• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

41 yaşındayım, yemeğin tuzundan başımın ağrısına kadar anneme danışırım.... Çok şanslıyım ki böyle bir annem var.

Anne bambaşka derdin ilacıdır,50 yaşındaym bende hala anneme danıştığım şeyler oluyor benimde..

Hala formundan bir şey kaybetmedi. Beni geçin, teyzemin kızının ilişkisini aklına taktı.
Ona söylenip duruyor:27: Benim ilişkim yok ya, karışacak kimse yok.
İnat değil mi bulmuyorum koca falan:47:

Anne formundan bişey kaybetmez,yıllar geçtikçe güç kazanır,elinde terlik her daim tetiktedir ona göre :15::15:
Bencede bulma ddişmelerin dozu artar :24:

sen tabisiiii..22 yıllık ömrüne en fazla 2-3 sevgili bir doplama falan sıkıştırabilmişsinidr.

yok aslında onu kastetmedi,dindar dediğim için üzerine alındı sanırım,o yüzden karşıt birşey söylemek adına böyle yazdı..:) oldu mu olmadı ama neyse :ssz:

olmuş baksana beğenildiğine göre :27:

Anne bambaşka derdin ilacıdır,50 yaşındaym bende hala anneme danıştığım şeyler oluyor benimde..

Anne formundan bişey kaybetmez,yıllar geçtikçe güç kazanır,elinde terlik her daim tetiktedir ona göre :15::15:
Bencede bulma ddişmelerin dozu artar :24:

Keşke terlik fırlatsaydı:30::30:
Mune hala gelmedi. Korkmaya başladım:1:

Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(

Yanılıyorsunuz siz kötü bir insansiniz!

tutturmus bi beni kimse öyle sevemez diye. sevse bosardi karisini. bu mu sevgi. cok mu aptalsiniz bu farki goremicek kadar ya. insaf

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen bu adamın en baştan evli olduğnu biliyor muydun? Büyük olasılık biliyordun..
Bilmesen de öğrendikten sonra hemen ayrılman gerekiyor muydu? Tabiki evet. Ve sen ayrılmayıp yaptığınız ahlaksızlığı aşk diye güzel bi duygunun arkasına geçenerek savunuyorsun.
İnsan kime aşık olacağını seçemez ama nerde durabileceğini seçebilir.
Klasik yalan. Eşimi sevmiyorum bilmem ne.
Peki hanımefendi siz bu adamla veya bi başkasıyla evlendikten sonra aynı şey sizin başınıza gelmeyeceği ne malum? O zaman da gelir buraya kocam beni aldatıyor diye konu açarsınız.
Beddua veya dua kişiden kişiye değişir ,cok sevdiğim bir söz var.
"Ne yaşattıysanız dilerim aynısını yaşarsınız "

Nasil adam 22 yasinda?
Hangi adam?evli olan adam mi konuda bahsi gecen adam yaniii?

Hep ayni laga luga,yok seni seviyorum karim tü kaka.
Kendine yapiyorsun!
Yarin birgünde baskasini bulursa senle evliyken?

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Sen zaten kendin her sorunun cevabını vermişsin yuva yıkan adım çıktı şu bu diye bizim de tasdıklememizmi bekliyodun acaba?
Arkadaş adam evli başkasıyla uyuyor nasıl onun gbi kimse sevmez seni?
Sevgilim birine göz ucuyla baksa 1 hafta uyamam ben. Kaldıkı karısı olacak.
Konu pek ınandırıcı gelmedi yani.
Patron ama 22 yaşında, ailenız pek tepkı göstermemiş. Sizi ya umursamıyorlar ya da genişler.
Anlam veremedim.. Aklınızı başınıza alın gençliğninze yazık yaa :50:

Nasil adam 22 yasinda?
Hangi adam?evli olan adam mi konuda bahsi gecen adam yaniii?

Hep ayni laga luga,yok seni seviyorum karim tü kaka.
Kendine yapiyorsun!
Yarin birgünde baskasini bulursa senle evliyken?

hangi adam derken konuda bir adet evli adam var ama 17 yaşında bu işleri çeviren bir adet bayan büyüdüğünde birkaç adet adamı birbirine sokabilir yani....ama şimdiki konu tek adam 2 kadın :40:

22 yasinda patronmu olmus masallah.. gercek yasi 22 mi ???? Inandirici gelmiyo hic bana. Yazik ya kendinizi kandiriyosunuz. Ilerde evlendiginizde nasil bi aciklama yapacaksiniz. Ya hamile olsaydin? Vah haline o bebisin yazik gunah.

sizi deliler gibi sevdiğini söylediğiniz, öyle olduğuna inandığınız adam:
1. küçük bir yerleşim yerinde sizi milletin ağzına sakız yapmaz
2. başkaların size kötü davranmasına da müsade etmez
3. eşi tarafındnan hor görülmenize razı olmaz
4. bu kadar üzgün olmanıza gönlü razı olmaz
5. bir buçuk yıl sizinle sadece "dost" olmaz

tekrar bi düşün canım, yanına gelip
" ah canım vah canım"deyip seni teselli eden adam,
seviyor olsaydı daha fazlasını yapmak zorunda hissetmez miydi?

ya da "büyük aşkı" uğruna fedakarlık yapıp ayrılır böylece senin gibi gencecik bir kızı ziyan etmez

Evliye gönül verme eve gider unutur digelgel
die bi halay havası war sen youtube yaz bu türküyü dinle halayida çek canım ;)

herkesin hayatı yaşadıgı kendine..
kimseye laf söylemek düşmez..
hayırlısı olsun hatta ve hatta.....

ama böyle şeylerin konuşulabilir hale gelmesi , benimde böyle böyle bir sorunum var diye dillendirebilir , anlatılabilir olması ve hatta normal kabul edilmesi çok üzücü..sanırım artık sınırımız hududumuz ""dur"" 'umuz malesef yok......:50:

Son düzenleme:
Back
X