Evli Bir Adama Aşık Olma

Bereenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
24
6
1
Öncelikle herkes Merhaba,

Bu anlatacağım konu da masum olan malesef benim Ve aklım karman çorman........ Uzatmadan konuyu paylaşmak istiyorum..

yaşım 33 evlenip ayrıldım 7 yaşında bir çocuğum var ciddi anlam da hayatıma hiç kimseyi almayan ben bir gün arkadaş ortamında birisi ile tanıştım hali vakti yerinde, zengin işinde gücünde 41 yaşında birisi bu şahıs biz yakın bir dönem görüştük bana evlenip ayrıldığını söyledi aramızda oluşan o elektrik akımı çok yoğun yaşanıyordu ve asla özel anları yaşamadım ki önceliği de onun cinsellik olmadığını ve huzur aradığını belirtti. Benim oğlum ile çok yi anlaşıyor ve kaynaştılar ve inanın kızlar kendi Babasından böyle ilgi göremedi kendisi ile aynı şehirde yaşıyoruz aslen Çukurovalı 3,5 yıldır burada tek başına yaşayıp Ticaret yapıyor Ailesi Çukurovada.... Yakın zaman ben sosyal medya aracılığı ile bu kişinin evli olduğunu ve 2 tane çocuğunun olduğunu öğrendim...... Yıkıldım hayallerim al çöpe at :KK43: sonra beni aradı sana her şeyi anlatacağım seni kaybetmemek için böyle birşey söyledim dedi... Henüz daha yüz yüze gelip görüşemedik.... Ama oğlum çok bağlandı ona ve itiraf etmeliyim seviyorum ama burada hatalı olan ben değilim.... Bana dürüstçe yaklaşsa idi ben kesinlikle ret ederdim... Şimdi soruyorum size ne yapmalıyım? o beni kaybetmemek adına sürekli arıyor ama ben resmiyim ve aklımda Neden Niçin soruları var Yarın yüz yüze gelip herşeyi dinleyeceğim ondan ve ak kara belli olacak..... Tavsiyeleriniz? Doğru Bir durum değil kesinlikle tasvir etmiyorum ama mantığım ve duygularım arasında sıkışıp kaldım biz kadınlar hissediriz bazı şeyleri beni sevdiğini hissediyorum

Bu anlatacağım konu da masum olan malesef benim Ve aklım karman çorman........ Uzatmadan konuyu paylaşmak istiyorum..

yaşım 33 evlenip ayrıldım 7 yaşında bir çocuğum var ciddi anlam da hayatıma hiç kimseyi almayan ben bir gün arkadaş ortamında birisi ile tanıştım hali vakti yerinde, zengin işinde gücünde 41 yaşında birisi bu şahıs biz yakın bir dönem görüştük bana evlenip ayrıldığını söyledi aramızda oluşan o elektrik akımı çok yoğun yaşanıyordu ve asla özel anları yaşamadım ki önceliği de onun cinsellik olmadığını ve huzur aradığını belirtti. Benim oğlum ile çok yi anlaşıyor ve kaynaştılar ve inanın kızlar kendi Babasından böyle ilgi göremedi kendisi ile aynı şehirde yaşıyoruz aslen Çukurovalı 3,5 yıldır burada tek başına yaşayıp Ticaret yapıyor Ailesi Çukurovada.... Yakın zaman ben sosyal medya aracılığı ile bu kişinin evli olduğunu ve 2 tane çocuğunun olduğunu öğrendim...... Yıkıldım hayallerim al çöpe at :KK43: sonra beni aradı sana her şeyi anlatacağım seni kaybetmemek için böyle birşey söyledim dedi... Henüz daha yüz yüze gelip görüşemedik.... Ama oğlum çok bağlandı ona ve itiraf etmeliyim seviyorum ama burada hatalı olan ben değilim.... Bana dürüstçe yaklaşsa idi ben kesinlikle ret ederdim... Şimdi soruyorum size ne yapmalıyım? o beni kaybetmemek adına sürekli arıyor ama ben resmiyim ve aklımda Neden Niçin soruları var Yarın yüz yüze gelip herşeyi dinleyeceğim ondan ve ak kara belli olacak..... Tavsiyeleriniz? Doğru Bir durum değil kesinlikle tasvir etmiyorum ama mantığım ve duygularım arasında sıkışıp kaldım biz kadınlar hissediriz bazı şeyleri beni sevdiğini hissediyorum
Net ol ,duygularını karıştırma bu işe ..belli ki heyecan arıyor ,eşini boşamak gibi bir düşüncesi de yok .. o yapmış bir s.refsizlik, buna ortak olma ..hemen iletişim yollarını kapat ve yoluna bak ..muhtemelen karısının hicbirseyden haberi yok , eşinin yolunu gözlüyor ..ben genelde Bu tarz konulara ağır yorum yaparım ama gerçekten istemeden bulaştığını düşünmek istiyorum .

