• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

Yapmamıştır anam, aşna fişneden sıra mı gelir? Vatani görev beklesin nolcek ki? Karı kız daha önemli.
Bahse girerim, asker yolu da gözler konu sahibi bu kafayla:6:

Bekler yakında asker yolu bekliyorum ama sevgilim ilk gelince karısına koştu diye konuda açar:1::1::1::1::1::1:

Ne 2-3 sevgilisi. 1 Tane adam akıllı oldu. Onu da elimden kaçırdım. Başkasıyla evleniyor:27:
Yok anam benden adam olmaz.
Burdan ofiş ablaya, sana, true, cow, milenaya falan sesleniyorum. Evde kalacağım az destek çıkın, yağuşuklu kuzenlere falan varım:12:

benim kuzenler yagusuklu ama patron değiller :14: içim acıyor içim :14:

muhahahah :60: adamın kısmetini açmış bak ne güzel :ssz:
benim yağuşuklu kuzenlerin hepsini çirkin ama akıllı kadınlar kaptı ne yazık ki:):)

Yanarım ağlarım kaderime
Bir sevgili bulamadım diye
Ki sorarım hep kendime niye
Kısmetsizim
OOO... OOO...

Birini beğensem çıkar evli
Bekarlar da var ama hercai
Kimisi de beni bulur zilli
Kısmetsizim
OOO... OOO...
Demiş ünlü Türk düşünürü Petek Dinçöz. Konu sahibi sana armağan olsun:27:

Valla böyle konular görünce hiç şaşırmıyorum. Bizim akıllı bildiğmiz acun ılıcalı bile karısını aldattı. Metreside şuan acunun metresi olmaktan gurur duyuyo herkese göstere göster yaşıyo ilişkisini kadın heee bide çocuk yaptı evli adamdan kendini iyice karısı gibi görmeye başladı. Valla ağzım açık izliyorum hepsini böyle böyle metresliği normalleştiriyolar. Şeyma subaşı evli adamı ayartıp çocugu yaptı miamiler de geziyo eee 17 yaşında kızlarda patronlarından hamile kalıp bu " büyük aşkı" meyvelendirmek istiyolar. Onların neyi eksik şeyma metresinden? Kolay paraya ulaşmak bu aralar bu kadar basitken niye hanım kızlarımız sabah 8 akşam 7 çalışsınlar. Ohhh evli zengin bi tane bul bide elinden kaçmasın diye doğur bi tane. Sonrada " kınamayın beni kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş " diye gez ortalarda :47:

He bide metreslerin diğer top 10 listesindeki ilk üçe giren cümleleri sıralıyorum
" ne yaşadığmı bilmiyosunuz çok direndim "
" kınamayın beni , insan kınadığı şeyi yaşaamdan ölmezmiş"
" çok büyük aşk yaşıyoruz , ben çok masumum ama bu aşka karşı koyamıyorum"
Bütün metresler genelde suçsuz günahsız oluyolar hep ama evli adamlarda yatıp kalkıcak kadarda şeytanlar. Kimse parkta elele dolaşıyoruz demesin!!!! :47:

acun olayı bayaa sinirlendirmiş sizi ,bilmiyordum sizden öğrendim bak ben de.. neyse içini döktünüz iyi oldu:)
ben de ilave yapayım:
ömrümce beni onun gibi seven olamaz
uzaklaşmaya çok çalıştım hep kaçtım ama olmadı,aşkı beni kendine çekti
karısıyla ayrı yaşıyor
karısı çok çektirdi ona
ben de istemem yuva yıkmak ama olmuyor işte

Bilirmisiniz ki nedense 2.kadınlar hep adam için mutsuz derler..Neden mutsuz çünkü hayatına siz girdiniz ve hayatını karıştırdınız...Asla 2.kadın için eşini boşamaz ve kurulu düzenini bozmaz...Böyle kadınlar da her zaman metres olarak yaşayıp ah alırlar ve allah ta bir gün ondan çıkartır...Bekârsan kendine bekâr bulacaksın...Böyle bir hayatın sonu asla olmaz..Akıllı olun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

içinde bulunduğun şu durumda sana nasıl bir yakıştırma yapmalarını bekliyordun? Bu gün karısıyla mutsuz diye yasak ilişki yaşayan bir adam yarın senlede mutsuz olursa aynısını yapar. Bu medenice boşanmaktan dahada yaralar insanı. Ne olursa olsun evli bir adamla yaşanan ilişkiye karşıyım. sen onu çok sevdiğini idda ediyorsun da; bakalım evde onu bekleyen kadın ne kadar seviyor? Bir evlilik %100 kadın kusurlu dahi olsa bitme derecesinde bile aldatılmamalı.

