Evli bir adama aşık oldum..(2010)

ben kasıtlı aratıyorum, bdv'de 5000'li sayfalara inip eski konu okuyorum. bu sitede bdv konuları okumak hayat tarzı oldu bende sabah kalkıyorum alıyorum elime kahveyi açıp okuyorum Allahım inşallah en kısa zamanda iş bulurum

Onu bende yapıyorum vallahi yalan yok taaa m.ö konulara gidiyorum Bi bakıyorum üye uçmuş okudugumla kalıyorum neden okudum bu dertli yazıyı diyorum.

Eski konu hortlatmak suç mu ya ben de çok okuyorum eski konu, konu sahibine artık bi faydası olmayacak ama bazen yorum yapasım da geliyor

Yapmayın. Evet suç. Evet biraz abartmış olabilirim.

Cevap yazıp rahatlıyorsunuz da e biz de yazmak istiyoruz ama yazamıyoruz çünkü konu sahibi okumayacak.

Biftek sunulup son anda önünden çekilmiş kedi gibi tabağa bakakalıyoruz.

Günlük açık büfe konu sunulurken buzlukta yanmış yemekleri çıkarmaya ne gerek var?

Aaa eski konu fetişi
Bibi ben m.ö bilmem kaç x tarihinde açılan konulara yapılan yorumları görünce nasıl da pampık gibilermiş yaw diyorum,
Aldatma temalı konu başlıkları altında ''cınım sını kıyımım'' yazanı gördü bu gözler.
Aşk için her şey mübahtır diyeni.
hatta sakin sakin bunun bir hata oldugunu diyenleri okuyunca laaan dedim şimdi açılsa şu konu konu sahibesini çiğ çiğ yeriz dedim
Yeni üye de degilim ki ben o konuları nasıl okumadım yaw diyorum afjkajhdhfgshgsf

aynı şeyi düşündüm geçen. şimdiki kadınlar daha bilinçli. evli erkeklerle takılan kadınlara sakin sakin canım bak yapma tarzı yaklaşmışlar şimdi olsa hemcins yardım istemiş falan kimse dinlemez yardırır

Ozamanda benim gibi is stresinden rahatlamak için takılırsın , eski günlerini ararsın

ay bi de 15 satır tavsiye yazmışsın bi dikkat kesiliyorsun offf eski konu üye kayıp...
yani o hayal kırıklığı, o üzüntü, o mutsuzluk tarif edilemez

Ben kendi eski yorumlarımı okurken ulan bu kim diyorum aaa ben mişim

evet yaa eski yorumlar çok çılgınmış
neden çünkü çoğu üyenin yaşlar 25...
şimdi hepsi gelmiş 35 ve üstüne benim gibi
abi ne gerek var macera arama modunda.

İnanılır gibi değil.

Bu mesaja,
hatalar bizim için kınamıyorum.. ama senin adına sevindim inanki sürdürsen mutsuz olacaktın..geçmişe bakma artık herşey gönlünce olsun
Bu mesaj yazılmış. Aman Tengrim! Şimdi olsa yolardık.

Nefret ediyorum sizin gibi metreslerden. Öğretmen hemşire doktor farketmiyor, metres
Ruhlu kadınlar metres oluyor

Nolmus konu sahibesinin bedduaları ve yaptıkları gereği Allah kendisinin belasini vermiş mi haberi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…