kalbime iniyodu linçlerdik yeni olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…