Benim babam da aldattı. noldu? ilahi adalet yerini buldu. başları dardan çıkmıyor artık. Bu kadar mı nefsiniz bu adama bağlı? madem sevmiyorsun neden boşanmıyorsun diyemiyor musunuz? yanlış yoldasın konu sahibesi. Azcık empati yap.

Bir arkadaşım vardı zamanında kendisi istanbulluydu eski eşide elazığlı. kültür farkı çoktu yanı. kadın dayakta yedi azar da işitti. (bu eylemler boşanma arifesinde oluyor) geçende dediği bana tek kelime= " çok küçüktüm bahar 17 yaşındaydım belkide oturaklı bi kadın olamadım. ama aldatılmayıda hak etmedim".

haaa sen dersen kiii yok efendim ben seviyorum amanda ölüyorum uğruna falan fişman feşmekan o zaman üzerine "yuva yıkan" damgası yapışacak haklı olarak. Bir evlilik bitecekse bitecektir zaten. zaten erkek arkadaşın çok kararlı olsaydı çoktan boşanırdı bence.

her neyse bu adamdan bu yaşantıdan uzaklaş derim. kop ondan. sen onu yarı yolda bırakmicaksın belki ama o senin için başka bir kadını yarı yolda bırakacak....

Yanarım ağlarım kaderime
Bir sevgili bulamadım diye
Ki sorarım hep kendime niye
Kısmetsizim
OOO... OOO...

Birini beğensem çıkar evli
Bekarlar da var ama hercai
Kimisi de beni bulur zilli
Kısmetsizim
OOO... OOO...
Demiş ünlü Türk düşünürü Petek Dinçöz. Konu sahibi sana armağan olsun:27:

süperdi :13::13:
ama bak sen baştan kaybetmişsin,şimdi dikkat ettim resmine..herif sexü diye gliyor sana sen de tekme atıyosun adama ,tabisi gider başkasına :27::27:

22 yaşında olması çok inandırıcı gelmedi açıkçası, konu sahibi durumu yumuşatmak için uydurdu gibi geliyor. 22 yaşında bi adam ne ara evlendi, evliliği kötü gitti, ayrı yaşamaya başladı ve kendine 1.5 senedir metres edindi?

Yine 22 yaşında bir adam ne ara kendine iş kurdu patron oldu? Olsa olsa dükkanı vardır bence patron dediği odur. Bakkal dükkanı, cep telefonu bayisi falandır muhtemelen. Biz ona esnaf diyoruz patron değil cicim. Ya da babası patrondur, bu da baba parası yiyordur muhtemelen. 22 yaşında bir adam o sorumluluğu alamaz bence.

Ya da net 22 yaşında değildir. Bu ihtimal daha ağır basıyor.

Bekler yakında asker yolu bekliyorum ama sevgilim ilk gelince karısına koştu diye konuda açar:1::1::1::1::1::1:
Hehehe. Askerden izne geldi, ama karısıyla 5 gün geçirdi, benle yarım gün ühühühüü:27:
Olası diyaloglar bunlar.

benim kuzenler yagusuklu ama patron değiller :14: içim acıyor içim :14:

Olsun olsun, ben alınca patron olur. Her başarılı erkekin arkasında bir kendiylesorunlu vardır:27:

Valla böyle konular görünce hiç şaşırmıyorum. Bizim akıllı bildiğmiz acun ılıcalı bile karısını aldattı. Metreside şuan acunun metresi olmaktan gurur duyuyo herkese göstere göster yaşıyo ilişkisini kadın heee bide çocuk yaptı evli adamdan kendini iyice karısı gibi görmeye başladı. Valla ağzım açık izliyorum hepsini böyle böyle metresliği normalleştiriyolar. Şeyma subaşı evli adamı ayartıp çocugu yaptı miamiler de geziyo eee 17 yaşında kızlarda patronlarından hamile kalıp bu " büyük aşkı" meyvelendirmek istiyolar. Onların neyi eksik şeyma metresinden? Kolay paraya ulaşmak bu aralar bu kadar basitken niye hanım kızlarımız sabah 8 akşam 7 çalışsınlar. Ohhh evli zengin bi tane bul bide elinden kaçmasın diye doğur bi tane. Sonrada " kınamayın beni kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş " diye gez ortalarda :47:

He bide metreslerin diğer top 10 listesindeki ilk üçe giren cümleleri sıralıyorum
" ne yaşadığmı bilmiyosunuz çok direndim "
" kınamayın beni , insan kınadığı şeyi yaşaamdan ölmezmiş"
" çok büyük aşk yaşıyoruz , ben çok masumum ama bu aşka karşı koyamıyorum"
Bütün metresler genelde suçsuz günahsız oluyolar hep ama evli adamlarda yatıp kalkıcak kadarda şeytanlar. Kimse parkta elele dolaşıyoruz demesin!!!! :47:

Oh be sonunda biri bu konudan bahsetti! Kadın instagramı kilitledi sinirim daha az zıplıyor görmeyince :)
Konuya gelince şaibeli gerçeklik açısından yorum yapmayacağım o yüzden.

