• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

"Boşan,benimle evlen" de...Kimin kimi yarı yolda bırakacağını görürsün.

Ettiklerinizin hesabini cekersiniz birgun de kotulugun farkina varirsiniz. O kadina yasattiklarinizla yastiga basinizi koyup rahat rahat uyuyorsunuz ya, aci sirasi size geldiginde ' ben ettim ben buldum' deyin. Allah birazcik vicdan duygusu versin size.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

true nun dediği gibi ergenuslar bastı kk yı okullar tatil olunca..diğer konuda da 17 yaşında günde 3-4 kere sebişerek gebe kalmaya çalışıyor..

aynı yorumu yazayım bari:
bunlar dindar nesil yetiştirmeye çalışırken,bildiğin gerizekalı nesil yetiştirdiler ya la..:ssz::ssz:

en sevdiğim repliklere ilave:
ömrüm boyu kimse onun beni sevdiği kadar sevemez...........nerden biliyosun terazisi nerde,geleceği gördüğüne göre kahinlik de var
vazgeçemiyorum,o akdar seviyoruz...........bellli herif bir eli yağda bir eli balda geziyor,sübyanın da adı çıkmış hangi şehre gitsem diyor

yaşınız kaç merak ettim
bide aileniz nasıl tepki vermedi anlamış değilim
saçınızı başınızı yolup kapının önüne koymaları gerekirdi Türkiye standartlarında bir aile olduğunu düşünürsek :ssz:

Ahaha :9:
Liseyi yeni bitirmiş kendi en fazla 20 sevgilisi de (!) 40 yasinda vardir:37:

true nun dediği gibi ergenuslar bastı kk yı okullar tatil olunca..diğer konuda da 17 yaşında günde 3-4 kere sebişerek gebe kalmaya çalışıyor..

aynı yorumu yazayım bari:
bunlar dindar nesil yetiştirmeye çalışırken,bildiğin gerizekalı nesil yetiştirdiler ya la..:ssz::ssz:

en sevdiğim repliklere ilave:
ömrüm boyu kimse onun beni sevdiği kadar sevemez...........nerden biliyosun terazisi nerde,geleceği gördüğüne göre kahinlik de var
vazgeçemiyorum,o akdar seviyoruz...........bellli herif bir eli yağda bir eli balda geziyor,sübyanın da adı çıkmış hangi şehre gitsem diyor

Bende o konudaki yorumunuza kopuyodum tam , bu yorumu gördüm yine koptum :52::52::52::52:

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
Ne aşkı arkadaşım ? Aşıksa neden eşinden boşanmayı tercih etmiyor bu adam !
Siz 2. 3. olmayı en başta göze almışsınız ha birde yuva yıkan yanı sıra kendi başınıda yakan ..
Bunları bile bile bizden ne yardım bekliyorsunuz ki .
Üniversiteye gidicem yazmışsınız burnuma daha pis kokularda gelmeye başladı..
Sonunuz hayr olsun .

ben anlamıyorum bu isi ya. cok asik oldu madem bosasaydi karisini gecseydi karsiniza siz de kabul etseydiniz doya doya yasasaydiniz su dillere destan askinizi. Milletin de malum yakistirmalarini duymazdiniz. yoksa hayatinizin aski sizin ugrunuza karisini bosayamiyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle ergeni alıp kafasını duvarlara sürtecen ki kıvılcımlar çıksın...

:13:abla çok iyi yorum süpersin...

ilişkileri için mücadele vermişler,tabii herif için zor olsa gerek gerçekten,karısına yakalanmamk için çaba göstermek,yakalandıktan sorna yalanlar uydurmak ,iki kadını idare etmek cidden mücadele ve emek ister...

konu sahibi nerde ? yorumlar havada kaldı.

En çok sevilen konuya hoşgeldiniz. Evli erkek genç ve bekar küçük kız...

vay arkadaş... Sevgi mevgi eyvallahta ?
Olmaz o iş boşuna ömrünü tüketme.

hem daha yaşın kaç

ilişkileri için mücadele vermişler,tabii herif için zor olsa gerek gerçekten,karısına yakalanmamk için çaba göstermek,yakalandıktan sorna yalanlar uydurmak ,iki kadını idare etmek cidden mücadele ve emek ister...

