• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adama aşık oldum..(2010)

ya bi de olumsuz yorum yapmayın diye uyarmışlar...yazıyı okuyup da yorum yapmamak elde mi??

iki tarafında kişilği oturmamış belli.biri eğitimci biri kimbilir neci.ne farkeder adam olamadıktan sonra.bile bile lades olunmaz.bile bile ATEŞE YÜRÜNMEZ....:olmaz:

BıLE BıLE YAPILAN HER HATA AHMAKLIKTIR!!!!!!!!!!

ay ne döktürmüşsünz kızlar konu sahibesi uğrayamamış bi daha:)))ama artık gerçekten düşün yakasından evli erkeklerin bu nasıl br manıktır ya nesıl aynaya bakabiliyorlar anlamıyorum

konuşun karısıyla.. gerçekten söyleyin haBeri olsun ilişkinizden.. Bilsin nasıl Bir adama "koca" deyip koynuna aldiğini.. Bilsin nasıl kandırıldığıni, nasıl aldatildiğini.. Böyle adamlara en Büyük ceza yalnızlıktır.. yapayalnız kalır umarım.. siz kandırılmadınız. Baştan Beri Biliyordunuz sevgili meslektaşım, ama ne olursa olsun o kadın Bunu öğrenmeli.. Bilmeli yaa.. gerçekten kadını tanıyor olsam Ben söylerdim, tahammül edemiyorum kimsenin aldatılmasına..

cnm bencede karısıyla konus ve bıtır bu ısı cunku karısının da bılmeye hakkı var onun ne gunahı var ama yok eger cesaretın yoksa dırek kestır at bu ısı cunku bu ısten hayr gelecegı yok
ısın sonunda kotu olan sen olcaksın yuva yıkan kadın durumuna dusceksın kendıne olan saygını yıtrmeden sonlandr bence bu ısı

Son düzenleme:
aynı şey konuyu açanın başına gelse napardı acaba böyle kadınları çok merak ediyorum ne tepki vericeklerini ya o adamın karısına yazık değil mi nikahlı kocası başka bi kadına senin benden başkan olmıcak biz hep beraber olucaz diyo yazıklar olsun diğer arkadaşın dediği gibi böyle kadınlardan korusun Allah bizi:umursamaz:

tam AŞKI MEMNU efsanesi..karısına anlat onları ayır siz evlenin.sonra o seni aldatsın aldattığı kız gelsin sana anlatsın siz tam BOŞANMA AŞAMASINDAYKENNN başka bir kızın peşinde koşssun sonra o kız gelsin sana anlatsın yani bu böyle kısır döngü yuvarlanıp gitsin...hadi RASTGELE...

kimsenin başına ne geleceği belli olmaz evli bir adama aşık oldunuz boşanma aşamasındayım dedi ilişkiniz başladı duygularınıza karşı koyamadınız tamam ben buraya kadar anlayışlı olabildim diyelim niye ailenizle tanıştırdınız? bu adamdan beklentizin neydi? ailemle tanıştırırsam hemen karısını boşar benimle evlenir diyemi düşündünüz? kendinize ve çevrenize zarar veren bu ilişkiyi bence bitirin yada gidip karısıyla açık açık konuşun

konu sahibi arkadaş başka bir konuda okudumki tektaşın iki sene önce alınmış takamadığını içinin acıdığını söylemişsin senin için üzüldüm çünkü yaşadığın çok kötü birşeyken hala farkına varamamışsın durumunun:olmaz: bu adam karısını boşamayacak seninle asla evlenmeyecek neden anlamıyorsun:olmaz: eğitimcisin cahil değilsin bence kandırılmayacak yaştasın bile bile bu ilşkiye başlamışsın ailen evlenin diye sıkıştırınca ne yapacağını şaşırdın zannedersemCADIARZU sen durumun farkına vardığında bu adam hem karısını hem seni aldatıp başka biriyle birlikte olacak haberin olsun

neden boşanmıyormuş hiç sordun mu?

