Evli Bir Adama Aşık Olmakta Neyin Nesi?

Kabahat sende, niye bu kadar önemseyip sinirlerini bozuyorsun ki? Her koyun kendi bacağından asılır.
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor.

İnanın uyuyunca bile aklıma geliyordu. Sanki adam benimle aldatıyormuş gibi vicdan yapıyordum, bu kızda nasıl bi kalp var anlamıyorum ya.

Hı bu arada kızlar adam bu aralar pek vakit ayıramıyormuş kız git gide soğumuş .. Az önce gldi yanımda ki arkadaşa söylüyor.Ay valla bu aralar ilgi 0 , bak bu saat oldu bende mesaj atmıyorum yokluğunuda pek hissetmedim falan dedi o çok öve öve anlattığı tutkuları tırt çıkmıııııışşşşşş

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadın güzel mi peki bari? Yoksa zeki falan mi öyle hem yakışıklı hem kariyerliyi ayarlamış.....terbiyesiz ya...Allah ıslah etsin

Güzel kız ya allah için alımlı falan. İyide eğitim almış bi kız yani. Ama üst mesajda da belirttim ya git gide bitme noktasına geldi hızlı başladı hızlı bitiyor hihi valla çok mutluyum beter olsunlar

Boşver canım ya o kendini kullandırmaya meraklıymış sonra aklı başına gelir mi bilemem ama duyarlı saygılı bir insan olaymış da demi ama... Ayrıca değil o kız tillahı gelse o adam karısını boşamaz böyle aklı yarımları kullanıp kullanıp atar...

çok haklısın valla bekarların suyu mu çıktı bende çok kızıyorum.Allah ıslah etsin nediyim

Canım sanırım bitiriyorlar bugün hiç konuşmamışlar düşün

Heveslenmiştim adam mesaj atmıyor sanırım kızdan soğudu diye ama dün az daha eşine yakalanacakmış ve korkudan kızın nosunu silmiş. Kızda az önce mesaj atmış oda hele şükür falan diye aramış. Numaranı ezberlememiştim, dünde böyle olaylar oldu ismini gördü sandım ve sildim demiş. Kızda demiş ki evliliğine zarar gelmesini istemiyorum birşey olursa vicdan yaparım sende doğru birşey mi yapıyoruz bunu sorgulamamız lazım demiş kız insan olduğunu şükür ki hatırladı

Kime güveneceğimizi bilemez olduk artık bu terbiyesizler yüzünden.
Böyle şeyler işte okumaya mesleğe falan bakmıyor. İnsanın içinde olmayacak.
Sanki memlekette erkeklerin suyu çıktı hey Allah'ım...

bence size yalan söylüyor adama söylediyse arkadaşlarıma anlattım falan diye o da panik olup hemen ayrıldığımıızı görüşmediğimizi söyle demiştir.kızlar bu konuda pek hassas davranmaz ama evli çocuklu ve 38 yaşındaki bir insan böyle bir durum karşısında tutuşur eğer kafaya koymuşlarsa hiç kimse engel olamaz karısı öğrense bile ortaya çıksa dahi aynı durumu ben yaşadım hiçç umurlarında olmadı inkar edip güldüler birde

Canım, kız whatsapaa resim bile koymuştu birlikte çekilmiş. Bu arada Kesin olarak bitirmişler ikiside vicdana gelmiş. Mesajları okuyordu yanımda ki bayana, işte adam az daha karısına yakalacakmış korkudan kızın mesajlarını silmiş kızda öğleden sonra mesaj atınca şükür yazabildin falan filan yazmış işte adam konuyu özet geçmiş. Kızda demiş ki ben benim yüzümden evliliğinin bozulmasına dayanamam, sırf konuşmak ikimizede iyi geliyor diye böyle birşey yaşamaya değer mi sorgulamamız gerekiyor yazmış. Adamda aynen şöyle yazmış, sen daha çok gençsin herşeyin başındasın böyle bi ilişki ilerleyen zamanlarda sana yetmeyebilir, haklı olarak sende her genç kız gibi sevdiğin adamla bi sonun olmasını isteyeceksin ama olmayacak, daha şimdiden sana bu kadar alışmışken ileride bitirmek çok daha zor olur. Sen daha küçüksün ama ben gördüm geçirdim, bu olay ortaya çıktığında herkes beni suçlayacak seni deği. Aklı başında davranmam gerektiğini söyleyecekelr. En çokta senin yıpranmandan korkuyorum bence bitirelim ama şunu unutma kalbimin bi köşeyi değil, tamamı sana ait küçük sevgilim falan yazmış. İşte birşey olduğunda ilk yanına koşacağın kişi ben olayım, çkinmeden her sorununu söyle. Aradada yazmayı unutma ama falan yazmış. Adam dünden beri whatsapp durumlarına efkarlı şeyler yazıyormuş kız öyle diyor. Benm anlamadığm kmse sormuyor mu ya şaştım kaldım. Artık gerçekten aşık olduklarına inanmaya başladım baksana bu cümlelerle bitirme kararı aldıklarına göre :44:

bence adam kızı şu moda sokmaya çalışıyor her şeye razıysan gel adam akıllı davranıyor bıdı bıdı yapmayacaksan bu durumu kabulleneceksen gel adamın tek amacı bu kızdan olsun ben razıyım sıkıntı yok demesini sitiyor yoksa niye desin her sıkıştığında bana koş diye adam iyi görünerek kızı tavlamaya çalışıyor bu taktikler hep bu ilşikilerin taktiğidir.

