Evli bir arkadaşım bana ahlaksız teklifte bulundu,üzerimde baskı kuruyor.Ne yapmalıyım?

Haklısınız hata üstüne hata kimseye anlatmamam gerekirdi.icimde bitirip silip atmam gerekirdi.

Yürümek değil bu direkt çullanmak. Hangi cesaret cıscıbıl çıkıyor kapıya, bunu kestirmek zor değil. Kötü konuşmamak için dilimi ısırıyorum, adam bunu baya ortaya atmış habarı yok habarı.

Yahu niye bir daha kimse olmasin, niye bu igrenc herife bakarak gelecege dair umutsuzluga kapiliyorsunuz ki siz? Disarida erkek kitligi yok yahu, hepsi de bu kadar korkunc herifler degiller. Tamam su an uzgunsunuz, hala sevdiginizi dusunuyorsunuz vs (ki bence bu kadar korkunc tavirlari olan birini seviyor olamazsiniz su an, siz sadece takinti yapmissiniz bence), ama bunlar gececek. Ben herrr iliskimde "Bir daha kimseyi boyle sevemem" diyorum, bir sonrakini hep daha cok seviyorum mesela dhsjdjs neden olmasin, gencecik kadinsiniz. Hele bir de atanin, ise baslayin, kendi cevrenizden ne insanlar olacak. Sadece sevgili de degil, bambaska bir arkadas cevreniz olacak, sosyal hayatiniz, ekonomik ozgurlugunuz olacak, kendi eviniz/ortaminiz olacak. Bunlara odaklanip KPSS'ye asilin bence su an, ben de oyle yapmaya calisiyorum
Ama su an durumlara cok depresif ve umutsuz bakiyorsunuz bence, terapi icin maddi durumunuz olmayabilir, ama psikiyatriye gitseniz hafif bir antidepresan baslanabilir bence size. Cok da iyi gelir diye dusunuyorum.

Evli mi değil mi çok düşündüm.Eski eşi memur olduğu için adam onu bırakmazdı kadın onu bırakmıştır diye düşünüyorum.Ve eski karımla boşandıktan sonra çocuklarım yıllarca benimle gorusmedi diye anlatmıştı.Adamın aldattığını kadının da sineye çekmeyip boşandıginı düşünüyorum.Maddi olarak adama bağımlı da değil.Ev arkadaşına öylesine takıldığı biri gibi bahsettiği doğrudur o şekilde yaklaştığına göre.

Diğer konunuzda dua ediyordunuz inşallah adam bana aşık olur benimle evlenir diye umarım bu düşünceden vazgeçmiş önüne bakmaya karar vermişsindir.

Ve bu arada, sizinle evlenmedigi icin coook sanslisiniz kesinlikle. Hatta o evlenmek istiyor olsaydi siz istemeyecektiniz belki de, ki istememelisiniz de. Daha evlenmeden, evlenmeyi dusundugunu soyledigi kadini aldatma planlari yapiyor herif ya. Bu adam istese de mutlu olamaz zaten bu doyumsuzluk ve duygusal zeka eksikligiyle. Kiz da mutlaka gorecektir eninde sonunda, yakalanmayacak mi bu herif hic? Hele bir de ayni evde yasiyor olacaklar, bu salaklikla pek uzun sure saklayamaz bu ihanetlerini.
Ayrica birakin orasini da evlenecegi sanssiz kiz dusunsun, bir de onu mu dert edeceksiniz? Disarida mis gibi bir hayat var ya, geleceginiz onunuzde, onu istediginiz gibi insa etmek de sizin elinizde iken.

Abow

Sen bu dediklerine inanıyor musun gerçekten?

İnşallah dediğini yaparsın da daha fazla kendini rezil etmezsin

E tamam, ne güzel işte. Başına yeni belalar almadan yoluna bak madem.

Nah kötü anlatmadı. Biraz bile sempatisi olduğunu hissettirse ev arkadaşı size o şekilde yaklaşmazdı. Bal gibi olum çakıyorum, sen de şansını dene çak şeklinde anlatmış.

O evli adamdan niye korkuyorsunuz, herhangi bir anlattığınızı nasıl ispatlayacak ailenize? Salladım sıktım dersiniz geçer yoksa tırnak içinde eski sevgilinizi bir de adı soyadıyla mı çekiştirdiniz? dayanamayıp sordum valla ama tavsiye mavsiye yok. Yakınınız olsam vasi atatırdım size.

Tam bir evli sevicisiniz ama dikkat edin bir gün benim gibi deli bir kadının kocasına falan denk gelirsiniz,
sizi öyle bir rezil kepaze eder ki herhangi bir adama merhaba demeden önce medeni durumunu sormak zorunda kalırsınız.

Evli adamlardan uzak mı dursanız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…