bu arada allahım o zihniyetteki kadınları evimden bizden uzak tut çok anlamsız bir yakarma. eğer kocamın içinde öyle bir şey varsa bilakis yakınımıza gelsinler de adamın ne mal olduğunu anlıyım. dua bile ederim o kadına valla gözümü açtığı için. karısını seven adam aldatmaz, 3. şahsı suçlamak çok anlamsız o insanı suçlasan ne suçlamasan ne. önce eşini sonra kendini suçlıcaksın öyle bir durumda..

allah akıl fikir versin size ve sizin gibi düşünen zihniyetlere.
adam, 1 sene olmuş ve hala boşanamamış ne hikmetse.nasıl sizinle dalgasını geçiyor farkında değilsiniz.
bide hiç sıkılmadan ailenizle tanıştırmışsınız sanki marifet etmiş gibi yazmışsınız hemde.
yuva yıkanın yuvası olmaz,şimdi karısını sizinle aldatıyor,hadi evlendiniz diyelim sizi aldatmıcandan nasıl emin oluyorsunuz şaşılıcak bir durum.
o kadının hakkını nasıl vericeksiniz ikiniz çokk merak ediyorum.ortada

hiçbi aşka değilimde buna çok karşıyım işte.SİZ YUVA YIKTINIZ

Evli bi adamla birlikte olmayı nasıl başardınız.hiçmi kendi gururunuzu düşünmediniz ? hiçmi vicdanınız sızlamadı YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ

allah bizleri sizin gibi kadınlardan korusun :Saruboceq:

* parissima Hakkında

İşte ben :)
akıllı uslu terbiyeli
Medeni Durumunuz
Bekar
Meslek
Öğretmen
Eğitim Durumunuz
Lisans
Yaşadığınız Yer
İstanbul

Buda arkadaşın profili,ne kadar akıllı,uslu,terbiyeli kir kızsın gerçekten.Bak sana aferim ne güzel şeyler yapıyorsun öyle.İleride kafana çok vurursun bir yuvaya sahip olabilirsen eğer bunun ne kadar zor olduğunu boynuzlarınla gezerken anlarsın...:dilcikar:

1 sene peşimden koştu diyorsun..
boşanma süreci 1 sene mi sürüyor..
hemde çocuk yokken..
zaten evli erkeklerle birlikte olupta erkeğin boşanma aşamasında olduğunu söylmeyen kimseye rastlamadım.
hepsi boşanma aşamasında oluyor nedense..

Bende ayanen senin gibi düşünüyorum. O aşama nedense bitmiyor...

Konu sahibi arkadaşım belki senden yaş olarak küçüğümdür öğrenciyim henüz ama bu gençlik nereye gidiyor diye de düşünmüyor değilim...
Evli bir insan ne kadar baskı yaparsa yapsın onunla olman doğru mu sence...
Boşama aşamasında olduklarına ben inanmıyorum ama öyle olsalar bile kadına yazık değil mi? Aynı şey size yapılsa ne yapardınız? Biraz mantık lütfen...

Son düzenleme:
boşuna dememişler yuva yıkanın yuvası olmaz diye,hiç boşuna uğraşma bence aşkını kalbine gömüp evli erkeklerin peşini bırakacaksın başka yolu yok bunun,bir de eğitimcisin mantıklı davranabileceğini düşünüyorum..kimse aşktan ölmemiş....

kiz konuyu acti ama daha gelmiyor...masallah baska yerlrde fink atiyor ama su yazilanlari sanirim okumuyor..
anlamam ki ne amacla konu acilmis?
ne yapacagini daha bilmiyor mu..
baska bir topikte de sevgilisinin evli oldugunu buna tektas yüzül aldigi ama vicdanen rhat etmediginden takamadigi yaziyor..anlamiyorum vicdan yüzül takmaya gelince mi ortaya cikiyor hala iliskiye devam ediyor nasil sinirleniyourm hem böyle seyler yapip hemde kendini hakli gören insanlara

kızın hepi topu 5 mesajı var cevap bilem yazmamış yorumlara o kendi kafasına göre yoluna devam etcek bence
ama o zaman neden soruyorki napmalıyım die:umursamaz:

Back
X