Bayadır takip edemiyodum canım...bitiyo yani aşk-ı memnu :)...ohh olmuş...nedir bu evli kadınların kocalarına asılanlardan çektikleri...Allah hepimizi korusun öylelerinden...aminnn..

ohaaaaaaaaaaaaaaa.... ben de kız eşini boşar benimle evlenir diye bekliyor sanmıştım. senin arkadaşın da evlenmek istemiyormuş ne demek yaa evliliğine zarar gelsin istemiyorum neee. madem istemiyor adamla ne halt ediyor. ay ahlaksızlığın bile bir boyutu varmış vaah yazıklar olsun insanım diye gezmesinler....

hay ağzına sağlık adam diyor yani yattıktan sonra zırlama ben sana tüm gerçekleri söylemiştim diyee ıyy boyu posu devrilsin rezil olsun

hay ağzına sağlık adam diyor yani yattıktan sonra zırlama ben sana tüm gerçekleri söylemiştim diyee ıyy boyu posu devrilsin rezil olsun

kız şimdi dayanamayacak aaa tammm ben razıyım sonuçta seni böyle sevdim diyip 2.kadın olmayı kabul edecek adam taktik ustası bence :) adam söylemiş işte her genç kız gibi sende evlenmek isteyeceksin sevgilinle diye :)

Bende ayni seyi yasadım.gecen sene evli bi adama asık olmus ve iliskisi olan bi arkadasim vardi.cok kizdim ona arkadaşlığı kestim hic konusmadim ve bir yıl geçmeden ustunden aynisi benim basima geldi.bazen mantığın devre dısı kaldığı durumlar oluyor.benim asık oldugum evli adamin da parası çoktu ve küçük bi kizi vardi.ama ben Taparcasina sevdim ve sadece onu o oldugu icin sevdim.fedakarliklar yaptim sabrettim emek verdim.eger ki gercek bi sevgi varsa insanın icinde kim ne derse desin ferman dinlemiyor evet benim gercekten sevene saygım var.ama kalkip parası icin evli adamlara musallat olan ya da onun yuvasını yıkmak icin turlu girişimlerde bulunan kadınlara asla tahammülüm yok.sonunda o asık oldugum adam hayatımı mahvedip baskalarına gitti.yani zarar goren yine kadın oluyor.o yüzden tavsiyem asla kimseyi kınama.cunku kınadığın sey basına gelmeden ölmüyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu hayatta doğrular da olacak yanlışlar da
ne kadar tartışırsak tartışalım yanlışlar olmaya devam edecek
arkadaşınızın zararı kendisine, elin kadınını düşünmek zorunda değil
asıl o adam vicdansız, haysiyetsiz

Bayadır takip edemiyodum canım...bitiyo yani aşk-ı memnu :)...ohh olmuş...nedir bu evli kadınların kocalarına asılanlardan çektikleri...Allah hepimizi korusun öylelerinden...aminnn..

Valla öyle görünüyor kuzum 2 gündür hiç konuşmadılar .. Kız ruh gibi geziyor ortalıkta. Adam melankoliğe bağlamış.Whatsaap durumlarında isyanlarda
Hayır benim anlamadığım madem kötü birşey olduğunu biliyordunuz neden en başında başladınız .. Herkes için en iyi olanı bu. Yazık günah ya bi yuva kolaymı kuruluyor. Adamda tam adi he .. gözleri dışarıda olan erkeklerden nfret ediyorum pislikler.

inanamıyorum ya bide ruh gibi geziniyor.demek adam onunla evlenmek istese yuvasını yıksa kızın umrunda olmucak.Allah bilir adamın eşinide kıskanıyordur.Allah ıslah etsin böylelerini

Adam masum yollarine yatmış, kız okudukça inanasım geldi :44: ama onca şeytanlıklar yapıp eşini aldatan birinin tek sözüne inanılmaz. Kız bugün gelmiş diyor ki ben nasıl kapıldım anlamıyorum. Bi kaç saatliğine yanıma geldi diyor, onunla yan yana yürürken utandım diyor.. Evli bi adamla el ele sokakta gezmek ne derece mantıklı kendi kendime sorguladım diyor. Bide sevgili olduktn sonraki ilk görüşmeleriydi, bugüne kadar hep telefonla konuşurduk heyecan doruklardaydı herşey süperdi ama sevgili olarak görüştüğümüzde kendi kendime kızım sen şaka mısın neredeyse annenler aynı yaşta bi adam falan diye düşünmüş. Bunları anlatınca çok şaşırdım. Bi daha asla böyle bi hataya falan düşmem dedi. Ama bi kere en yakın arkadaşlarını kaybetti. Öyle biri ile bundan sonra aynı odada bulunmak bile beni utandırıyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…