Evli Bir Adama Aşık Olma

Farklı Platformlarda açtım Cevaplara Eleştirelere daha fazla açık olsun diye sen hanngisine cevap yada eleştiri yaparsan merak etme bana geliyor:)
Eeee actigin diğer konuda da arkadaslar ne yapman gerektiğini anlatmis.gorusme bitir demisler.hala tekrar konu açıp ayni soruyu sorduguna gore senin adamin yuvasini yikmaya gözün var.tamam adam karaktersiz, ama bunlari bile bile seviyorum bahanesine sarilarak görüşen kisi daha da karakterizdir gözümde. Allah islah etsin.sen kafaya koymusssun belli.bosansin beni alsin diye bi umut bekliyorsun anlasilan

Nasıl Sileceğim peki ? konuları silme konusunda yardımcı olurmusun? iki yer de bulunan bu konuyu
silemezsin böyle bir uygulaması yok sitenin.
konularından bi tanesi yoruma kapatılacak mod'lar tarafından

Bu işin sonunda yine hiç biseyden haberi olmayan masum cocuklar üzülecek gibime geldi şuan:işsiz:

Tamam bundan sonra da gorusmemeye devam et o zaman.yok son kez goruscem yok yüzüne vurcam diye birsey söz konusu olamaz.evliyse muhattab bile olmayacaksin

Devreler yandı bende bugün :KK53:
Her türlü konu sadece çocuğuysa adam evli barklı.
Yani yüzyüze gelmesini gerektiren ne?
Ayrıca adam tabiki evliliğim kötü çocuklarım yüzünden katlanıyorum.
Boşanıcam vs hep aynı hikayeler. :işsiz:

duygusal boşluktasınız sevgi arıyorsunuz her insanın ihtiyacı olduğu gibi sizinde sevmeye sevilmeye ihtiyacınız var. ancak görünen şu ki bu adam sizi kandırmış ilerde daha fazla üzülmeemk için sıyrılın bu kişiden

Seni gerçekten seviyorsa karısından ayrılır, sana gelir bu kadar basit. bu süreçte kesinlikle görüşmemelisin onunla. düşünsün taşınsın yoluna senle mi yoksa eşiyle mi devam etmek istiyor bunun bi kararını versin ilk önce. ondan sonra karşına çıksın

senin oglun adamla iyi anlastı diye adam öz iki oglunu aglatacak

adam zaten kafalamak için ıgrasmıs hassa s noktandan ve aslında iyi biri degil

senden evliliğini gizlemiş ve sana sinsice yaklasmıs

simdi sana esinden ayrı oldugunu cinsel yönden uzak olduklarını cocuklar için bir arada olduklarını anlatıp duracak nekadar yaralı bir kus oldugunu felan

sende inanırsan biraüre devam eder senle evliliği ınut

sevmeyen adam basta ayrılırdı

ah bu erkekler işte .. senin duygusal boşluğundan yararlanıyor ...zaten nere boşanmış sevgilsinden ayrılmış bir kadın var bu evli avcı tipler hemen bitiveriyor yanlarında .. bakıyorlar heelade kim boşandı hoop atlayayım diye .. inanma .. ufacık çocuğu kaındırmasıda ayrı bir olay . bence sende hatalısın . ne idiği belirsin doğru düzgün tanımadığın adamı çocuğunla nasıl bir araya getirdin yok artık ya

Keşke ilk tanıştığınızda araştırsaydınız . Burada kandırılan bir siz , sizi de geçin evladınız var. Dinlemek istiyorsanız dinleyin ama sizi etkilemesine etkisi altına almasına izin vermeyin.

Back
X