• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

imalı başka bir şey :40: kızlık ( yazmam yasak mı bilmiyorum ) konularından bahsediyorum epeydir açılmadı ya hani bu konu çok gözde oldu dolayısıyla....

hmm anladım canım...
heee dooru..
zaten ya o konu..
ya aldatma..
ya boynuzlama yada bölee şeyler ilgi çekiyo enemmm:52::52::52:

Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(

:57::57::57::57:

Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(
merak ediyorum bu adam karısını severek mi evlenmiş.......

yok adam eşiyle mutlu değilmiş de yok ayrıymışlar da....bunlar önemli değil ki.ne olursa olsun evli bir adamla birlikte olmanız yanlış.adamın evliliğinin iyi gitmemesi veya sizin birbirinize aşık olmanız önemli değil, önemli olan adamın hala evli olması.saçma sapan bahanelerin arkasına saklanmayın yaptığınız şeyin çirkinliğini hafifletmek, kendinizi daha masum göstermek için.kendinize yakıştırılan her türlü kötü sıfatı hakediyorsunuz ve umarım bu adamla birlikte olsanız da mutlu olamazsınız hatta inşallah adamın eşinin başına gelen şeylerin aynısı da sizin başınıza gelir.mutluluğu hakeden insanlar değilsiniz başkalarının mutluluğunu umursamayan bencil insanlar olarak.sanki erkeklerin soyu tükenmiş, sanki bekar erkek yok.kendinizi bu pislikten kurtarsanız belki de ileride daha iyi birileriyle tanışacaksınız ama aklınızı kullanmıyorsunuz ki.ayrıca adamın size karşı dürüst olduğuna da inanmıyorum sonuçta eşini aldatan bir insan zaten dürüst değildir.madem o kadar kötüymüş evliliği neden boşanmamış şimdiye kadar?

Son düzenleme:
Adam 22 yasinda..
Ve patron..
1.5 yıllık iliskileri var. Demek ki adam daha uzun zamandir evli..
22 yasinda patron olan bir adam var ortada. Bu adam kacinda evlenmis, zorla babasi evlendirdiyse patron olduguna gore babasi da fabrikator falan olsa gerek. Ben anlamadim bu işten bir sey..

Konu sahibi fantazilerini dile getirmis bence. Genc yakisikli hemi de patron hemi de karisindan ayri hahahahahaha:):)

fotoda baktım bikiniler giyilmiş ben de sandım denizle kanka olundu:):)bende de iş yok bak arkadaşlar muhabbet çıkardılar bize...
ortada yok ki konu sahibi,sevgilisine koştu heralde bizi şikayet edecek:)

sevgilisi zengin canım patron adam.Alır kk yı koyar bizi kapının önüne nasıl olsa körkütük aşık bi kk yı mı kıskanıcak karısından çok sevdiği metresinden:51:

dindar kısmıyla değil gerizekalı kısmıyla ilgisi var......

Yine anlamadım ama önemli değil . Galiba 'ilgisiz' bir kelime kullanıp 'ilgili' olanı vurguladınız .
Benim gibi anlamamış olanlar için dindar ve gerizekalılığın alakası yok'muş .

karısının hataları varmış.. hatalarını sen boyuna uslubuna yaptığın terbiyesizliklere yaşına bakmadan hangi hakla eleştiriyosun
o kadın senin kadardamı olamıyor? en azından kadına adıbıyla nikahını kıymışta , evli bir adamla beraber olmamış..

sizin gibi insanlardan nefret ediyorum.. annem mükemel 4 4 lük bir kadındır.. ama annemi hep aldattı babam.. uzun süreli ilişkileri.
kadın babamın evli olduğunu bile bilemi devam ediyordu.. 6 çocuga bakmadanmı devam ediyordu.? babamda annem hakkında yorum yapıp eleştirimi yapıyordu?
midemi bulandırıyorsunuz sadece

Allahim boyle vicdansiz sonunu gormeden adina ask diyipde bi yuvayi baska bi kadinin hayatini adina ask dedigi seyi savunup yikip yok eden hemcinslerimden korusun cok kotu biz kadinlara kotuluk eden erkekler degil bize en buyuk zarari veren yine kadinlar allahim sizin gibi dusunen butun kadinlardan kizlardan bizi eslerimizi sevgililerimizi korusun bunun adi ask degil bunun adi ahlaksizlik allahim tez vakitte size dogru yolu gosterir insallah dicek baska soz bulamiyorum umarim baska bi kadina yasattiklarinizi donup dolasipda siz yasamazsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karısıyla mutlu olamiyan bir adammis :ssz: hee heee
Mutsuz ma hala evli..insan artik istemedigi birini hayatimdan cikarmak icin her sey yapar.. Yemeyin bunlarii yaaa
Saftirik misiniz, vicdaninizi mi bu sekilde rahatlatiyorsunuz anlamadimki:ssz:

Adam 22 yasinda..
Ve patron..
1.5 yıllık iliskileri var. Demek ki adam daha uzun zamandir evli..
22 yasinda patron olan bir adam var ortada. Bu adam kacinda evlenmis, zorla babasi evlendirdiyse patron olduguna gore babasi da fabrikator falan olsa gerek. Ben anlamadim bu işten bir sey..

Konu sahibi fantazilerini dile getirmis bence. Genc yakisikli hemi de patron hemi de karisindan ayri hahahahahaha:):)

hee baba hulusi kentmen oğul tarık akan canım , kız da gülşen bubikoğlu :52:

Yine anlamadım ama önemli değil . Galiba 'ilgisiz' bir kelime kullanıp 'ilgili' olanı vurguladınız .
Benim gibi anlamamış olanlar için dindar ve gerizekalılığın alakası yok'muş .
Allah Allah nesini anlamadınız,cümlede ne diyorsa onu demek istedim..dindar nesil yetiştirmek isterken gerizekalı nesil yetiştirdiler dedim...

o bir vazgeçilemeyen kadın !

:60:

tabi yaa 17 yaşmda bnde vazgeçilmezdm.:27: Ay merak ediyorm böyle insanları anaları babaları altın a.. dan sırma s.. ten mi cıkarmış acaba kendilerini vazgeçilmez flan sanıyolar kızım senin yaşın başın kaç adam 22 olduguna göre sen belki 17 bile değilsin annen baban nasıl bu kadar tepkisiizzzz

Kılıf hazırlayıp gelmiyosa nolim :27:

hepde zaten aldatan erkekler eşlerinden ayrıdır... yada eşlerinden cok cekmiştir bıdı bıdı:ssz:
eşini senle aldatan senide yarın bigün aldatır.
buralarda görmek üzere seni... aglamaklı gelme yeminle pataklarım seni:6:

Allah Allah nesini anlamadınız,cümlede ne diyorsa onu demek istedim..dindar nesil yetiştirmek isterken gerizekalı nesil yetiştirdiler dedim...

Bende dindarlıkla alakasını sordum sonra alakası yok dediniz yahu :26:

Belki de çağdaş nesil yetiştireyim derken gerizekalı nesil yetiştirmişlerdir oda olabilir :ssz:

Back
X