Öncelikle herkes Merhaba,
Bu anlatacağım konu da masum olan malesef benim Ve aklım karman çorman........ Uzatmadan konuyu paylaşmak istiyorum..
yaşım 33 evlenip ayrıldım 7 yaşında bir çocuğum var ciddi anlam da hayatıma hiç kimseyi almayan ben bir gün arkadaş ortamında birisi ile tanıştım hali vakti yerinde, zengin işinde gücünde 41 yaşında birisi bu şahıs biz yakın bir dönem görüştük bana evlenip ayrıldığını söyledi aramızda oluşan o elektrik akımı çok yoğun yaşanıyordu ve asla özel anları yaşamadım ki önceliği de onun cinsellik olmadığını ve huzur aradığını belirtti. Benim oğlum ile çok yi anlaşıyor ve kaynaştılar ve inanın kızlar kendi Babasından böyle ilgi göremedi kendisi ile aynı şehirde yaşıyoruz aslen Çukurovalı 3,5 yıldır burada tek başına yaşayıp Ticaret yapıyor Ailesi Çukurovada.... Yakın zaman ben sosyal medya aracılığı ile bu kişinin evli olduğunu ve 2 tane çocuğunun olduğunu öğrendim...... Yıkıldım hayallerim al çöpe at

sonra beni aradı sana her şeyi anlatacağım seni kaybetmemek için böyle birşey söyledim dedi... Henüz daha yüz yüze gelip görüşemedik.... Ama oğlum çok bağlandı ona ve itiraf etmeliyim seviyorum ama burada hatalı olan ben değilim.... Bana dürüstçe yaklaşsa idi ben kesinlikle ret ederdim... Şimdi soruyorum size ne yapmalıyım? o beni kaybetmemek adına sürekli arıyor ama ben resmiyim ve aklımda Neden Niçin soruları var Yarın yüz yüze gelip herşeyi dinleyeceğim ondan ve ak kara belli olacak..... Tavsiyeleriniz? Doğru Bir durum değil kesinlikle tasvir etmiyorum ama mantığım ve duygularım arasında sıkışıp kaldım biz kadınlar hissediriz bazı şeyleri beni sevdiğini hissediyorum