- 16 Ağustos 2021
- 1.360
- 2.743
- 63
ben kasıtlı aratıyorum, bdv'de 5000'li sayfalara inip eski konu okuyorum. bu sitede bdv konuları okumak hayat tarzı oldu bende sabah kalkıyorum alıyorum elime kahveyi açıp okuyorum Allahım inşallah en kısa zamanda iş bulurumSuç değil koca bir gereksizlik ve zaman kaybı. Lütfen elinizden geldiğince eski konuları okurken tarihlere ve üyenin giriş gününe saatine bakmaya özen gösterin. Kimse elini kolunu sallayarak canı istediği gibi eski konulara yazmasın. Bazen konuya kendimi o kadar çok kaptırıp okuyorum ki tam yardımcı olacakken yorum yazacakken çok eski bir konu olduğunu görüyorum. Hem meraktan çatlıyorum hemde yardım edemediğim için üzülüyorum geç gördüm diye. Geçmiş gitmiş çünkü, oturup çaresizliğimle başbaşa vakit geçiriyorum. Gerçekten böyle oluyorum ben.
Onu bende yapıyorum vallahi yalan yok taaa m.ö konulara gidiyorum Bi bakıyorum üye uçmuş okudugumla kalıyorum neden okudum bu dertli yazıyı diyorum.ben kasıtlı aratıyorum, bdv'de 5000'li sayfalara inip konu okuyorum kk'de bdv konuları okumak hayat tarzı oldu bende sabah kalkıyorum alıyorum elime kahveyi açıp okuyorum Allahım inşallah en kısa zamanda iş bulurum
Eski konu hortlatmak suç mu ya ben de çok okuyorum eski konu, konu sahibine artık bi faydası olmayacak ama bazen yorum yapasım da geliyor
Aaa eski konu fetişiben kasıtlı aratıyorum, bdv'de 5000'li sayfalara inip eski konu okuyorum. bu sitede bdv konuları okumak hayat tarzı oldu bende sabah kalkıyorum alıyorum elime kahveyi açıp okuyorum Allahım inşallah en kısa zamanda iş bulurum
Bibi ben m.ö bilmem kaç x tarihinde açılan konulara yapılan yorumları görünce nasıl da pampık gibilermiş yaw diyorum,Aaa eski konu fetişi
Valla başkası hortlatmış bende bakmadan atladım
aynı şeyi düşündüm geçen. şimdiki kadınlar daha bilinçli. evli erkeklerle takılan kadınlara sakin sakin canım bak yapma tarzı yaklaşmışlar şimdi olsa hemcins yardım istemiş falan kimse dinlemez yardırırBibi ben m.ö bilmem kaç x tarihinde açılan konulara yapılan yorumları görünce nasıl da pampık gibilermiş yaw diyorum,
Aldatma temalı konu başlıkları altında ''cınım sını kıyımım'' yazanı gördü bu gözler.
Aşk için her şey mübahtır diyeni.
hatta sakin sakin bunun bir hata oldugunu diyenleri okuyunca laaan dedim şimdi açılsa şu konu konu sahibesini çiğ çiğ yeriz dedim
Yeni üye de degilim ki ben o konuları nasıl okumadım yaw diyorum afjkajhdhfgshgsf
Ozamanda benim gibi is stresinden rahatlamak için takılırsın , eski günlerini ararsınben kasıtlı aratıyorum, bdv'de 5000'li sayfalara inip eski konu okuyorum. bu sitede bdv konuları okumak hayat tarzı oldu bende sabah kalkıyorum alıyorum elime kahveyi açıp okuyorum Allahım inşallah en kısa zamanda iş bulurum
Yapmayın. Evet suç. Evet biraz abartmış olabilirim.
Cevap yazıp rahatlıyorsunuz da e biz de yazmak istiyoruz ama yazamıyoruz çünkü konu sahibi okumayacak.
Biftek sunulup son anda önünden çekilmiş kedi gibi tabağa bakakalıyoruz.
Günlük açık büfe konu sunulurken buzlukta yanmış yemekleri çıkarmaya ne gerek var?
Ben kendi eski yorumlarımı okurken ulan bu kim diyorum aaa ben mişimBibi ben m.ö bilmem kaç x tarihinde açılan konulara yapılan yorumları görünce nasıl da pampık gibilermiş yaw diyorum,
Aldatma temalı konu başlıkları altında ''cınım sını kıyımım'' yazanı gördü bu gözler.
hatta sakin sakin bunun bir hata oldugunu diyenleri okuyunca laaan dedim şimdi açılsa şu konu konu sahibesini çiğ çiğ yeriz dedim
Yeni üye de degilim ki ben o konuları nasıl okumadım yaw diyorum afjkajhdhfgshgsf
Bibi ben m.ö bilmem kaç x tarihinde açılan konulara yapılan yorumları görünce nasıl da pampık gibilermiş yaw diyorum,
hhsgkghdgjk aynı ben.Ben kendi eski yorumlarımı okurken ulan bu kim diyorum aaa ben mişim
Öldurdun beniben dün o eski konulardan birine yazacaktım ibret-i alem olsun diye ancak konu kilitliydi. ceylanck18 adlı üyenin konularıydı yazmak istediğim konular. her kadın eski meski demeden okumalı o arkadaşın konularını. ibretlik
İnanılır gibi değil.Bibi ben m.ö bilmem kaç x tarihinde açılan konulara yapılan yorumları görünce nasıl da pampık gibilermiş yaw diyorum,
Bu mesaja,teşekkür ederim eşsiz yorumlarınız için ...maşallah ne o...luğum kaldı...ne öğretmenliğim...ne de yuva yıkan kadın modelim...evirdiniz çevirdiniz ...ben size akıl danışmadım sadece sonunu merak edenler olduğu için ayrıldığımı yazdım...üstünden 9 ay geçti...haberleri gelse ne olur gelmese ne olur zaten... beni eleştirenler benim durumuma düşsünler dilerim Allahtan...kim bana çektirdiyse zaten helak oldu...bunu en güzel şekliyle gördüm siz hiç merak etmeyin...beni eğer küçümsüyorsanız, yuva yıkan bi kadın olarak gördüyseniz dilerim Allahtan siz de aynı şeyleri yaşayın da görün o zaman...başka bi sözüm yok sizlere... akıl da danışmadım...geçen yaz açtığım bir konuydu... ayrıldım ve sonunda bitti.
Bu mesaj yazılmış. Aman Tengrim! Şimdi olsa yolardık.hatalar bizim için kınamıyorum.. ama senin adına sevindim inanki sürdürsen mutsuz olacaktın..geçmişe bakma artık herşey gönlünce olsun
Bence ikisi de yanlış. Biraz yolacaksın biraz okşayacaksın tek taraftan yazınca ise yaramıyorBu mesaja,
Bu mesaj yazılmış. Aman Tengrim! Şimdi olsa yolardık.
Nefret ediyorum sizin gibi metreslerden. Öğretmen hemşire doktor farketmiyor, metreskızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?