Evli bir adama aşık oldum..(2010)

nasıl boşanma aşamasıymış bu..1 yıl geçmiş..boşanmanın esamesi yok..
basit oyalama taktikleri..sen de kanmışsın besbelli..bu yıllarca böyle süreeeer gider..onların birde çocukları olur,ruhun duymaz..

ay ne üzülüyorsun karısıyla konuşun kuma olarak eve gelmene izin verirse olur ancak.adam ayrılmayacağına göre tek şansın bu laelaelaelaelae

alkisalkisalkis

ya allah akil versin cidden yani büyükde konusmamak lazim ama nasil oluyo anlamiyorum adam aksam evine gidiyo karisinin yanina ne yaptigini bilmiyosun bide sana söyledigi ayrilicaz sende bekle

:uhm:

sayfaları başından beri okudum. konu sahibi bi kere yazmış bidaha uğramamış. sanırım burda yazılanlar zoruna gitti. bencede gitmeli. çünkü yaptığın çok yanlış.1 senedir boşanamamış bir adam bundan sonra hiç boşanmaz. bak eğitimciymişssin. tayin çıkarsa hiç arkana bile bakma.

emin ol karısını boşar seni alır:roflol: bekle sen böyle.........bide eğitimci olacaksın ?çocuklarımız kimlere emanet yarabbimklava:senin gibilerden korusun Allah yuvalarımızılmaz:
diyecek çok şey var ama kendimi yormaya gerek bile duymuyorum ........

Hiç tahammülüm yok böyle kadınlara.. onu baştan düşünücektiniz.. birde haklı gibi ağlıyorsunuz, bırakın o kadın ağlasın... hem suçlu hem güçlü diye buna denir. Çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz ALlahım öğretmen olacak birde.. yazık, Allah cemi cümlemizi korusun sizin gibi kadınlardan ve öyle kocalardan..

Evli erkeklerle birlikteyi olmayı düşünmek bir kenara, bunu kendi onuruma şerefime yediremezdim ben.Ama zaman çok değişti,artık kadınlar kadınların düşmanı.Kimsede aile ahlakı , aile namusu kalmamış! Kadınlarımızın evli erkeklere kadar düşebilmesi ne acı.Bir kadının böyle bir kimseye tenezzül bile etmemesi gerek,çünkü o erkeklerin bugünü kadınların da geleceği.bugün karısını aldatan seni hayli hayli aldatır.üzücü....:1closedeyes:

seni burda tutup azarlayacak,hakaret edecek değilim.belli yaşa gelmişsin ne yaptığının,ne yapacağının bilincindesindir az çok...sadece şunu söylüyorum o kadının yerine koy kendini...değermi ha? değermi çiğ süt emmiş bi insanoğlu için ah almaya günaha girmeye?yarın öbür gün Rabbimin karşısına başın dik çıkabilecekmisin...aşığım,ölüyorum gibi lise aşkı tadında kendini harap etmenin ne sana ne sevgiline ne onun karısına bi faydası yok.sen bu konuda haksızsın önce bunu kabul et ve aşığım bahanelerinin arkasına sığınma....ne aşklar unutuluyor,sen mi unutamayacaksın?bu adamın evli olduğunu öğrendiğin anda bırakmalıydın onu...eşiyle anlaşamıor olsaydı zaten hemen boşanır ve sanada saygısı sevgisi varsa(ki olmadığı gözüküyor)idi boşanma işi hallolduktan sonra seninle irtibata geçerdi...ne yazıkki bu kişi eşi olduğu halde senin ne zor duruma ,eşinin ne zor duruma düşeceğini düşünmeden 1yıl oyalamış sizi...gerçekten seviyor olsaydı bunları yaparmıydı?demek istediğim önce kendini sorgula arkadaşım.bu tür bi davranışı kendine yakıştırıyormusun?sana tavsiyem içinde en ufak bi vicdan azabı varsa,pişmanlık duyuyorsan tövbe et ve ne pahasına olursa olsun uzak dur bu adamdan...hem kendine bi iyilik yapmış olursun,hem belki bi yuvanın senin yüzünden yıkılmasını engllemiş olursun..yaptığın çok günah..bir an önce tövbe et ve silkele kendini...daha fazla kendini,aileni kandırma...Rabbim inş doğru yolu gösterir sana

kusura bakmayın ama hem evli biriyle berabersiniz, hemde şimdi dert yakınıyorsunuz.
bile bile lades demişsiniz.birde karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden diyorsunuz.
siz olmasaydınız tavrınızı koyup asla evli biriyle olmam deseydiniz belki de o eşiyle mutlu olabilirdi.herşeyi tek taraflı düşünmeyin.o adamın eşine üzülürüm.nikahlı eşine ...
hata üzerine hata yapıp tutmuş birde ailenizle tanıştırmışsınız.
adam iki kadınıda elinde oynatıyor.biri evinde yemeğini temizliğini yapıyor, diğeride gönlünü hoş tutuyor....klava:

biraz gururlu ol ...

