• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

adibendesaklii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
2
0
16
Kırşehir
Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

hoşgeldiniz kel alinin bagına:ssz:
aileniz kesmedimi sizi... yada NİKAHLI KARISI parcalamadımı sizi:ssz:

yuva yıknanın yanında şu ibarede vardır hatırlatmak gibi olmasında...
ikinci kadın! yada dost! ''tabi burda arkadaş olmucagını biliyosunuzdimi'':ssz:

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

adam neden boşanmıyor?
boşansın evlenin sizi çok seviyorsa. ???
boşanmamasının nedeni ne?

Bak canım ,seni yargılamıycan ,her birey kendinen sorumludur ,kalbe söz geçmez ,olabilir aşık olmuşsunuz normal ,bir kadın ve bir erkek varsa ortada aşk kaçınılmaz olabilir ,ama senin hatan o adam başka bir kadına ait iken bunu bile bile devam ettirmen olmuş ,sen kendini bu çıkmaza bilerek sokmuşsun ,yaşın küçük tahminimce ,sana abla tavsiyesi ağlasanda ,kalbin acısada ,karalar bağlasanda bırak git ,arkana bakma ,ya boşansın gelsin gerçekten seviyorsa ki o zamana kadar ayrı kal ondan ,yada bırak bu işin peşini ,çok üzülürsün.

ilişkinin devamında planınız var mı? eşinden boşanmak mı istiyor yoksa sizinle bu şekilde devam etmek mi?

Siz bu adamla evlendiniz diyelim,tüm lafları,size yapılan yakıştırmaları,ee nasıl güveneceksiniz?Sizin yanınıza gelirken eşine yalan söyleyen adam,sizle evliyken size doğruyu mu söyleyecek?Zaten bu adam size gerçekten aşık olsa,bunları yaşatmaz,ikinci kadın muamelesi yapmazdı.Sizden ayrılıp karısının yanına gitmezdi,hep aynı hikaye evinde mutsuz ama karısı ona önem vermiyor ama.Nereden biliyorsunuz ki?Ben kesinlikle 1 gram hak vermiyorum size,aileniz de etrafınızdakiler de az bile söylemiş.Yuva yıkanın yuvası olmaz,olsa bile öteki tarafta hesabını öder.Ben asla güvenemem öyle bir adama.Madem seviyor 1 yıldır neden boşanmadı?Neden hala sizinle metres hayatı yaşıyor?

keşke bu mutlu mesut ilişkinizi, adam önce boşandıktan sonra
başlasaydınız.
senle mutluydu da neden hala eşiyle evli :37:

Çok mu hoşunuza gidiyor evli erkeklerle ilişki yaşamak..
Neler denebileceğini bile bile devam etmek neyin kafası anlamıyorum
yok çok aşıkmış yok karşı koyamamış!!!!
Hayatını bu kadar ucuz olaylarla kirletme kardeşim git okulunu oku seviyeli bi ilişkiye başla sonra

yaşınız kaç merak ettim
bide aileniz nasıl tepki vermedi anlamış değilim
saçınızı başınızı yolup kapının önüne koymaları gerekirdi Türkiye standartlarında bir aile olduğunu düşünürsek :ssz:

Birakin bu adami. Bu adama adam demek bile yakisik almaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım liseli misin sen nesin? Ders çalışman gereken zamanda milletin sana aşık (!) Kocasiyla ömrünü tuketiyorsun

Oo tam yerine geldin! Biz sevgilimizin/sözlümüzün/nişanlımızın/eşimizin ikinci "sevgililerini" çok severiz! Elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Ee ne de olsa kendimizi o çok tutkulu aşk yaşadığın adamın karısı yerine değil de senin yerine koyarız. Çünkü doğru olan da bu neticesinde. Buyur buyur danış aman çekinme canım lütfen. Neydi sorun? Sevgilimin karısını nasıl ayakta uyuturuz gibi bir şeyse bu konuda profesyonel olan sizsiniz. :31:

Adam körü körüne aşık diyorsunuz, eşi tarafından mutlu degil diyorsunuz ... Kusura bakmayın öyle olan bir adam bir buçuk yıl sizle gizle saklı bir ilişki yürütmez... Adam gibi öbür sayfayı bitirir imkansız olmayacak şekilde ilişkinizi yaşarsınız. Ben sevgilinizin yeterince size açık olduguna inanmıyorum evliliğinde mutsuz olan bir insan sonu olmadıgını düşünen biri üstüne üstük sizin dediğiniz gibi körü körüne aşık biri kalbinde aşk kıvılcımı olan biri iki tarafıda bir buçuk yıl idare etmez... Olan size olmuş yuva yıkan kadın pozisyonuna düşmüşsünüz seven adam sevdiği kişinin bu şekilde anılmasından bile rahatsız olur.

Hayat sizin hayatiniz saygi duymak gerekir diyeyim ama sizin gibi kadinligi ucuzlasdiran kadini degersizlesdiren baska kadinin omrunu yakan bikadina da saygi duyamam tabiki acaba siz evli olsaydiniz esiniz size sevgilinizin esine yasatdigi yikimi yasatsaydI nasil hissederdiniz acaba???siz (biz biz olmakcin yolacikdik)diyorsunuz sevgilinizin eside kendi kocasiyla bir olmakcin yolacikdi.ustesinden gelirsiniz merak etmeyin aile dagitmak zor degil emin olun ama bir kadin olarak siz baska bir kadinin hayatini kagit gibi yirtip mutlu olmak istiyorsunuz kusura bakmayin ben cok guzel seyler yazmak isterdim eger sevgiliniz evli olmasaydi boyle yasak iliskiler toplumu kotu yonde etkiliyor,kusura bakmayin yaptiginiz tasvip edilecek gibi birsey degil suanda max saygili yazmaya calisdim ama sevgilinizin esinin ne cekdiyini dusununce icim acidi siz ilk once bence kadinlik gururunuzu vicdaninizi sorgulayin felakete kosuyorsunuz unutmayin yaptigin hareket hem ahlak disi hem insanlik dısi.bide babaniz erkek kardesiniz yokmu sizin zamaninda anlatin da ailenize sizi ikinci kadin olmakdan kurtarsin.siz simdi evli bi adamin gencecik heyecanisiniz pembe gozluyunuzu cikartin lutfen.ALLAHDAN KORKUN yuva dagitanin yuvasi gercekden olnaz olsada birgun burnundan gelir emin olun

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X