Adam masum yollarine yatmış, kız okudukça inanasım geldi :44: ama onca şeytanlıklar yapıp eşini aldatan birinin tek sözüne inanılmaz. Kız bugün gelmiş diyor ki ben nasıl kapıldım anlamıyorum. Bi kaç saatliğine yanıma geldi diyor, onunla yan yana yürürken utandım diyor.. Evli bi adamla el ele sokakta gezmek ne derece mantıklı kendi kendime sorguladım diyor. Bide sevgili olduktn sonraki ilk görüşmeleriydi, bugüne kadar hep telefonla konuşurduk heyecan doruklardaydı herşey süperdi ama sevgili olarak görüştüğümüzde kendi kendime kızım sen şaka mısın neredeyse annenler aynı yaşta bi adam falan diye düşünmüş. Bunları anlatınca çok şaşırdım. Bi daha asla böyle bi hataya falan düşmem dedi. Ama bi kere en yakın arkadaşlarını kaybetti. Öyle biri ile bundan sonra aynı odada bulunmak bile beni utandırıyor aslında.
bence onun için böyle düşünmen doğru değil çünkü insanlar hata yapabilrler o senn arkadaşın eğer doğruyu bulmazsa bunları söyleyebilirsin ama genede bu onu yargılama hakkını kimseye vermez sonuçta herkes kendi hayatını yaşıyor bence arkadaşına karşı ön yargılı davranma burdaadamda pislik var.... eğer hala devam etmiyorsa arkadaşın hata olduğunu anlamıştır
. Şu an ne desen nafile kıza; adam bundan hevesini alıp tekmeyi basınca gelip ağladığında anlar, bu yüzyılların oyunu böyle. Gelmiş böyle gider, memlekette azgın teke çok, aptal kızda ; aşık olunduğunu sanıyolar.. kesin eşinle mutsuz aradığını bunda buldu hikayesidir )) kıza geçmiş ola , onbinde bir belki olur, onunda vebalini vicdanı kabulleniyosa ..Kabul edemiyorum! Artık bu insanlar beni çıldırtma noktasına getirtiyorlar.
Bi Bayan var çalıştığım şirkette,1 haftadır birini tanıyormuş, Adam farklı bir şehirde ve mesleğini söylemem doğru olmaz ama çok üst konumda biri. Bayanda okumuş kültürlü biri, böyle bir cahilliği nasıl yapar anlamadım. 24 yaşında kız, adam 38 yaşında. Bi hevesle yanımıza geldi. Anlatmaya başladı böyle böyle tanıştım, ama evliymiş bide bi kızı varmış ama inanın ki o konuyu 1 haftadır hiç açmadım bile, sadece mutlu olduğum şeyi yapmak istiyorum yapıyorumda, o kadar üst kademede bi adam dk başı mesaj atıyor aryor vs vs diyor. Çok gurur duyulacak birşeymiş gibi övüyor.
Gözlerim faltaşı gibi büyüdü, empati yapmasını istedim. Yaptığının büyük terbiyesizlik olduğunu vurguladım ama bunu söylediğim anda bile sırıtıyordu. Arsızlığa bakar mısınız? Neyin kafası bu? Çok sinirliyim çok ..Şimdi evli erkekelrle birlikte olan bayanlara sormak istiyorum;gerçekten bekar erkeklerin suyu mu çıktı? Yada yaşadığınız şeyden dolayı pişmanlık duyuyor musunuz?
Ayrıca bu anlattığım kızı böyle bi saçmalıktan döndürme şansım varmı kızlar?
. Şu an ne desen nafile kıza; adam bundan hevesini alıp tekmeyi basınca gelip ağladığında anlar, bu yüzyılların oyunu böyle. Gelmiş böyle gider, memlekette azgın teke çok, aptal kızda ; aşık olunduğunu sanıyolar.. kesin eşinle mutsuz aradığını bunda buldu hikayesidir )) kıza geçmiş ola , onbinde bir belki olur, onunda vebalini vicdanı kabulleniyosa ..Kabul edemiyorum! Artık bu insanlar beni çıldırtma noktasına getirtiyorlar.