Son düzenleme:
hala bosanma asamasindami????lmaz:
ALLAH BIZLERI SIZIN GIBI KADINLARDAN KORUSUN!!!

ya arkadaşım başka adammı kalmadı ortalıktada evli insana aşık oluyorsun yazık değilmi onun evlenmiş olduğu insanada ya bide eğitimcisin

aminnnnnnn

anlamiyorum ya o adam evine gidiyo zavalli kadinin biseyden haberi yok allah bilir

gayette normal devam ediyodur adam evliligine ay ne diyim ben bide bekliyosunuz bi yuva

yikilsinda cocuklu bi yuva hemde lmaz:

ALLAH SIZIN GİBİLERE AKIL GÖNDERSIN YUVA BOZ SONRA YUVA BEKLE BRAVOOOohaoldumsmile

şu evli adamların yakasından düşün artık:enbuyukkk:

Bir sene boyunca boşanma aşamasımı olurmuş???
Yazık sizde böyle insanlara alet oluyorsunuz,
O kadının yerine kendinizi koyun,
Birde eğitimci olacaksınız :umursamaz:

Bugün karısını aldatan adam(?!) yarın sizide aldatır..

alkisalkisalkis

ya allah akil versin cidden yani büyükde konusmamak lazim ama nasil oluyo anlamiyorum adam aksam evine gidiyo karisinin yanina ne yaptigini bilmiyosun bide sana söyledigi ayrilicaz sende bekle

:uhm:

bütün bu arkadaşlarımın yazdıklarının altına imzamı atarım :enbuyukkk:
bide eğitimci olucaksın .......... yazık çocuklarımız kimlere emanet yasakkelime
ailenlede tanıştırmışsın evli barklı adamı maşallah nekadar geniş mezhebin varjmış
o kişiyle sana söliceklerimi buraya yazsam banlanırım buda senın gibi biri için değmez aklını başına topla yaptığın yanlıştan biran önce vazgeç

bekle bekle.onu boşar seni alır belki.
ama unutma ağlayanın malı gülene fayda etmez.
çocuk olmasa bile ortada, o adam evli.
karısının yerine koy kendini.
nasıl bi haksızlıktır nası bi çirkinliktir bu.
dünyanın çivisi çıkmış derleryaa çiviyi bırakalımm kazığı çıkmışş vala.
kimsede utanma yok.
yazık size çok yazıkk.lmaz:

bence al pılını pırtını evine git kurul
aşkım ben geldim sen bana gelemedin ama de:hulya:
Karısı seni o evden kac parca halidne dışarı atar bilemem-tatlicadiarzu-
ama denemekten ne cıkar dimi...

1 yıl senin peşinde koşacagına sana boşucagını söylediği karısını boşuyabilseydi

karısı mı? siz mi? cantada keklisiniz anlıyamadım
bana göre ikinizde cantada kekliksiniz
adam kendine yeni canlar kanlar arıyordur

konuyu açmış ve ortadan kaybolmuş..
ne bekliyordun ki teselli mi edecektik seni.
ay allah ım yaa ne insanlar var birde meslektaşız..utandım sizin adınıza mesleğimden:..

Bencede kesın baska yenı kan arayısı da vardır yaaa

3 de yetmez 5 de yetmez
ver ver ver allahım ver delikafaduldendelikafadulden

adam aynen bu moddadır bence
2 tene kekliği bulmuş 3.4. niye olmasın ki
alışmış kudurmuştan beter:hulya:

:roflol::roflol:

Başka yalan bulamıyor bu kıt akıllılarsengözlerimebaksanab

kusura bakmayında ayrılma aşaması bir yıl sürmez resmen sizin yüzünüzden bozuluyor yuvaları.her zaman söylerim sevgiye saygım sonsuz ama ne evli kişinin nede evli insana aşık olan birine asla saygım olmaz.ileride o kadının düştüğü duruma düşersin korkma.etme bulma dünyası onun acısı biryerden çıkar.ya allah aşkına bekar kıtlığımı varda herkes evlilerle uğraşıyo.bırakın evlilerin yakasını ya o size yar olmaz olmuycakta

ay bide karısına söylemeyi düşünüyosunuz bu kadarda insan utanmaz olamaz kocanı aldım sen aradan çıkmı diyceksin.o kadının yerinde olsam seni cümle aleme rezil ederim sana o hayatı zehir eder dünyanı karartırım.bide eğitimcisiniz çocuklarada evli erkek nasıl baştan çıkarılır onumu öğretiyosunuz yazık çok yazık size acıdım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…