Tam bir evli sevicisiniz ama dikkat edin bir gün benim gibi deli bir kadının kocasına falan denk gelirsiniz,
sizi öyle bir rezil kepaze eder ki herhangi bir adama merhaba demeden önce medeni durumunu sormak zorunda kalırsınız.
Tam bir evli sevicisiniz ama dikkat edin bir gün benim gibi deli bir kadının kocasına falan denk gelirsiniz,
sizi öyle bir rezil kepaze eder ki herhangi bir adama merhaba demeden önce medeni durumunu sormak zorunda kalırsınız.
Nah kötü anlatmadı. Biraz bile sempatisi olduğunu hissettirse ev arkadaşı size o şekilde yaklaşmazdı. Bal gibi olum çakıyorum, sen de şansını dene çak şeklinde anlatmış.
O evli adamdan niye korkuyorsunuz, herhangi bir anlattığınızı nasıl ispatlayacak ailenize? Salladım sıktım dersiniz geçer yoksa tırnak içinde eski sevgilinizi bir de adı soyadıyla mı çekiştirdiniz? dayanamayıp sordum valla ama tavsiye mavsiye yok. Yakınınız olsam vasi atatırdım size.
Konuşurken asla sınırı aşmadım.Adam zaten seküler biri, bana normal şekilde tavsiye verecek diye düşündüm.Bir de eski sevgilimin aile bilgilerine ulaşabilir diye.Eski sevgilimden evli mi diye şuphelenmistim.Aklımdan başka bir şey geçmedi.Onun adamın da benim hakkımda başka bir niyet taşıdığını fark ettiğim anda sert bir dille reddettim.