Kabahat sende, niye bu kadar önemseyip sinirlerini bozuyorsun ki? Her koyun kendi bacağından asılır.
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor.
Kadın güzel mi peki bari? Yoksa zeki falan mi öyle hem yakışıklı hem kariyerliyi ayarlamış.....terbiyesiz ya...Allah ıslah etsin
Kabul edemiyorum! Artık bu insanlar beni çıldırtma noktasına getirtiyorlar.
Bi Bayan var çalıştığım şirkette,1 haftadır birini tanıyormuş, Adam farklı bir şehirde ve mesleğini söylemem doğru olmaz ama çok üst konumda biri. Bayanda okumuş kültürlü biri, böyle bir cahilliği nasıl yapar anlamadım. 24 yaşında kız, adam 38 yaşında. Bi hevesle yanımıza geldi. Anlatmaya başladı böyle böyle tanıştım, ama evliymiş bide bi kızı varmış ama inanın ki o konuyu 1 haftadır hiç açmadım bile, sadece mutlu olduğum şeyi yapmak istiyorum yapıyorumda, o kadar üst kademede bi adam dk başı mesaj atıyor aryor vs vs diyor. Çok gurur duyulacak birşeymiş gibi övüyor.
Gözlerim faltaşı gibi büyüdü, empati yapmasını istedim. Yaptığının büyük terbiyesizlik olduğunu vurguladım ama bunu söylediğim anda bile sırıtıyordu. Arsızlığa bakar mısınız? Neyin kafası bu? Çok sinirliyim çok ..Şimdi evli erkekelrle birlikte olan bayanlara sormak istiyorum;gerçekten bekar erkeklerin suyu mu çıktı? Yada yaşadığınız şeyden dolayı pişmanlık duyuyor musunuz?
Ayrıca bu anlattığım kızı böyle bi saçmalıktan döndürme şansım varmı kızlar?
Boşver canım ya o kendini kullandırmaya meraklıymış sonra aklı başına gelir mi bilemem ama duyarlı saygılı bir insan olaymış da demi ama... Ayrıca değil o kız tillahı gelse o adam karısını boşamaz böyle aklı yarımları kullanıp kullanıp atar...
bence size yalan söylüyor adama söylediyse arkadaşlarıma anlattım falan diye o da panik olup hemen ayrıldığımıızı görüşmediğimizi söyle demiştir.kızlar bu konuda pek hassas davranmaz ama evli çocuklu ve 38 yaşındaki bir insan böyle bir durum karşısında tutuşur eğer kafaya koymuşlarsa hiç kimse engel olamaz karısı öğrense bile ortaya çıksa dahi aynı durumu ben yaşadım hiçç umurlarında olmadı inkar edip güldüler birde
Canım, kız whatsapaa resim bile koymuştu birlikte çekilmiş. Bu arada Kesin olarak bitirmişler ikiside vicdana gelmiş. Mesajları okuyordu yanımda ki bayana, işte adam az daha karısına yakalacakmış korkudan kızın mesajlarını silmiş kızda öğleden sonra mesaj atınca şükür yazabildin falan filan yazmış işte adam konuyu özet geçmiş. Kızda demiş ki ben benim yüzümden evliliğinin bozulmasına dayanamam, sırf konuşmak ikimizede iyi geliyor diye böyle birşey yaşamaya değer mi sorgulamamız gerekiyor yazmış. Adamda aynen şöyle yazmış, sen daha çok gençsin herşeyin başındasın böyle bi ilişki ilerleyen zamanlarda sana yetmeyebilir, haklı olarak sende her genç kız gibi sevdiğin adamla bi sonun olmasını isteyeceksin ama olmayacak, daha şimdiden sana bu kadar alışmışken ileride bitirmek çok daha zor olur. Sen daha küçüksün ama ben gördüm geçirdim, bu olay ortaya çıktığında herkes beni suçlayacak seni deği. Aklı başında davranmam gerektiğini söyleyecekelr. En çokta senin yıpranmandan korkuyorum bence bitirelim ama şunu unutma kalbimin bi köşeyi değil, tamamı sana ait küçük sevgilim falan yazmış. İşte birşey olduğunda ilk yanına koşacağın kişi ben olayım, çkinmeden her sorununu söyle. Aradada yazmayı unutma ama falan yazmış. Adam dünden beri whatsapp durumlarına efkarlı şeyler yazıyormuş kız öyle diyor. Benm anlamadığm kmse sormuyor mu ya şaştım kaldım. Artık gerçekten aşık olduklarına inanmaya başladım baksana bu cümlelerle bitirme kararı aldıklarına göre :44:
Güzel kız ya allah için alımlı falan. İyide eğitim almış bi kız yani. Ama üst mesajda da belirttim ya git gide bitme noktasına geldihızlı başladı hızlı bitiyor hihi valla çok mutluyum beter olsunlar
Heveslenmiştim adam mesaj atmıyor sanırım kızdan soğudu diye ama dün az daha eşine yakalanacakmış ve korkudan kızın nosunu silmiş. Kızda az önce mesaj atmış oda hele şükür falan diye aramış. Numaranı ezberlememiştim, dünde böyle olaylar oldu ismini gördü sandım ve sildim demiş. Kızda demiş ki evliliğine zarar gelmesini istemiyorum birşey olursa vicdan yaparım sende doğru birşey mi yapıyoruz bunu sorgulamamız lazım demişkız insan olduğunu şükür ki hatırladı
bence adam kızı şu moda sokmaya çalışıyor her şeye razıysan gel adam akıllı davranıyor bıdı bıdı yapmayacaksan bu durumu kabulleneceksen gel adamın tek amacı bu kızdan olsun ben razıyım sıkıntı yok demesini sitiyor yoksa niye desin her sıkıştığında bana koş diye adam iyi görünerek kızı tavlamaya çalışıyor bu taktikler hep bu ilşikilerin taktiğidir.
hay ağzına sağlık adam diyor yani yattıktan sonra zırlama ben sana tüm gerçekleri söylemiştim diyee ıyy boyu posu devrilsin rezil olsun
Bayadır takip edemiyodum canım...bitiyo yani aşk-ı memnu :)...ohh olmuş...nedir bu evli kadınların kocalarına asılanlardan çektikleri...Allah hepimizi korusun öylelerinden...aminnn..
Valla öyle görünüyor kuzum 2 gündür hiç konuşmadılar .. Kız ruh gibi geziyor ortalıkta. Adam melankoliğe bağlamış.Whatsaap durumlarında isyanlarda
Hayır benim anlamadığım madem kötü birşey olduğunu biliyordunuz neden en başında başladınız .. Herkes için en iyi olanı bu. Yazık günah ya bi yuva kolaymı kuruluyor. Adamda tam adi he .. gözleri dışarıda olan erkeklerden nfret ediyorum pislikler.
kız şimdi dayanamayacak aaa tammm ben razıyım sonuçta seni böyle sevdim diyip 2.kadın olmayı kabul edecek adam taktik ustası bence :) adam söylemiş işte her genç kız gibi sende evlenmek isteyeceksin sevgilinle diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?