• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

Bie bu konu sahibi arkadaş, bir 17lik hamile kalmaya uğraşan kızımız, bir de titiz kocalı hatun baya eğlendiler diye düşünüyorum şahsen..

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

çok yazık bu kadar insanı ramazan gününde kandırmaya çalışmak......bu fantazilerini gerçekten yaşarlarsa şaşmam....kader adalet eder derler......

kandırırsan ya kanarsın yada neyle kandırdıysan aynısını yaşarsın...........:47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
Ya arkadas böyle konular acip illa mapusa geri sokacaksiniz adami :41: Ammada moda oldu evli erkeklerle beraber olmak, ne adrenalin merakli vatandaslar var. Dünyada bekar erkek kalmadi ya gidip evlilere sariyosunuz... Hepinizi bi cuvala koyup uzaya yollamak lazim... :47:

kanım dondu konuyu okurken :20: 17 yaşında senin okulda olman gerek ne patronuymuş bu? evli adamların peşinden bi düşün artık ya ne bencil insanlarsınız! git bi kitap oku kendini geliştir vatana millete hayrın olsun saçma sapan yok onun eşi yok bunun kocası... sana hakaretler etmek isterdim.. içimden geçen bu fakat yapmıyorum neyseki.

Bende dindarlıkla alakasını sordum sonra alakası yok dediniz yahu :26:

Belki de çağdaş nesil yetiştireyim derken gerizekalı nesil yetiştirmişlerdir oda olabilir :ssz:

çağdaş nesil yetiştireyim derken gerizekalı nesil yetiştirmişlerdir oda olabilir demişsiniz
böyle bir replik günümüzde sivrilmemiş ama inanın bayıldım :46: :46:
bence de doğrusu bu , bazıları çağdaşlığı başka yerlerinden anlıyor.......

Vay be 22 yaşında evlenmiş, patron olmuş, karısını aldatmış, fırtınalı bir aşk yaşamış.
Ben de 22 yaşındayım. Ve ne evlenebildim, ne patron olabildim, ne de kocamı aldatabildim.
Hangimiz beceriksiziz acebaa:12:
sen tabisiiii..22 yıllık ömrüne en fazla 2-3 sevgili bir doplama falan sıkıştırabilmişsinidr.

çağdaş nesil yetiştireyim derken gerizekalı nesil yetiştirmişlerdir oda olabilir demişsiniz
böyle bir replik günümüzde sivrilmemiş ama inanın bayıldım :46: :46:
bence de doğrusu bu , bazıları çağdaşlığı başka yerlerinden anlıyor.......

yok aslında onu kastetmedi,dindar dediğim için üzerine alındı sanırım,o yüzden karşıt birşey söylemek adına böyle yazdı..:) oldu mu olmadı ama neyse :ssz:

Olayın geçtiği yer arizona sanırım, burasıda Amerika. küçük yerlerde küçük beyinli kızların şehir değiştirmesine de tamam canım git kafanı topla gel sen diye izin verir aileler. gerçekten çok yıpranmış o küçük kafan . sen git kızım bi hava alda gel diye yorum getiriyorum olaya.

başka adam yok, başka ilişki yok yaşanılacak, üzerine vicdan sahibi numarası yapıyor ya ergen aklıyla.

büyük konuşmaktan hep kaçınırım, bunu yapan benim kızım olacak ....

:27: nasılda içli anlatmışsınız...

Yazdıklarınızı bir okur musunuz? Adamın karısı hiç geçmiyor da konunun içinde.

Adam evli, hani sizi kimsenin sevemeyeceği kadar çok seven adam var ya, şu anda başka bir kadınla nikahlı :27:.

Pislik herif, kim bilir evde karısını nasıl üzüyordur. "Bence yuva yıkan kadın" sıfatı sizi tanımlamak için yeterli değil üzgünüm. Allah kimseleri sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın.

Gerçi sizin gibi hanımları da takdir ediyorum, bir tür amme hizmeti yapıyorsunuz. Eşi tarafından mutlu edilemeyen erkekler sayenizde mutlu oluyorlar, Allah razı olsun :27:.

Yazdıklarınızı okurken midem bulandı, tiksindim...

sen tabisiiii..22 yıllık ömrüne en fazla 2-3 sevgili bir doplama falan sıkıştırabilmişsinidr.

