Evli bir adama aşık oldum..(2010)

Ay kızlar baya stres attım sayenizde şimdi diğer işlerimi hallede bilirim hoşçakalın vaktim sınırlı sizleri seviyorum bye bye

Gözardı listemdesiniz, konuyu kimin hortlattığını merak ettiğim için açtım ve şaşırmadım. Yani sizi her konuda takip edip beğenmedim atmam mümkün değil. Öğrencilerinize acıdım, bana gönderin özel derse de bir şeyler öğrensinler

Birbirimizle tartışmasak, tiye almasak, üslubumuza dikkat etsek de konuya mı dönsek acaba gerçi eski bir konu ama
Ama tarih sadece zenginlerde gözüktüğünu söyledi tamam ayfonum yok ama tarihi görebiliyorum

Eski konu hortlatmak suç mu ya ben de çok okuyorum eski konu, konu sahibine artık bi faydası olmayacak ama bazen yorum yapasım da geliyor

dikkat edelim o vakit. ama daha eğlenceliler ya. bu konu için demiyorum kadın evli adamla görüşüyor bir de utanmadan yazmış çok aşığım diye. 2015'ten sonra ülkenin tadı tuzu kaçtı hiçbir şeyden zevk almaz olduk eski konular daha renkli eğlenceli geliyor tuhaf

Eski konu hortlatmak suç mu ya ben de çok okuyorum eski konu, konu sahibine artık bi faydası olmayacak ama bazen yorum yapasım da geliyor
Suç değil saygısızlık olarak görüyoruz. Dert anlatıyor insanlar burada. Eski konular hortlatılınca bugün derdi olan, çözüm arayan insanların konuları arka sayfalara düşüyor, görülmüyor.

Konu sahibinin mafoldum demesi yokmu hele

Yani daha çok manasız bence. Çünkü konu 10 senelik, konuyu açan üye siteye girmeyeli olmuş 8 sene. Karşımızdaki muhatap yok, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. Yani zaten on senede köprünün altından çok sular akmıştır. Bir de bu var yani.
Bazen güzel sürprizler de olmuyor değil, geçenlerde bir hanımefendi kendi konusunu hortlatmıştı. O da seneler önce konu açmış, boşanmış falan paylaştı. Başka bir hanım ona kötü davranan nişanlısını bırakmış, kaç sene olmuş. Yani güzel nostalji olabiliyor. Ama işte konu sahibi aktifse mümkün. Yoksa monolog şeklinde kalıyor.

Neden suç olsun 11 senelik konu olması ve konu sahibinin 2013 de en son girmesi dışında sorun yok bence bir cevap gelmiyeceğini bildiğiniz konulara istediğiniz kadar yazabilirsiniz
ben dün o eski konulardan birine yazacaktım ibret-i alem olsun diye ancak konu kilitliydi. ceylanck18 adlı üyenin konularıydı yazmak istediğim konular. her kadın eski meski demeden okumalı o arkadaşın konularını. ibretlik

Suç değil koca bir gereksizlik ve zaman kaybı. Lütfen elinizden geldiğince eski konuları okurken tarihlere ve üyenin giriş gününe saatine bakmaya özen gösterin. Kimse elini kolunu sallayarak canı istediği gibi eski konulara yazmasın. Bazen konuya kendimi o kadar çok kaptırıp okuyorum ki tam yardımcı olacakken yorum yazacakken çok eski bir konu olduğunu görüyorum. Hem meraktan çatlıyorum hemde yardım edemediğim için üzülüyorum geç gördüm diye. Geçmiş gitmiş çünkü, oturup çaresizliğimle başbaşa vakit geçiriyorum. Gerçekten böyle oluyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…