ben de 2 sene önce tektaş aldım ama enteresan olan sevgilimin evli olması ;(
ben sevinemedim...yüzüğe bakıp bakıp ağlıyorum...
o da içi buruk olarak parmağıma taktı..
üstüne kolye küpe aldı pırlanta ama gönlüm içim el vermiyor..takamıyorum...içim acıyo kızlar
konuyu açan arkadaşın başka bir konuya yorumu..demek ki bu ilişki uzun süredir devam ediyor.canım üzüldüğün belli bu duruma ama sonu yok
.sevgilin eşini 2-3 senedir kandırıyor basit olacak ama düşün biraz ona yapan sana yapmaz mı?
.ne sevenler ayrılıyor hemde hiç bi engelleri olmadan sen nasıl bitiremeyeceksin içinde bu senin elinde güçlü ol ve bitir o kadına da yazık...
hala bosanma asamasindami????lmaz:
ALLAH BIZLERI SIZIN GIBI KADINLARDAN KORUSUN!!!
ben de 2 sene önce tektaş aldım ama enteresan olan sevgilimin evli olması ;(
ben sevinemedim...yüzüğe bakıp bakıp ağlıyorum...
o da içi buruk olarak parmağıma taktı..
üstüne kolye küpe aldı pırlanta ama gönlüm içim el vermiyor..takamıyorum...içim acıyo kızlar
konuyu açan arkadaşın başka bir konuya yorumu..demek ki bu ilişki uzun süredir devam ediyor.canım üzüldüğün belli bu duruma ama sonu yok
.sevgilin eşini 2-3 senedir kandırıyor basit olacak ama düşün biraz ona yapan sana yapmaz mı?
.ne sevenler ayrılıyor hemde hiç bi engelleri olmadan sen nasıl bitiremeyeceksin içinde bu senin elinde güçlü ol ve bitir o kadına da yazık...
1 sene peşimden koştu diyorsun..
boşanma süreci 1 sene mi sürüyor..
hemde çocuk yokken..
zaten evli erkeklerle birlikte olupta erkeğin boşanma aşamasında olduğunu söylmeyen kimseye rastlamadım.
hepsi boşanma aşamasında oluyor nedense..
konu sahibi yok ortalıkta:bbo:
Allah herkesi her iki tarafı idare eden ahlak yoksunu adamlardan da korusun.alsanaalsanasmile
kızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?