Ne 2-3 sevgilisi. 1 Tane adam akıllı oldu. Onu da elimden kaçırdım. Başkasıyla evleniyor:27:
Yok anam benden adam olmaz.
Burdan ofiş ablaya, sana, true, cow, milenaya falan sesleniyorum. Evde kalacağım az destek çıkın, yağuşuklu kuzenlere falan varım:12:

seni alkışlamamızı bekliyordun heralde sevgili konu sahibi
sen hiç aldatıldın mı
yada o hisse kapılıp için acıdımı yandımı
nerden bileceksin demi
yok karısının hatası varmış sen kimsin ki o kadının hatasının oldugunu biliyorsun
karşıdaki adam bile tenezzül etmeyecegimizin şahsın anlattıgı kadar
yaptıgından utanacın yere yag gibi üstü çıkıyorsun bide
yorumlarımızı begenmedigin için konuyada cevap verme kızım sen
en iyisi sen büyü öyle gel
ha bu arada evli adamların yakasından düşün
umarım o kadıncagıza yaşattıgın acıyı sende birgün yaşarsın

Vay be 22 yaşında evlenmiş, patron olmuş, karısını aldatmış, fırtınalı bir aşk yaşamış.
Ben de 22 yaşındayım. Ve ne evlenebildim, ne patron olabildim, ne de kocamı aldatabildim.
Hangimiz beceriksiziz acebaa:12:

Al benden de okadar 25 yaşındayım daha yeni evlenmeye karar verdik 3 senede. 22 yaşında adam bütün herşeyi yapmış bide bir buçuk yıl gizli gizli ilişki yürütmüş. Biz de bir halt yok adam 22 yaşında patron olmuş bu çoçuk askerliği de var tabi bu arada bunu da yaptımı ki:1::1::1::1::1::1:

adam mutlu değilse boşansın kardeşim bunu söylemek senin aklına gelmedi mi boşansın ne yaşıyorsa yaşasın

yoksa böyle adrenalin dolu bir ilişkiniz olmayacağından mı korkuyorsunuz...

Valla böyle konular görünce hiç şaşırmıyorum. Bizim akıllı bildiğmiz acun ılıcalı bile karısını aldattı. Metreside şuan acunun metresi olmaktan gurur duyuyo herkese göstere göster yaşıyo ilişkisini kadın heee bide çocuk yaptı evli adamdan kendini iyice karısı gibi görmeye başladı. Valla ağzım açık izliyorum hepsini böyle böyle metresliği normalleştiriyolar. Şeyma subaşı evli adamı ayartıp çocugu yaptı miamiler de geziyo eee 17 yaşında kızlarda patronlarından hamile kalıp bu " büyük aşkı" meyvelendirmek istiyolar. Onların neyi eksik şeyma metresinden? Kolay paraya ulaşmak bu aralar bu kadar basitken niye hanım kızlarımız sabah 8 akşam 7 çalışsınlar. Ohhh evli zengin bi tane bul bide elinden kaçmasın diye doğur bi tane. Sonrada " kınamayın beni kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş " diye gez ortalarda :47:

He bide metreslerin diğer top 10 listesindeki ilk üçe giren cümleleri sıralıyorum
" ne yaşadığmı bilmiyosunuz çok direndim "
" kınamayın beni , insan kınadığı şeyi yaşaamdan ölmezmiş"
" çok büyük aşk yaşıyoruz , ben çok masumum ama bu aşka karşı koyamıyorum"
Bütün metresler genelde suçsuz günahsız oluyolar hep ama evli adamlarda yatıp kalkıcak kadarda şeytanlar. Kimse parkta elele dolaşıyoruz demesin!!!! :47:

Al benden de okadar 25 yaşındayım daha yeni evlenmeye karar verdik 3 senede. 22 yaşında adam bütün herşeyi yapmış bide bir buçuk yıl gizli gizli ilişki yürütmüş. Biz de bir halt yok adam 22 yaşında patron olmuş bu çoçuk askerliği de var tabi bu arada bunu da yaptımı ki:1::1::1::1::1::1:

Yapmamıştır anam, aşna fişneden sıra mı gelir? Vatani görev beklesin nolcek ki? Karı kız daha önemli.
Bahse girerim, asker yolu da gözler konu sahibi bu kafayla:6:

Ne 2-3 sevgilisi. 1 Tane adam akıllı oldu. Onu da elimden kaçırdım. Başkasıyla evleniyor:27:
Yok anam benden adam olmaz.
Burdan ofiş ablaya, sana, true, cow, milenaya falan sesleniyorum. Evde kalacağım az destek çıkın, yağuşuklu kuzenlere falan varım:12:

muhahahah :60: adamın kısmetini açmış bak ne güzel :ssz:
benim yağuşuklu kuzenlerin hepsini çirkin ama akıllı kadınlar kaptı ne yazık ki:):)

Ben de lisedeyken evli bir adam dadanmıştı bana... O da patrondu :1: BMW den aşağısına binmezdi. Bana 2 kızla haber göndermişti kızlarla kavga etmiştik. son bir gün adam arabayla yanımda durdu. korkudan az kalsın ....... yeni nesil bir garip

Yıllar sonra büyüdüğümde o adamı markette karısı ve 2 çocuğu ile markette gördüm... Kadına acıdım valla :50:

Biz saftirik bir nesil miydik nedir? Bırak evli adamı bekarı bile söylerken utanırdık... Ailesi de iyi genişmiş hani :47:

Back
X