Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

yahu kızı dövmediğiniz kalmış. büyük lokma ye büyük konuşma der atalarımız. ben asla yapmam dediğiniz şeyin ortasında buluverırsınız kendınızı de şaşar kalırsınız.bu her konuda böyledir. ergen demişsiniz kıza ama okuduğum bazı yorumlar daha ergence.

bak canım bu adam karısını boşamayacak daha fazla umut bağlama.bunlar aşkı sende buldum seni sevdim karımla mutlu degılım vs vs bıton söyler ama hiçbir kapıya varamazsın.tamam aşık olmuş olabilirsiniz ama sen de zaman geçince göreceksin ki amaann meğer boşmuş o dillere destan sevda.başkasına yöneleceksın halıyle. cunku adamdan bi fayda göremeyeceksın kendi yuvanı kurmak ıstıceksın başkasına yönelceksın. ha eğer boşanıp gelirse ona sözüm yok ama bence boşanmaz.karısı da bunu bırakmaz.sen ortada ööyyle ... gibi kalırsın. bunu unutma. yaşayıp göreceksın zaten çogu seyı ve kendın onu bırakcaksın gün gelınce.

bencıllık en kolayııııdır guzelım... yazdıklarını okudum elestıreyı gayet acık bır durum... sen kendını en basda o kadının yerıne koy. sen onun yerınde olsan yıllardır beraber oldugun esın omrunu adadın adam.. evlı bır adamdan sana hayır gelmez bugun senın ıcın yıllardır beraber oldugu hayat arkadasını harcıorsa harcamaya nıyetlıyse 2GUN Sonra senıde harcar ... gencsın cahıllıkde var hataya dusme olasılıgın yuksek elestırmek pek dogru degıl ben dogru bulmuorum hersey ınsanlar ıcın ınsanlar hata yapabılır fakat hatanın neresınden donsen kardır... dunyada kala kala omu kaldı... daha hayatının baharındasın kımler gelıp kımler gecıcek... kımlerın gonlu dusucek sana ALLAH ALNINA HAYIRLI yazgılar yazsın... Sana bır abla tavsıyesı BIRAK UZAK DUR. O ADAMDAN SANA FAYDA GELMEZ ZARAR gelır bırde dedıgın gıbı yuva yıkan kadın durumuna dusucegınden korkuosun yaa aynen oyle... herkezı bos ver kım ne derse desın sana ..... Hepsı duymaz gormezsın amenna KALBIn engell olur sana.. tıkarsın herseye kendını..

FAKAT... UNUTTUGUN bırsey var YER GÖK ALLAHLA... Allah herseyı en ıyı bılen ve gozetendır.. ve KUL HAKKI COK BUYUK BIR GUNAHDIR...
O kadının AHINI ALIRSAN Ne bu adamla nede baskasıyla mutlu olamazsın ne ekersen onu bıcersın bır seyı bır kısı degıl bırsuru kısı elestırıor ve kızıorsa O GITTIGIN YOL YANNISDIR BEBEGIM Kıyma kendıne daha hayatının baharındasın onunde up uzun bır yol var sen kendıne acımazsan elın adamı sana hıc acımaz aşkmıs aşk var.. ama aşkıda layıkıyla yasamak guzel olur... ınsallah ACI TECRUBELERLE dogruları hakıkıyatlerı ogrenmezsın.. Hayırlısıyla cok yorulmadan uzulmeden gercegın ıdrakına varırsın UZULDUM... SENIN ADINA... ALLAH KALBINE DOGRUYU NASIP ETSIN...

ben böyle seylerı gordugumde okudugumda sebebını bılmıorum ama uzuluorum ya cok hemde.. ALLAH HERKEZIN YARDIMCI OLSUN.. hayırlı akıl fıkır nasıp etsın...

Şekercim, konu fake , sıkma canını......Adam 22 yaşında, kendi işinin patronu, evli, bir buçuk yıldırda ayrı yaşıyorlar kız liseyi yeni bitirmiş ama oişyerinde bir sürefir çalışıyor ve iyi bir işi var . Bu senaryoya bizim oralarda, ya sayı saymayı bilmiyorsun, ya hiç dayak yememişsin derler....
İyi niyetli arkadaşım benim ilk sayfadan itibaren hepsini oku, çok eğleneceksin ama iftar hazırlamayı unutma bu eğlenceye dalıp

