ay ne üzülüyorsun karısıyla konuşun kuma olarak eve gelmene izin verirse olur ancak.adam ayrılmayacağına göre tek şansın bu laelaelaelaelae
kızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben
hala bosanma asamasindami????lmaz:
ALLAH BIZLERI SIZIN GIBI KADINLARDAN KORUSUN!!!
ya arkadaşım başka adammı kalmadı ortalıktada evli insana aşık oluyorsun yazık değilmi onun evlenmiş olduğu insanada ya bide eğitimcisin
aminnnnnnn
anlamiyorum ya o adam evine gidiyo zavalli kadinin biseyden haberi yok allah bilir
gayette normal devam ediyodur adam evliligine ay ne diyim ben bide bekliyosunuz bi yuva
yikilsinda cocuklu bi yuva hemdelmaz:
arkadaşım adamın karısını hiç mi düşünmüyorsun o kadının hiç birşeyden haberi yok yazık.
Hem bugün karısına seninle aldatan yarında seni başkasıyla aldatır.
yuva yıkanın yuvası olmaz.
ALLAH SIZIN GİBİLERE AKIL GÖNDERSIN YUVA BOZ SONRA YUVA BEKLE BRAVOOOohaoldumsmile
Erkeklerin daha orjinal yalan bulmalarına gerek kalmıyor işte. Kafaları da gitgide yavaşlıyor. Boşanma aşamasında. Diyelim ki doğru bu hadi boşanma aşamasında senin ne işin var o ilişkinin içinde. Hadi kadını umursamıyorsun ailene karşı da mı vicdanın yok senin tanıştırıyorsun. aşar beni bunlar
şu evli adamların yakasından düşün artık:enbuyukkk:
Bir sene boyunca boşanma aşamasımı olurmuş???
Yazık sizde böyle insanlara alet oluyorsunuz,
O kadının yerine kendinizi koyun,
Birde eğitimci olacaksınız :umursamaz:
Bugün karısını aldatan adam(?!) yarın sizide aldatır..
AMINNNNNNN
yuva yikanin yuvasi olmaz:umursamaz:
vereliniortak
etme bulma dünyasi
bugün ona, yarin sana
hicmi acimiyosun o kadina??
ayni sey senin basina gelmesini ister miydin??
kocan seni baska bi kadinla aldatsaydi ne yapardin?
hic vicdanin sizlamiyomu??
bide cocugu yok diyosun, evli ama EVLI ve KARISI VAR
sen ikinci kadin olmayi kabul etmissin valla ne diyelim
adam hicbisey olmamis gibi karisini kandiriyo:umursamaz:
karisini "seviyorum" senide "karimdan bosancam" diye idare ediyo
bide bosancaklar diyosun.. pehhhhh1 senedir bosanamamislar mi?
madem bosancaklar, neden karisindan sakliyo aldattigini??
ayip yaaa, hicbi zaman basina gelmesini istemedigin biseyi baskasina yasatmakötükedihüso
yarin birgün aldatilirsan hic ahlanip vahlanmaya hakkin yok senin bunuda biliyosun demi?
cok seversin, asik olursun ona bisey diyemem
ama evli oldugunu bildigin halde o adamla iliskiye baslamissinlmaz:
madem bosanma asamasindayken tanistiniz önce bosansaydi sonra bi beraberlige baslasaydiniz
yuva yıkanın yuvası olmaz derler arkadaşım
bu işten vazgeç hem diğer arkadaşların dediği gibi madem boşanma aşamasında bir senedir hala aşamasında mı
ha olabilir belki dava uzamıştır ama o kadınla aynı evde yaşıyor yani demek hala evli hayatlarını sürdürüyorlar
sana da yazık kardeşlim eğitimli insansın inşallah ataman çıkar o adamdan uzaklaşır bir nebze olur unutursun ne demişler gözden ırak olan gönülden de ırak olur
alkisalkisalkis
ya allah akil versin cidden yani büyükde konusmamak lazim ama nasil oluyo anlamiyorum adam aksam evine gidiyo karisinin yanina ne yaptigini bilmiyosun bide sana söyledigi ayrilicaz sende bekle
:uhm:
sayfaları başından beri okudum. konu sahibi bi kere yazmış bidaha uğramamış. sanırım burda yazılanlar zoruna gitti. bencede gitmeli. çünkü yaptığın çok yanlış.1 senedir boşanamamış bir adam bundan sonra hiç boşanmaz. bak eğitimciymişssin. tayin çıkarsa hiç arkana bile bakma.
emin ol karısını boşar seni alır:roflol: bekle sen böyle.........bide eğitimci olacaksın ?çocuklarımız kimlere emanet yarabbimklava:senin gibilerden korusun Allah yuvalarımızı lmaz:
diyecek çok şey var ama kendimi yormaya gerek bile duymuyorum ........
Hiç tahammülüm yok böyle kadınlara.. onu baştan düşünücektiniz.. birde haklı gibi ağlıyorsunuz, bırakın o kadın ağlasın... hem suçlu hem güçlü diye buna denir. Çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz ALlahım öğretmen olacak birde.. yazık, Allah cemi cümlemizi korusun sizin gibi kadınlardan ve öyle kocalardan..
Evli erkeklerle birlikteyi olmayı düşünmek bir kenara, bunu kendi onuruma şerefime yediremezdim ben.Ama zaman çok değişti,artık kadınlar kadınların düşmanı.Kimsede aile ahlakı , aile namusu kalmamış! Kadınlarımızın evli erkeklere kadar düşebilmesi ne acı.Bir kadının böyle bir kimseye tenezzül bile etmemesi gerek,çünkü o erkeklerin bugünü kadınların da geleceği.bugün karısını aldatan seni hayli hayli aldatır.üzücü....:1closedeyes:
kusura bakmayın ama hem evli biriyle berabersiniz, hemde şimdi dert yakınıyorsunuz.
bile bile lades demişsiniz.birde karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden diyorsunuz.
siz olmasaydınız tavrınızı koyup asla evli biriyle olmam deseydiniz belki de o eşiyle mutlu olabilirdi.herşeyi tek taraflı düşünmeyin.o adamın eşine üzülürüm.nikahlı eşine ...
hata üzerine hata yapıp tutmuş birde ailenizle tanıştırmışsınız.
adam iki kadınıda elinde oynatıyor.biri evinde yemeğini temizliğini yapıyor, diğeride gönlünü hoş tutuyor....klava:
biraz gururlu ol ...
kızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben
Bencede kesın baska yenı kan arayısı da vardır yaaa
3 de yetmez 5 de yetmez
ver ver ver allahım ver delikafaduldendelikafadulden
adam aynen bu moddadır bence
2 tene kekliği bulmuş 3.4. niye olmasın ki
alışmış kudurmuştan beter:hulya:
1 sene peşimden koştu diyorsun..
boşanma süreci 1 sene mi sürüyor..
hemde çocuk yokken..
zaten evli erkeklerle birlikte olupta erkeğin boşanma aşamasında olduğunu söylmeyen kimseye rastlamadım.
hepsi boşanma aşamasında oluyor nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?