Lütfen aklını başına al ve masum 2 çocuğun, zavallı bir kadının ahını alma ..

başta evli olduğunu bilmiyordunuz, artık biliyorsunuz.
o a damın bu yaptığının hiç bir haklı gerekçesi olamaz.
mutsuzsa memnun değilse sevmiyorsa boşanıp öyle gelmeliydi size..
eşinin yerine kendinizi koymalısınız..

ve bence asla buluşmayın..
anlatacağı hangi mantıklı sebep sizi ona döndürebilir ki?

çocuğunuz için de, kendi öz babasının bile yokluğuna alışmış buna da alışır.. elbette ki üzülecek ama illa ki alışacak o yokluğa da... yapacak bir şey yok malesef...

Mantığım kesinlikle yaptığının doğru olmadığını söylüyor...... Ama duygular işte ah irade olayın ardından birkaç gün geçti her geçen gün biraz daha sakinleşip kendime geliyorum zaman ile sanırım hepsi kafam dan silinip gidecek

Dinlemekte fayda var. Bence görüş bakalım ne anlatacak. Sonra Yol verirsin zaten

Kimsenin ayıbını yüzüne vurmak bana göre değil ama bu ayıp değil yalan aklımda kalmasından isen anlatacaklarını dinleyip zaten söyleyeceklerimide söyleyip bitirmek

ailesinden uzak oldugu ıcın senı ve cocugunu aılesı yerıne koymus, yarın bır gun cekıp gıdebılır sızı ortada bırakabılır. cocugun ıcın daha buyuk buhran olabılır. adam adil degıl bence

İnan Herşeyi düşünüyorum Hepinize çok ayrı ayrı teşekkür ediyorum...... Gerçek hayat bu olsa gerek kimseye güven, kimseye inanç kalmamış :( İnanıyorum ki daima iyilik kazanacak kötü bir dünyada olsak bile

Bu devirde babana bile güvenme diye boşuna dememişler.
Kesinlikle görüşme,yazık değilmi eşi ve çocuklarına?

akla kara belli olacak demişsiniz ama zaten belli olmuş onlar. Bence kesinlikle buluşmamalısınız böyle bir adamla. Evli olduğunu biliyorsunuz artık ve kesinlikle hiç bir aramasına mesajına dönmemeniz gerekir. Heleki buluşmak asla olmamalı bence. Kendinizi eşinin yerine koyun nasıl hissedersiniz. Tamam çok kötü bir duruma sokmuş sizi. Aşık olmuş hatta çok sevmiş bile olabilirsiniz ama bu onurunuzdan daha önemli olmamalı.

Artık evli olduğunu biliyorsunuz o adamın karısının yerine koy kendini bencil olma başkasının mutlulugunu ve huzurunu bozmaya hakkın yok çocuğun bağlı olabilir onunda çocukları ona bağlı bunu unutna öğrendiğin an bitmeliydi fazla kurcalamanin anlamı yok kendini küçük düşürmeye değmez

kesinlikle görüşmeyin.
dinlemeyin.
zaten dürüst olsaydı eşine bunları yaşatmazdı, çocukların eşinin ne suçu var.
ya şöyle konularda acayip geriliyorum.
mutsuzsan ayrıl , kadını aldatmak nedir ya çocuklarını kandırmak nedir.

Görüşmek neden biliyor musun senin ilgin ve sevginden emin kaybetmemek adına seni ikna edicek kesinlikle senin dulluğundan faydalanan evliliğinden monotonlıgundan sıkılmıs duygusal bir capkın bu adam . Yani ask adamı asktan beslenir kadın avcısı ilerde kendinden tiksinebilirsin böyle rezil bir adama yüz verdiğin için eminim

Back
X