Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

Adam seni metres yapmis, bosanacak degil. Senin gibi adi cikmisi kimse almaz da bi sekilde birilerini kandirarak halledersen, insallah kocan da seni aldatacak yillarca. Cunku kimse yaptiginin bedelini yasamadan ölmez

Bir ayette bu dünyada yaptığınız yanlışları yaşamadan ölmeyeceksiniz diyor!!! Dünyada o kadar bekar adam varken kadınların buraya dert diye yazdıkları ikinci kadın hikayelerine çok kızıyorum, terbiyesizlikten başka bişey değil. Buraya yazarak başını okşamamızı mı istiyorlar anlam veremiyorum

Onu yarı yolda bırakmak istemiyorsun peki onun yarı yolda bıraktığı eşi ne olacak?
Çok mu huzurlu olacaksın orada birinin yuvası bozulunca?

Senin için bir başkasını bırakan başkası içinde seni bırakır sen de o zaman gelir yine bize dert yanarsın Allah akıl fikir versin

Evli barkli bir adam...Belkide cocugu vardir.
inanin gittiginiz yol yol degil. Gonul.. Gonule,aska saygim sonsuzdur.
insan duygularina soz geciremez belli ki sizde geciremiyorsunuz.
Ama inanin o adamin bir yuvasi var, o yuvanin ustune yuva olmaz. Allah buna razi gelmez zaten.
Askinizi,sevginizi kalbinize gomun ve yolunuza devam edin.
o adamdan da uzak durun mumkun oldugunca.
Bakin sizde bayansiniz. Onun esi de bayan.. Hemcinsiniz..
Dusunsenize onun suanda cektigi acilari ? izdirabi.. o bayana yazik degil mi?
kendinizi onun yerine koyun 2dk.. neler hissederdiniz..
o sizi birakmiyor olsa bile, siz onu birakin, kacin,kendinizi unutturun..
Tum iletisim yollarini kesip atin.
Bu sizin icin daha hayirli olacaktir inanin..
Duygulariniza kapilip gitmeyin, cok duygusal davranmak insana kaybettirir...
Vazgecin bu girdiginiz yoldan, tovbe edin cok gec kalmadan..

yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir

hayir canim o kadar basit degil dedikodular biter belki ama bu gunahin altindan omur boyu kalkamazsin mazlumla allah arasinda perde yoktur.dualari da beddualari da kabul olur.bence de baska segire git ve unutma muhtemelen o kadina yasattigini sende yasicaksin kimse yaptiginin aynisini yasamadan ölmez
aslinda anliyorum seni yurege söz gecirmek zordur ama baskasinin canini yakiyosun bi kadinin onurunun kirilmasina sebep oldun goz yasi da olmussundur illaki hem karisini aldatan seni aldatmaz mi? Boyle adamlar ne karisinj birakir ne de sevgililerini cok guvenme yani
Aklini basina al bir an önce

Son düzenleme:

Basi gotu acik gezmek modernlik olunca boyle oluyo tabi devlet napsin din kuran deyince o cok modernlerin ödü patliyo

Banım yeni bitti
Banın bile bi şerefi var senin gibi kendini 2.kadın olmaya layık görenler için ban yemeye değmez
................. noktalı yerleri herkes istediği şekilde doldurabilir

Basi gotu acik gezmek modernlik olunca boyle oluyo tabi devlet napsin din kuran deyince o cok modernlerin ödü patliyo

siyaset tpiğine çevirmeye gerek yok burayı..ancak;
ne götü başı açık gezmek modernlik,ne de din deyince modernlerin ödü patlıyor..
çok şükür hem modern bir kadınım,hem çağdaş,hem laik aynı zamanda Müslüman..bizim kavramlarımız aynı değil sizinle bu yüzden aynı dilden konuşamayızçç

Evet ayni degil

Onun eşinin yaşadığı aciyida kimse anlamaz kahrolmustur kadın her akşam aynı yastığa baş koyduğu adam aslında başkasının olmuş nasıl kaldırabiliyorsun ikinizede dokunmasına bence seninki meraktan başka birşey değil bu yoksa miğde kaldırmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canım nasıl da masum, nasıl da içli yazmış, engellemek istemiş ama kendini onda bulmuş falan, yazııııık
Kendini o kadının yerine koy demiyecem, bu kafayla gidersen yaşamadan sen de ölmezsin zaten.
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

Konuyu tam okumadım ama başlıktan yola çıkarak diyebilirim ki sana aşık olsa şu an başkasıyla evli olmazdı, olamazdı.

Aşk öyle basit bir şey değildir ve basit insanların semtine bile uğramaz.

ee konu sahibi bırakmış gitmiş konuyu, ortada değil. geride de diğerleri tartışıp duruyor... bu konu sahte bence boşuna yazıp yazıp uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.

ee konu sahibi bırakmış gitmiş konuyu, ortada değil. geride de diğerleri tartışıp duruyor... bu konu sahte bence boşuna yazıp yazıp uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Kendini ah canııım diye bağrına basacak insanlar arıyordu herhalde. Herkes üstüne gelince ağzının payını aldı sustu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…