Son düzenleme:
süperdi :13::13:
ama bak sen baştan kaybetmişsin,şimdi dikkat ettim resmine..herif sexü diye gliyor sana sen de tekme atıyosun adama ,tabisi gider başkasına :27::27:

Şarkı benim favorilerim arasındadır. Her gün dinleyip, motive oluyorum:32:
Şimdi bacım, ben masumiyet yanlısı, müzelik bir kişiliğim. Duygusal bir şey arıyorum.
yani imam nikahı yapıp, çocuk yapmaya uğraşmadığım için evde kaldım işte.:27:

Hehehe. Askerden izne geldi, ama karısıyla 5 gün geçirdi, benle yarım gün ühühühüü:27:
Olası diyaloglar bunlar.

Olsun olsun, ben alınca patron olur. Her başarılı erkekin arkasında bir kendiylesorunlu vardır:27:

öyle deme aile baskısıyla evlendirildiği için mecbur kaldı karısıyla,aralarında cinsellik de yok zaten...
sanırsın gece aralarında yattı :60:

Offff bir 17 yaşındaki hamilemiyim diye konu açan kızın konusuna koş bi buraya gel oruçlu oruçlu kafam karıştı nasıl bir gün bu yaa:53::53::53::53:

Benim başıma da bu tarz bir sey geldi evli bir adam , komusmuzdu evimize girip çıkardı nasıl bir cesaret buldysa sevgili olmayi teklif etti bana ortalığı ayaga kaldirdim babam katil oluyordu. Hatirladikca psikolojim bozuluyor:5:

Son düzenleme:

Şarkı benim favorilerim arasındadır. Her gün dinleyip, motive oluyorum:32:
Şimdi bacım, ben masumiyet yanlısı, müzelik bir kişiliğim. Duygusal bir şey arıyorum.
yani imam nikahı yapıp, çocuk yapmaya uğraşmadığım için evde kaldım işte.:27:

haydi halaya :4: mune bizi toplu olarak katlederken halay çekerek gidelim ışığa doğru :27:

acun olayı bayaa sinirlendirmiş sizi ,bilmiyordum sizden öğrendim bak ben de.. neyse içini döktünüz iyi oldu:)
ben de ilave yapayım:
ömrümce beni onun gibi seven olamaz
uzaklaşmaya çok çalıştım hep kaçtım ama olmadı,aşkı beni kendine çekti
karısıyla ayrı yaşıyor
karısı çok çektirdi ona
ben de istemem yuva yıkmak ama olmuyor işte

Ay valla çok sinirliyim onlara karşı :47: hele ki acunun metresi bir yüzsüz bir yüzsüz acunun karısı utansın ben niye utancakmışım diyen biri!!! Laaan metressin sen. Nikahlı karısı diye niye utansın kadın. Metresliği bu kadar normalleştiren başka bi kadın görmedim :47:

öyle deme aile baskısıyla evlendirildiği için mecbur kaldı karısıyla,aralarında cinsellik de yok zaten...
sanırsın gece aralarında yattı :60:

Ateşle barutun yan yana durmayacağını, cinsellik için illa büyük bir aşk gerekmeyeceğini biri şu kızlara öğretsin yaaa.:27:
Hep öyle olur zaten, karısı ile ayrı yaşar, ama ne hikmetse boşanma işlemleri hiç başlatılmamıştır bile. Aşamasında bile değiller bak:8:

Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(

ben sana bişi diyimmi. basbayada kötü insansın. yağ gibi üste çıkıyorsun. biz sana diyoruzki ulan yaptığın yuva yıkmak. sen girmeseydin o adamın hayatına belki bir şans verecekler birbirlerine ve çok mutlu olacaklar nerden biliyorsun? ne olursa olsun arkadaşım basıyorsa şu beyin düşünebiliyorsan iyiyi kötüyü ayırt edebiliyorsan ve herşeyden önemlisi ettiğini çekeceğini biliyorsan vicdanın varsa gidersin o dediğin başka memlekete.

gerçi ben sende bu düşüncenin d'sini bile göremiyorum ya neyse.

Pff ne kadar meraklıyız eleştirmeye hemen atlayın üstüme parcalayin emi... sanki burada acimasizca yerden yere vuran hic kimse hic bir hata günah yapmiyor. Klavyeden elestirmek cok kolay... Size gelirsek bu yasadiginizi hata olarak goruyorum.Hatalar insanlar icindir hepimiz farkli farkli hatalar yaptik.. daha fazla uzamadan dönmeni tavsiye ederim. İnsanlar konusur konusur unutur onlari kafaniza takmayin üniversiteye gidip bir meslek sahibi olmak candir

Edit imla..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X