Valla böyle konular görünce hiç şaşırmıyorum. Bizim akıllı bildiğmiz acun ılıcalı bile karısını aldattı. Metreside şuan acunun metresi olmaktan gurur duyuyo herkese göstere göster yaşıyo ilişkisini kadın heee bide çocuk yaptı evli adamdan kendini iyice karısı gibi görmeye başladı. Valla ağzım açık izliyorum hepsini böyle böyle metresliği normalleştiriyolar. Şeyma subaşı evli adamı ayartıp çocugu yaptı miamiler de geziyo eee 17 yaşında kızlarda patronlarından hamile kalıp bu " büyük aşkı" meyvelendirmek istiyolar. Onların neyi eksik şeyma metresinden? Kolay paraya ulaşmak bu aralar bu kadar basitken niye hanım kızlarımız sabah 8 akşam 7 çalışsınlar. Ohhh evli zengin bi tane bul bide elinden kaçmasın diye doğur bi tane. Sonrada " kınamayın beni kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş " diye gez ortalarda
He bide metreslerin diğer top 10 listesindeki ilk üçe giren cümleleri sıralıyorum
" ne yaşadığmı bilmiyosunuz çok direndim "
" kınamayın beni , insan kınadığı şeyi yaşaamdan ölmezmiş"
" çok büyük aşk yaşıyoruz , ben çok masumum ama bu aşka karşı koyamıyorum"
Bütün metresler genelde suçsuz günahsız oluyolar hep ama evli adamlarda yatıp kalkıcak kadarda şeytanlar. Kimse parkta elele dolaşıyoruz demesin!!!!