Bi Bayan var çalıştığım şirkette,1 haftadır birini tanıyormuş, Adam farklı bir şehirde ve mesleğini söylemem doğru olmaz ama çok üst konumda biri. Bayanda okumuş kültürlü biri, böyle bir cahilliği nasıl yapar anlamadım. 24 yaşında kız, adam 38 yaşında. Bi hevesle yanımıza geldi. Anlatmaya başladı böyle böyle tanıştım, ama evliymiş bide bi kızı varmış ama inanın ki o konuyu 1 haftadır hiç açmadım bile, sadece mutlu olduğum şeyi yapmak istiyorum yapıyorumda, o kadar üst kademede bi adam dk başı mesaj atıyor aryor vs vs diyor. Çok gurur duyulacak birşeymiş gibi övüyor.
Gözlerim faltaşı gibi büyüdü, empati yapmasını istedim. Yaptığının büyük terbiyesizlik olduğunu vurguladım ama bunu söylediğim anda bile sırıtıyordu. Arsızlığa bakar mısınız? Neyin kafası bu? Çok sinirliyim çok ..Şimdi evli erkekelrle birlikte olan bayanlara sormak istiyorum;gerçekten bekar erkeklerin suyu mu çıktı? Yada yaşadığınız şeyden dolayı pişmanlık duyuyor musunuz?
Kabul edemiyorum! Artık bu insanlar beni çıldırtma noktasına getirtiyorlar.
. Şu an ne desen nafile kıza; adam bundan hevesini alıp tekmeyi basınca gelip ağladığında anlar, bu yüzyılların oyunu böyle. Gelmiş böyle gider, memlekette azgın teke çok, aptal kızda ; aşık olunduğunu sanıyolar.. kesin eşinle mutsuz aradığını bunda buldu hikayesidir )) kıza geçmiş ola , onbinde bir belki olur, onunda vebalini vicdanı kabulleniyosa ..
rainydays ... ☔️
lose track of time ➰
Çok şükür bitirdilerHemde 2 hafta sonra falan .. Adam sen çok temiz bir kızsın ben bu günaha giremem, git gide alışmaya başladım sana. Sonu olmayan birşeyin içine atamam seni daha çok gençsin falan demiş. Kızda evet son bi kaç gündür vicdan yapmaya başladım falan demiş öyle bitirmişler
Fakat bi çoğumuz konuşmuyoruz kızla. Ufak bi heves için arkadaşlarını kaybetti.
O zaman adamda insafa gelmiş gene biraz iyilik varmış içinde, kıza iyi bir hayat dersi bu, daha temkinli adım atar bi daha yanaşıp yüz vermez evli adama, inşallah tabiki... Kız çok pişmansa çokta dışlamayın, hatalarbinsanalr için dersini aldıysa ona bu yeter, ama bir kere bir konuşma çekerek şu an kullanılıp atılmalta bardı napardın diye söyleyin ipin ucundan döndün diyin...
Fakat acı gerçekki günümüzde bunları takmadan evli erkeklerle yaşayanpk kız var, bi şekil olgun diyoşar ne alakaysa, yada belli bi mevkie gelmiş rahat ediyolar yanlarında, şefkat arayanı, maddi çıkar, çok nadir sevgi...
Kadının düşmanı kadın aslında..
Günahı çok büyük, Allah korkudu olan yapmaz, fakat çok var, vardılar hep var olacaklarda acı gerçek ... Allah'la kendi vicdanları arasında kalmış hesap vereceklerdir, hayat maalsef acı, ve dünyada kötü niyet çok yaygınlaşıyor ..
rainydays ... ☔️
lose track of time ➰
Evet kesinlikle, artık evlenmeye korkuyorum. İnsanlarda ahlak kavramı kalmamış. Ne kadar acı ihanet .. Heleki bunu kendi hemcinsine nasıl yaparsın? Çünkü sende bir bayansın ve o bayanın nasıl canının yanacağını sende çok iyi bilirsin .. Ve bunu bildiğin halde devam ediyorsan vicdandan yoksun bir insansındır zaten, allah ıslah etsin derim ..
Bu arada biz onu birer arkadaşı olarak devamlı uyardık. Ama fayda etmedi. Adam şimdi yüz verse yine koşa koşa gider. Adama geçen twitterdan göndermeler yapmış, oda cevap yazmış falan.Ama 2 arkadaş gibi. Yani tekrar bi ilişkiye başlamaları sadece bi adım atmayı gerektiriyor.
Kim ne derse desin herşey kadında başlayıp kadında biter. Erkekler aciz yaratıklardır, kadın yüz vermedikçe nasıl yanaşsın ki? Dediğiniz çok dopru bir kadının düşmanı yine bir kadın gerçekten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?