Hadi yaKonu 10 senelik yahu.
Gözardı listemdesiniz, konuyu kimin hortlattığını merak ettiğim için açtım ve şaşırmadım. Yani sizi her konuda takip edip beğenmedim atmam mümkün değil. Öğrencilerinize acıdım, bana gönderin özel derse de bir şeyler öğrensinlerSen anlamıyorsun her yazdığım konuya damlayıp beğenmedim atıyorsun o zaman mesajlarımı okuma ama beni çok merak ettiğinden okuyorsun sağol bana olan hayranlığını anlıyorum öğretmenin ama ben senin öğrencin değilimmmm
Sınırlı vaktinizi 10 senelik konuları hortlatmak için mi harcıyorsunuz ?Ay kızlar baya stres attım sayenizde şimdi diğer işlerimi hallede bilirim hoşçakalın vaktim sınırlı sizleri seviyorum bye bye
Ama tarih sadece zenginlerde gözüktüğünu söyledi tamam ayfonum yok ama tarihi görebiliyorumBirbirimizle tartışmasak, tiye almasak, üslubumuza dikkat etsek de konuya mı dönsek acabagerçi eski bir konu ama
Konuyu kapatsak? Yorum yapacak bir şey yok çünkü.Birbirimizle tartışmasak, tiye almasak, üslubumuza dikkat etsek de konuya mı dönsek acabagerçi eski bir konu ama
Konular konuyu açan talep etmedikçe, konuyu silmedikçe veya topikte önlenemez bir tartışma, hakaretleşme veya küfürleşme olmadıkça kapatılmıyor.Konuyu kapatsak? Yorum yapacak bir şey yok çünkü.
Ema senin içindekiler buraya bir iki yorum yapmakla bitmez ama yine sen bilirsin.Ay kızlar baya stres attım sayenizde şimdi diğer işlerimi hallede bilirim hoşçakalın vaktim sınırlı sizleri seviyorum bye bye
Umarim şimdi görebiliyorsunuzdur 2010 yazısınıAy kızlar baya stres attım sayenizde şimdi diğer işlerimi hallede bilirim hoşçakalın vaktim sınırlı sizleri seviyorum bye bye
Biraz suç gibiymiş yazılanlardan onu anladımEski konu hortlatmak suç mu ya ben de çok okuyorum eski konu, konu sahibine artık bi faydası olmayacak ama bazen yorum yapasım da geliyor
Suç değil saygısızlık olarak görüyoruz. Dert anlatıyor insanlar burada. Eski konular hortlatılınca bugün derdi olan, çözüm arayan insanların konuları arka sayfalara düşüyor, görülmüyor.Eski konu hortlatmak suç mu ya ben de çok okuyorum eski konu, konu sahibine artık bi faydası olmayacak ama bazen yorum yapasım da geliyor
Konu sahibinin mafoldum demesi yokmu heledikkat edelim o vakit. ama daha eğlenceliler ya. bu konu için demiyorum kadın evli adamla görüşüyor bir de utanmadan yazmış çok aşığım diye. 2015'ten sonra ülkenin tadı tuzu kaçtı hiçbir şeyden zevk almaz olduk eski konular daha renkli eğlenceli geliyor tuhaf
Yani daha çok manasız bence. Çünkü konu 10 senelik, konuyu açan üye siteye girmeyeli olmuş 8 sene. Karşımızdaki muhatap yok, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. Yani zaten on senede köprünün altından çok sular akmıştır. Bir de bu var yani.Eski konu hortlatmak suç mu ya ben de çok okuyorum eski konu, konu sahibine artık bi faydası olmayacak ama bazen yorum yapasım da geliyor
ben dün o eski konulardan birine yazacaktım ibret-i alem olsun diye ancak konu kilitliydi. ceylanck18 adlı üyenin konularıydı yazmak istediğim konular. her kadın eski meski demeden okumalı o arkadaşın konularını. ibretlikNeden suç olsun 11 senelik konu olması ve konu sahibinin 2013 de en son girmesi dışında sorun yok bencebir cevap gelmiyeceğini bildiğiniz konulara istediğiniz kadar yazabilirsiniz
Suç değil koca bir gereksizlik ve zaman kaybı. Lütfen elinizden geldiğince eski konuları okurken tarihlere ve üyenin giriş gününe saatine bakmaya özen gösterin. Kimse elini kolunu sallayarak canı istediği gibi eski konulara yazmasın. Bazen konuya kendimi o kadar çok kaptırıp okuyorum ki tam yardımcı olacakken yorum yazacakken çok eski bir konu olduğunu görüyorum. Hem meraktan çatlıyorum hemde yardım edemediğim için üzülüyorum geç gördüm diye. Geçmiş gitmiş çünkü, oturup çaresizliğimle başbaşa vakit geçiriyorum. Gerçekten böyle oluyorum ben.Eski konu hortlatmak suç mu ya ben de çok okuyorum eski konu, konu sahibine artık bi faydası olmayacak ama bazen yorum yapasım da geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?