Evli Bir Adama Aşık Olma

Adam seninle net dost hayati yasayacak.
Yok bosanacaktim yok seviyordum die yaptigini masumlastirmasin!!
Karisini da bosamaz bu tipler secim senin onu aldatan senide aldatir sahsen ben boyle bisey yasasam katiyen bir daha gorusmezdim..

Yarın görüştüğünde diyeceği şeyleri söylüyorum sana :
"İnan sevmiyorum, çocuklar için duruyorum. Ne yaparsam yapayım boşanmıyor. Uzun süredir karı koca ilişkimiz yok. Dilekçeyi verdim dava sürüyor ama o kabul etmiyor, zaten yıllardır mutsuzum bir de sen bırakırsan yaşamamın anlamı kalmaz, ölürüm" Vs vs yani.
Sana bunları diyecek, sen de inanacak ve evli adamın ikinci karısı olarak yani "metres" olarak devam edeceksin. Ya da direk şimdi engelleyip numaranı her şeyini değiştirip "metresliği" onuruna yedirmeyen gururlu bir kadın olacaksın.
Karar senin.

Öncelikle herkes Merhaba,

Bu anlatacağım konu da masum olan malesef benim Ve aklım karman çorman........ Uzatmadan konuyu paylaşmak istiyorum..

yaşım 33 evlenip ayrıldım 7 yaşında bir çocuğum var ciddi anlam da hayatıma hiç kimseyi almayan ben bir gün arkadaş ortamında birisi ile tanıştım hali vakti yerinde, zengin işinde gücünde 41 yaşında birisi bu şahıs biz yakın bir dönem görüştük bana evlenip ayrıldığını söyledi aramızda oluşan o elektrik akımı çok yoğun yaşanıyordu ve asla özel anları yaşamadım ki önceliği de onun cinsellik olmadığını ve huzur aradığını belirtti. Benim oğlum ile çok yi anlaşıyor ve kaynaştılar ve inanın kızlar kendi Babasından böyle ilgi göremedi kendisi ile aynı şehirde yaşıyoruz aslen Çukurovalı 3,5 yıldır burada tek başına yaşayıp Ticaret yapıyor Ailesi Çukurovada.... Yakın zaman ben sosyal medya aracılığı ile bu kişinin evli olduğunu ve 2 tane çocuğunun olduğunu öğrendim...... Yıkıldım hayallerim al çöpe at :KK43: sonra beni aradı sana her şeyi anlatacağım seni kaybetmemek için böyle birşey söyledim dedi... Henüz daha yüz yüze gelip görüşemedik.... Ama oğlum çok bağlandı ona ve itiraf etmeliyim seviyorum ama burada hatalı olan ben değilim.... Bana dürüstçe yaklaşsa idi ben kesinlikle ret ederdim... Şimdi soruyorum size ne yapmalıyım? o beni kaybetmemek adına sürekli arıyor ama ben resmiyim ve aklımda Neden Niçin soruları var Yarın yüz yüze gelip herşeyi dinleyeceğim ondan ve ak kara belli olacak..... Tavsiyeleriniz? Doğru Bir durum değil kesinlikle tasvir etmiyorum ama mantığım ve duygularım arasında sıkışıp kaldım biz kadınlar hissediriz bazı şeyleri beni sevdiğini hissediyorum
Bugun esini aldatan emin ol yarin senide aldatir.

Sen bu adamı sosyal medyada takip edip yakalamasan şu an o hala aynı yalanı sürdürüyor olacaktı.olaya buradan bak. Bu tipler yalanlarını ceplerinde taşır zaten. Yüzleri de kızarmaz. Sakın onunla buluşup olaya duyguların karışmasına müsade etme. Seni kandırmış birinin sana açıklama yapmak gibi bir şansı olmamalı. Eğer o şansı verirsen sana yalanlar söylemeye devam etmesine müsade ediceksin sadece. Ya da seni oyuncağa çevirmesine. Olayı bırakacağın en tatlı yerdesin haberin olsun BUndan sonrası karmaşa ve üzülecek olan tek sensin.Erkeklere hiç birşey olmaz.Bak olaya yavrunu bile alet etmiş.yazık değil mi! Sinirim bozuldu şimdi.

benim anlamadığım nasıl bir arkadaş ortamınız var tek bir kişi bile söylememiş evli diye...manyaklar mı ne

kesinlikle sende suc yok;ama bi kadin olarak senden tek istegim su:lutfen bu yasadiklarini o kadina anlat aynen burda yazdigin gibi ve o adamla asla girusme bugun karisina yapan sana sahil olunca sana da aynisink yapacak hem kendine hem de hemcinsine iyilik yaomis ol

Kısaca
Kendine Yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma !
Evladıuna da sana da hayrından çok şerri olur.

Adamın diyeceklerinden bir mucize bekliyorsun ama olmayacak...Karısıyla ayrı yaşasalardı boşanmak üzere falan olsalardı en iyi ihtimalle, zaten herşeyi anlatıcam diyene kadar bunu söylerdi hemen...

Evli biriyle goruseceksiniz belki takip edecek birileri veya goruleceksiniz değmez sonu olmayan bişey

anlattıklarına ikna olup evli birini bekleme ihtimali yüksek gibi geliyor açıkçası. çünkü adam bugün boşanıcam yarın boşanıcam aman çocuklar vs deyip oyalayacak.

Back
X