Guzeller Guzeliiii Ablammm :))) Yuregı Kalbi Guzel Ablam :) Çooook İyiii Anlamıssın Beni :))) Önemli Olan Niyet Tabıkı... Ama Bosu Bosuna Uzulup Canımı Sıkdıgım Icın :))) oNA uZuldum :)) Önemli Degıl :)) ALLAH HERKEZIN KALBINI EN ıyı BİLEN Şükürler Olsun Rabbım Cumlemıze Kalbımızın EKMEGINI YEDIRIR INSALLAH CANIMSIN :))) Senın gibi Temız Bir Ablam Oldugu İçin :)) Müteşekkürümm iyikiii VARSIN.. Seni Kocaman Öpüorum :) Hayırlı Ramazanlar Hayırlı İftarlar BİRTANEM...

senin yasin kac? arada genclik kacamaklari var demisssin yeni universite okuyacagina gore genclikten kastin 14 15 yas egenligimi?
adam esi ile mutsuz ve seni koru korune cok seviyor ise niye hala evliligini surduruyor? simdi bu evli erkek musvettesi adam olasaydi oncelikle karisini aldatmazdi. adam olmadigi icinde bosanip seninle evlenmesini bekleme. karsindaki sozde adami uzuyorum diye dertlenmissin bide aldatilan kadini dusun o ne kadar aci cekiyor once insan olun, baskalarini mutsuz ederek mutluluk yasanmaz ne ekersen onu bicersin

Erkekler karılarını severler ,sevgilileriyle yatarlar .
Bu iş bu kadar basit .
Bunu aklınızdan çıkarmayın .

Yaşın küçük belli..O yüzden onun ilgi ve alakasına kanmış olmalısın.Şimdi sen çok büyük çıkmazdasın ve hep destek bekliyor olmalısın etrafından.Ama gerçekler vardırki,Evli başkasına ait biri ile berabersin.Ve onun seni sevdiğine çok inanmışsın.Gerçekten seni sevmiş olsaydı asla sana bu zararı vermezdi.Hem çevrede yuva yıkan kadın imajını yapıştırmış,hemde kesinlikle yuvasını dağıtıp seni almaz.(Ayrıca yuva yıkanın yuvası olmaz )
Bence, daha fazla yanlış yapmadan bitir.Ve kendine çok doğru,güzel bir yol çiz.

yasak aşkınızı bile nasıl güzel nasıl ulvi, nasıl saf ve temiz lanse etmişsiniz, ben size hayran kaldım!

amacım büyük konuşup sizi yargılamak değil, insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş, kimse öyle yapmasın. fakat, dünyadaki tek aşk sizinkiymiş, bir daha hiç aşık olamazmışsınız gibi anlatıyorsunuz. bence sevgiliniz orta yaş krizinde genç kızlara yönelen, ego tatmin eden bir adam sadece. olan size olmuş, küçük yerde yaşıyormuşsunuz hele, insanların gözünden düştüğünüzle kaldınız.

lütfen yanlışınızdan dönün ve başka bir şehre taşının mümkünse. birlikte hayaller kuracağınız elli tane bekar adam bulursunuz yahu.

aşk zaten üç, taş çatlasın beş sene, sonrası alışkanlıktan doğan sevgi ve güzel anıların hatırına susup oturmak. o adamı karısından boşatıp onunla evlenseniz bile mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz? ilk karısına sadık olmayan adamın bir süre sonra sizden sıkılıp başka arayışlara yönelmeyeceği ne malum?

Evli adama asik olmk sevmk ne sacma oyle duygular olsa bende yakarim o duygularimi ayip gunah ordan uzaklasin o adam ve cevresinden hemde hemen bence.dul olsa anlarim ama bosanicak sevmiyo vs bunlar hikaye

Valla kardes, bosanacagi olsaydi coktan bosanirdi.

Gercekten seven kadin/erkek bosaniyor cunku. Evliler bosanmaz diye bir kural yok, baskasina asik olup bosanan tonalrca insan var. Baskasina asik olup hamile esini gozunun yasina bakmadan bosayan adami bile gordum.

Cok seviyorsa bosansin, bosanmazsa da kendinizi kullandirtmayin.

babası annesini aldatmış biri olarak evli erkeklere ilgi duyan kadınlardan tiksiniyorum. o kadın babamın evli olduğunu bile bile peşini bırakmadı hatta en sonunda büyü yaptı benim çocukluğumu mahvetti evde kavgalarla büyüdüm onun yüzünden. lanet ediyorum ve ahirette hakkımı asla helal etmeyeceğim biri varsa o mahlukattır. yuva yıkanın yuvası olmaz !

