Evli Bir Adama Aşık Olma

Bereenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
24
6
1
Öncelikle herkes Merhaba,

Bu anlatacağım konu da masum olan malesef benim Ve aklım karman çorman........ Uzatmadan konuyu paylaşmak istiyorum..

yaşım 33 evlenip ayrıldım 7 yaşında bir çocuğum var ciddi anlam da hayatıma hiç kimseyi almayan ben bir gün arkadaş ortamında birisi ile tanıştım hali vakti yerinde, zengin işinde gücünde 41 yaşında birisi bu şahıs biz yakın bir dönem görüştük bana evlenip ayrıldığını söyledi aramızda oluşan o elektrik akımı çok yoğun yaşanıyordu ve asla özel anları yaşamadım ki önceliği de onun cinsellik olmadığını ve huzur aradığını belirtti. Benim oğlum ile çok yi anlaşıyor ve kaynaştılar ve inanın kızlar kendi Babasından böyle ilgi göremedi kendisi ile aynı şehirde yaşıyoruz aslen Çukurovalı 3,5 yıldır burada tek başına yaşayıp Ticaret yapıyor Ailesi Çukurovada.... Yakın zaman ben sosyal medya aracılığı ile bu kişinin evli olduğunu ve 2 tane çocuğunun olduğunu öğrendim...... Yıkıldım hayallerim al çöpe at :( sonra beni aradı sana her şeyi anlatacağım seni kaybetmemek için böyle birşey söyledim dedi... Henüz daha yüz yüze gelip görüşemedik.... Ama oğlum çok bağlandı ona ve itiraf etmeliyim seviyorum ama burada hatalı olan ben değilim.... Bana dürüstçe yaklaşsa idi ben kesinlikle ret ederdim... Şimdi soruyorum size ne yapmalıyım? o beni kaybetmemek adına sürekli arıyor ama ben resmiyim ve aklımda Neden Niçin soruları var Yarın yüz yüze gelip herşeyi dinleyeceğim ondan ve ak kara belli olacak..... Tavsiyeleriniz? Doğru Bir durum değil kesinlikle tasvir etmiyorum ama mantığım ve duygularım arasında sıkışıp kaldım biz kadınlar hissediriz bazı şeyleri beni sevdiğini hissediyorum

Sizi ayri , ama o güzel yavrunuzu cok ayri kandırmış .
Çocuk icin gercekten üzüldüm sırf bunun icin bile affedemezdim kendi duygularını bir kenara bırakıp.
Bence dinleyerek bile kabullenebileceğiniz mesajını vermiş oluyorsunuz :kahve:

Kabullenmek değil kafam da bitirmeye başladım ama içimdekileri en ağır şekilde yüzüne söyleyip kestireceğim

Bir kere şöyle bir durum var şurası kesin Profösyönel bir yalancı değil öyle olsaydı zaten sonradan sosyal medeyadan araştıracagımı bilirdi...... His konusunda o kadar iyi hissettirdiki aklıma bile gelmedi zaman geçtikçe zaman ilerledikçe farkındalık oluştu bende şöyle bir durum da aramızda özel paylaşım da yaşanmadı

Artık Erkeklere karşı daha temkinli yaklaşmak gerekecek ve çok vahim durum ki diğer forumlardan da okuyorum evli adamların aldatma oranı her geçen yıl artıyor

:skandal::skandal::skandal:
Hiç yüzyüze görüşmediğim dedin..
yüzyüze görüşmediğin bir kişiye sen bağlanmış olabirsin..ama çocuk bağlanamaz ne gördü ki telefondan sevgimi verilir

Bu saatten sonra yuzyuze asla görüşme. O gorusmeler bitmez sonra.yapacagin sey belli birdaha gorusmeyeceksin gerekirse numarani da degistireceksin.adamın yuvasının yıkılmasını istiyorsan buyur görüş. Ama o da insanlığa sığmaz. Kendine yakistirabiliyorsan yap

Doğru bulmuyorum.böyle adamları yahu neden günahsız masum bir yavrunun hisleriyle oynarlar , neden kendini sevdirmeye çalışıp evliydimde ayrıldımda yalanlarına girerler. Tekin değil o iş uzak durun bence. Belki sizi tavlamak adına kendi çocuklarının vaktinden , ilgisinden çaldılar. Sırf size sevimli görünmek için. Allahtan kii aklı başında kadınsınız da ortalıkta dolaşan biz birbirimizi seviyoruz moduna giren yuva yıkan asalaklardan değilsiniz. Düşünsenize yıllar sonra hayatınıza birini alıyorsunuz ve ilişkiye başlamadan bir yalanla karşılaşıyorsunuz , hemde kocaman bir yalan yenilir yutulur bşr cinsten değil. Uzak durmalısınız bana göre . Hem kendinin hem çocuğunun iyiliği için ...

Bir kere şöyle bir durum var şurası kesin Profösyönel bir yalancı değil öyle olsaydı zaten sonradan sosyal medeyadan araştıracagımı bilirdi...... His konusunda o kadar iyi hissettirdiki aklıma bile gelmedi zaman geçtikçe zaman ilerledikçe farkındalık oluştu bende şöyle bir durum da aramızda özel paylaşım da yaşanmadı
Ben aranizda ozel bi paylasim yasandi diye bisi demedim ki zaten sadece daha önce arastirmaliydin dedim.Artı yalan söylemenin amatörü profesyoneli olur mu ki yalan yalandir.

Arkadaş ortamında tanışıp nasıl yüz yüze görüşmediniz.
Siz nasıl bağlandınız.
Oğlunuz nasıl bağlandı.
Hayret
Yüzyüze gorusmusler,sosyal medyada evli ve çocuklu olduğunu ogrendikten sonra henüz yuzyuze gelememisler gülüm. Eksik anlatilan birseyler de var sanki :)

Yorumlarınız İçin hepinize teşekkür ediyorum..... hayır ark ortamında görüştüm tabiki olaylardan sonra yüzyüze görüşmedim detaylı okursanız beni anlıyacagınız düşünürüm

Farklı Platformlarda açtım Cevaplara Eleştirelere daha fazla açık olsun diye sen hanngisine cevap yada eleştiri yaparsan merak etme bana geliyor:)

Farklı Platformlarda açtım Cevaplara Eleştirelere daha fazla açık olsun diye sen hanngisine cevap yada eleştiri yaparsan merak etme bana geliyor:)
yassak canım yassak :işsiz:
bir yere açarsın konuyu oraya gelen cevaplarla yetinirsin.

Nasıl Sileceğim peki ? konuları silme konusunda yardımcı olurmusun? iki yer de bulunan bu konuyu

Back
X