Ama öyle deme adamda aşıkmış :D

Halen bu masallara inanan kızlar... kızlarımız diyoruz...

Adam seni metres yapmış, sende kanmışsın. Yuva yıkanın yuvası olmaz, o kadının yerine hiç koydun mu kendini? Sana çok şey demek isterdim amma ortam müsait değil.

Sen bu ilişkiden ne bekliyorsun? Hala o adama nasıl güveniyorsun? Karısını boşayıp da sana mı gelecek?? Hadi geldi diyelim, evlendi seninle. O zavallı kadının pozisyonuna sen geçiceksin, şuna emim ol ki, seni kimlerle aldatacak.. Adam gerçekten sana aşık olsaydı, 1 gün daha evli kalmaz, bu eziyeti kendisine de sana da karısına da yaşatmazdı. Seninle hemen evlenip gözünü dışardan uzak tutardı. Ama bu adam evli olduğu halde gözü dışarlarda, sana kaymış. Senle evlense nolcak, gözü iyice dışarlara kayacak. Yuvasına zulmettiğin kadının yerine sen geçiceksin.

Ah senin gibiler mağdur rolüne girişince, ne komik oluyorsunuz. Nası bi insan olduğun belli, küçücük yerde bile, adın %100 çıkcağını bile bile, adamın metresi olmuşsun ya resmen..
Hadi gerçekten kandın diyelim, şu yazıları okuduktan sonra da gözün açılmassa, zekanda bir sorun var demektir. Artık kendini kandırma, yuvayı yıkma, günahlarını da edirneden ardahana kadar uzatma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yapmayınn şunuuu allah aşkınaa yaaa evlii adamlardan uzak durun be kardeşimm!!!
yuva yıkan oluyorsun tabii niye kabul etmiyorsun bunuu!! kim bilir o adamın karısı ne halde yazık günah yaa..
bu sözde doğrudur canımm yuva yıkanın yuvası olmazz.....

Konu sahibi pusuya yattı zaar "seni çok iyi anlıyorum canım ben de yuva yıktım" diyen biri çıkınca gelir.

Yuva kurmak ve yıkmak kolay gibi geliyor da aşığım çok seviyorum sözlerinin bunun üstünde sanıyor konu sahibi
Kaç yaşındasın Allah aşkına?

Ben dün itibariyle 1 senemi doldurdum. 1 sene içinde acı tatlı bir sürü şey yaşadık. Eşim de ben de evliliğin ne olduğunu bir yıl içinde öğrendik.
Sen ise bir yıl içinde bir yuva yıkıp, insanların ailenin gözünden düşüp onurunu yerle yeksan etmişsin.

Çok seviyorum dediğin adam niye hala karısının çocuklarının yanında hiç düşündün mü? Çünkü biliyor ki yuva kolay kurulmuyor. Ama maymun iştahlı biri olarak hem karnım doysun hem pastam dursun diyor seni de buna alet ediyor.
Seven insan 7/24 sevdiğiyle olmak ister. Hadi boşandı geldi birliktesiniz nasıl güvenirsin bu adama?

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.

Ailenizin haberi var,karşı tarafın aile ve karısı da biliyor aileniz hiçbir şey yapmıyor mu peki hiç tepki vermediler mi ailenizin yerinde olsam sizi o ortamdan uzak tutmak için farklı şehire götürürdüm.

Ben kocama bu kadar emek sarf etmiyorum,ergen gelmiş neler anlatıyor bize ...

olayı acıte ederek pirim kazanmaya çalışmıssınız..Ama yaptığınız iğrenç bişey...evli olmadığınız için o adamın karısını anlayamazsınız ve varsa çocukları hepsinin ahını aldınız...Aklınızı başınıza toplayın ve bitirin hemen bu ilişkiyi..Mübarek ayda şurda tüm KK'nin da bedduasını almayın derim...

Yuva yıkanın yuvası olmaz şekerim :ssz:

Anlayamıyorum sizin gibi bencil insanları ve midelerini , nasıl bu kadar rahat bir şekilde burada konu açabiliyorsunuz .

Evet çok iyi marifet yapmışsın
:46:
Diğeri boşanıyor tadı olmaz artık onu boşver , diğer bekarla ol bence sıkılırsan da o dul adama dönersin onda da mide yok nasıl olsa:114:

Back
X