Bu evli erkeklerdeki fix senaryo: evliligim bitmek uzere zaten ayri gibiyiz. yalan bunlar, disarda birini evdede hanimini goturuyor efendiler buyuk ihtimalle kafalarindaki bosanma senaryolarindan kendi eslerinin bile haberi yoktur

canım ben senı cok ıyı anlıyorum.aşk bu yanı yanında olsun ıstıyosun bırakamıyorsun ama gerceekler var goremıyosun bunu ne olursa olsun yanında olsun ıstıyorsun. evlı oldugunu bıle bıle dısardan bakılınca delılık ama yasamayan bılemez. onu sevdıgın ıcın ondan ayrılamam dıyosun bana ozelden yazabılırsın ıstersen

Fazla televizyon izlemişsin dizilerdeki herşey gerçek değil bacım
Git de evlen adamla büyüüüüük ve derin aşkı gör!
Yuva yıkan kadın yakıştırması yapılıyor demişsin ya ne olacağdı beşi biyerde mi takılacaktı?!
Sizinkisi uzaktan uzağa bilinmeyene tutku olmuş bunu farkedemeyecek kadar cahilsin öbürü zaten erkek,yok aşık olmuş yok sen karşı koymuşsun
Pardon da karşı koysan suratına büakmasan karşılıklı bi Yüz bulmasa ta en başında adam yaklaşmaz zaten
Salak değiliz bacım
Benim senin gibilere bi lafım var da yerim dar!

ya benim anlamadığım olabilir iki eş geçinemez mutsuzdur ayrılma noktasındadır bu süreçte eşler başkalarına ilgi duyar falan fıstık sonuç da boşanma olur.

konu sahibinin girip okuyacağını sanmam ben böyle evli adamlarla ilişki yaşayıp adamların karımla çok mutsuzum ayrı yaşıyoruz beni hiç anlamıyor sen bir başkasın dediği tüm kadınlara soruyorum madem bu adamlar karılarından bu kadar şikayetçi hiç soruyor musunuz neden boşanmıyorlar?

böyle durumlarda ya çocuklar bahane edilir ya aile büyüklerinin karşı geldiği söylenir vs vs. çocuklarını sizle gezerken neden düşünmüyor peki bu adamlar? o aile büyükleri sizinle ilişkisine niye karışmıyorlar peki de boşanmasına karışıyorlar?

kandırılıyorsunuz hatta bile isteye kanıyorsunuz. aslında her şeyi siz de çok biliyorsunuz. ne bu adamlar karılarını terkedecek ne de karıları onları terkedecek. neden bilmiyorum üç taraf da bu pis ilişkiyi sürdürmekte ısrar edecek. sonunda da adam karısına dönecek, karısının midesi o adamı alacak evlerinde mutlu ya da mutsuz evliliklerine geri dönecekler.

sizinle ilgili ise denmedik laf kalmayacak, karakteriniz namusunuz şerefiniz ayaklar altına alınacak

en zararlı siz olacaksınız yani. siz evli adamlarla ilişki yaşayan kadınlar. iki kere iki dört. bunu kendinize reva görmeyin yazık günah gençliğinize

Son düzenleme:
Erkekler karılarını severler ,sevgilileriyle yatarlar .
Bu iş bu kadar basit .
Bunu aklınızdan çıkarmayın .

Bütün aldatmalardan, aldatılmalardan iğrenirim. Ama durum maalesef şu: '' Erkekler karılarını severler, sevgililerine aşık olurlar. Ve ikisiyle de yatarlar''

Son düzenleme:
Bir de kadına bu kadar şiddetle saldırılmasını gerçekten anlayamıyorum. Bu kadın mı 'hastalıkta,sağlıkta' her durumda eşinin yanında olacağına yemin etmiş? X olmasa Y olur yani, adam aldattığına göre sevmiyor.

Aldatıldığı halde sevildiğini düşünenler var biliyorum ve acıyorum açıkçası. Adam sizi sevmiyormuş ki başkasıyla bir şeyler yaşayabilmiş. Erkek bu, erkekler şöyle falan diyerek aslında aldatan erkekleri aklıyorsunuz. O kadın değil sizi sevmemesini sağlayan, kocanız zaten sevmiyormuş. Bir de yok büyü yaptılar, yuvamı yıktılar bilmemne. 2 kişilik bir yuvayı dışarıdan bir kişi yıkamaz merak etmeyin.

Konu sahibi siz de bu yaşta karmakarışık ilişkiler yaşarsanız ilerde çok pişman olursunuz. Adam sizi de karısını da sevmiyor bu arada. Yoksa boşanır ve sizinle evlenirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…